mám od O2 ADSL internet 2048/256, doma mám WiFi sít, protoze pevnou mám v jiné mistnosti. Signál mám "dobrý, velmi dobrý, vynikající".(různě) Problém ted nastal po několika měsících. prostě mi kolísá rychlost připojení k internetu i stahování. Měl bych mít tak kolem 1700kb/sek(bydlim v díře, takze 2000 mit nemuzu) ale právě to obcas zacne kolisat az ke 600 kb/sek, nekdy i k 20kb/sek. Signalem by to byt nemelo, jelikoz za dobrych casu, kdy to jelo, signal byl v pohode jako ted. WiFi kartu jsme zkouseli menit a nic. Kdyz se pripojim notebookem , tak tam rychlost blbne taky, takze to je asi v te siti nekde , takze uz proste zadam o radu
prosím pomoc, WiFi problém 7:-°(
Moderátor: Don
- PixlaD
- Nováček

-
prosím pomoc, WiFi problém 7:-°(
Hojec,
mám od O2 ADSL internet 2048/256, doma mám WiFi sít, protoze pevnou mám v jiné mistnosti. Signál mám "dobrý, velmi dobrý, vynikající".(různě) Problém ted nastal po několika měsících. prostě mi kolísá rychlost připojení k internetu i stahování. Měl bych mít tak kolem 1700kb/sek(bydlim v díře, takze 2000 mit nemuzu) ale právě to obcas zacne kolisat az ke 600 kb/sek, nekdy i k 20kb/sek. Signalem by to byt nemelo, jelikoz za dobrych casu, kdy to jelo, signal byl v pohode jako ted. WiFi kartu jsme zkouseli menit a nic. Kdyz se pripojim notebookem , tak tam rychlost blbne taky, takze to je asi v te siti nekde , takze uz proste zadam o radu
dikec
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
nejprve je třeba zjistit, jestli to je jen ve wifi síti nebo i v LAN (pokud jsem to z tvého zmateného povídání dobře pochopil, tak se to projevuje v obou případech)
pak je třeba vyloučit vliv modemu/routeru, tzn. nový firmware, reset do továrního nastavení, a podobné kejkle
pokud nic nepomůže, pak je vhodné zkusit jiný modem
no a když ani teď, pak je na vině provider a je třeba se obrátit na něj
pak je třeba vyloučit vliv modemu/routeru, tzn. nový firmware, reset do továrního nastavení, a podobné kejkle
pokud nic nepomůže, pak je vhodné zkusit jiný modem
no a když ani teď, pak je na vině provider a je třeba se obrátit na něj
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- PixlaD
- Nováček

-
- PixlaD
- Nováček

-
a jestli by teda jeste nekdo vedel, tak mam router SMC7904WBRB http://wifi-obchod.lupa.cz/zbozi.php?detail=40177, tak kdyby nekdo zrovna s timhle mel problem a vedel, tak napiste