proste sem ti vysvetli ZHRUBA jak byc to realizoval
rozdílné teploty jader core2duo
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- madMax
- Začátečník

Já mám na E6400 s TT SonicTower teploty při spuštěným Prime95 -+40 stupnů. Mám dva dotazy.
1. Vím že je to tady někde okolo napsáno, ale nenašel jsem to a nemám noc času to hledat na celém foru. JAK SE SPUSTÍ PRIME95 2* aby vytížil obě jádra.
2. Kolik máte rozdíl teplot mezi core1, core2 a celkovou teplotou CPU?
1. Vím že je to tady někde okolo napsáno, ale nenašel jsem to a nemám noc času to hledat na celém foru. JAK SE SPUSTÍ PRIME95 2* aby vytížil obě jádra.
2. Kolik máte rozdíl teplot mezi core1, core2 a celkovou teplotou CPU?
- h4__
- Žlutá karta Bazar

-
ad1: spust s parametrem -A0 a -A1
ad2: mer programem CoreTemp, teplota CPU vetsinou udava teplotu IHS, nebo pod patici, teplota jader je ale ta ucelna teplota
// 2Gr8vivec, ano, zapomel jsem to zminit, jinak pri zatezi (Prime, Stressprime) je teplota spise stejna na obou jadrech
ad2: mer programem CoreTemp, teplota CPU vetsinou udava teplotu IHS, nebo pod patici, teplota jader je ale ta ucelna teplota
// 2Gr8vivec, ano, zapomel jsem to zminit, jinak pri zatezi (Prime, Stressprime) je teplota spise stejna na obou jadrech
Naposledy upravil(a) h4__ dne čtv 9. lis 2006, 16:20, celkem upraveno 1 x.
- Vivec
- Středně pokročilý

- Satiriasis
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem přepatlal pastu na co nejtensi a rovnomernou vrtsvu a pořád mám v zátěži teplotu na Core1 o 6-7st. Fakt teda nevim co s tim...
Ne ze by mi to zas tolik vadilo,ale az budu mit penize na lepsi ram,tak chci trochu vic taktovat a kdyz uz ted mam v zatezi na jednom jadru 60 a na druhym 67st,tak je to blby... Jinak v klidovym stavu je teplota jader stejna
- h4__
- Žlutá karta Bazar

-
- Satiriasis
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Streethawk
- Mírně pokročilý

V com to merate preboha, mne sa to zda strasne velky rozdiel?Satiriasis píše:No to si taky myslim ze se ten rozdil bude smazavat,ale predtim jsem mel desku venku a Core1 davalo 54st v zatezi a Core2 48,takze se to zatim nejak nepotvrzuje... Ted ma klidne 68/60..
Ja mam max. rozdiel teplot medzi jednym a druhym je 1°C, samozrejme merane Core Temp-om
V zatazi maju obe jadra okolo 45-46°C
ASUS P5B Deluxe, C2D E6300@3,01Ghz (Scythe Ninja rev.B), 2x2GB DDR2 1000Mhz(PATRIOT), ASUS EAH4850/HTDI 512MB DDR3, SB Audigy4 + M-Audio speakers, WD Caviar SATA3 1TB + WD Caviar SATA2 250GB, DVDRW Samsung SH-S203B, DVD-ROM ASUS, FDD Sony, LCD ASUS VW246H (16:9, 24", 1080p), Zdroj: Seasonic S12, 500W
- Satiriasis
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- h4__
- Žlutá karta Bazar

-
- Satiriasis
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: