Moja zoztava:
Celeron 2000, 260Hdd, 512Ram, Inno 3D 7300GT 256Mb AGP 8x, doska MSI 648MAx, win XP
Je to podobny problem ako ma Scrat.
Donedavna som mal Geforce4 mmX440 64MB a bezalo vsetko v pohode. Po vymene karty za 7300gt sa zacali problemy. Po zapnuti PC mi zahlasi, ze karta ma nedostatocne napatie a musi znizit vykon, a takychto okien sa zacne chrlit nespocetne vela aj nad 100 a niekedy sa zosype PC. Pritom po prvom restarte (normalne cez vypnut-restartovat) mi to napise uz iba raz a po druhom restarte to uz nevypise a vsetko bezi v poriadku. Pritom napajanie do karty mam zasunute, dokonca som kupil novy zdroj 500W a grafiku som dal na samostatne vlakno. Stiahol som najnovsie ovladace maticnej dosky, grafickej karty aj biosu. Jedine co som nerobil, je preinstalovanie XP, lebo mam velke mnozstvo dat a programov a nechce sa mi s tym teraz bavit, ale myslim si , ze to bude robit aj potom.
Co s tym je? Uz som zufaly a kazdy den startujem comp na 3x!!!
Dik
Graf. karta a nedostatocne napajanie
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- mikulo
- Nováček

-
- Streethawk
- Mírně pokročilý

Re: Graf. karta a nedostatocne napajanie
A uz ta napadlo ze karta moze byt vadna?Pretoze podla toho co popisujes, tak na prvy pohlad to vyzera akoby si zabudol pripojit konektor pre pridavne napajanie grafiky, ale ty pises ze si kupil novy zdroj a prskol si to na samostatnu vetvu, takze chyba napajania je vylucena, ten nepreinstalovany Win, je asi blbost, to nieje nutne.mikulo píše:Moja zoztava:
Celeron 2000, 260Hdd, 512Ram, Inno 3D 7300GT 256Mb AGP 8x, doska MSI 648MAx, win XP
Je to podobny problem ako ma Scrat.
Donedavna som mal Geforce4 mmX440 64MB a bezalo vsetko v pohode. Po vymene karty za 7300gt sa zacali problemy. Po zapnuti PC mi zahlasi, ze karta ma nedostatocne napatie a musi znizit vykon, a takychto okien sa zacne chrlit nespocetne vela aj nad 100 a niekedy sa zosype PC. Pritom po prvom restarte (normalne cez vypnut-restartovat) mi to napise uz iba raz a po druhom restarte to uz nevypise a vsetko bezi v poriadku. Pritom napajanie do karty mam zasunute, dokonca som kupil novy zdroj 500W a grafiku som dal na samostatne vlakno. Stiahol som najnovsie ovladace maticnej dosky, grafickej karty aj biosu. Jedine co som nerobil, je preinstalovanie XP, lebo mam velke mnozstvo dat a programov a nechce sa mi s tym teraz bavit, ale myslim si , ze to bude robit aj potom.
Co s tym je? Uz som zufaly a kazdy den startujem comp na 3x!!!
Dik
Takze teoreticky moze byt karta vadna, resp. zrejme je problem niekde v napajacej casti, ale nieje to iste, len moj odhad.
Ten druhy "Scrat" co si ho uviedol ma tu istu grafiku?Od Inno3D?
ASUS P5B Deluxe, C2D E6300@3,01Ghz (Scythe Ninja rev.B), 2x2GB DDR2 1000Mhz(PATRIOT), ASUS EAH4850/HTDI 512MB DDR3, SB Audigy4 + M-Audio speakers, WD Caviar SATA3 1TB + WD Caviar SATA2 250GB, DVDRW Samsung SH-S203B, DVD-ROM ASUS, FDD Sony, LCD ASUS VW246H (16:9, 24", 1080p), Zdroj: Seasonic S12, 500W