matrox g550 AGP - problém s ovladači

Grafické karty s libovolným GPU ostatních firem (např. Xabre, Kyro, Parhelia).

Moderátoři: morke, Walker1134

Odpovědět
pavelbures
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

matrox g550 AGP - problém s ovladači

Příspěvek od pavelbures »

Zdravím, koupil jsem si g550 pro slot AGP, po nainstalování utilitu a posledních ovladačů od matroxu dochází k tomu, že se procesor vytěžuje na max. při otevírání Start nabídky, průzkumníka atp. Po pár minutách XP vyhodí chybu ovladače a běží ve 4bit a 640x480. Mám XP SP2 a desku Asus A7N8XE Deluxe. Měl někdo tento problém, resp. ví, kde může být zakopán pes?
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

Některý novější desky nemají AGP grafiky od matroxu moc rády a nebootují vůbec (zvlášť některý s čipsetem NF2). Můžeš zkusit aktualizovat BIOS, drivery a pro čipset. To je tak asi všechno...
Nejlepší moderátor ve výslužbě
pavelbures
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

NF2 mám, zkusím aktualizaci BIOSu.
hobit
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hobit »

jeste se podivej na info k poslednim ovladacum. od matroxu jsem nikdy nepouzival ty nejnovsi ovladace, dost casto totiz nemeli podporu 3d a obcas nemeli vychytany rozdilny rozliseni na dvou monitorech, pouzival jsem a ted myslim i bezi u tatika co ji po me zdedil ovladace 5.93.009 a spokojenost.

jinak dualhead od matroxu je nej, ale nektere jejich ovladace to obcas popiraj, ale u tech to je napsany co jim chybi.
pentium m 730, asus p4gpl-x, gainward 1960pcx xp gs 128MB, kingston khx3200ak2 1GB, ibm ic35l 120GB. 3dmark01 23100b ,superpi 30,6s.
stastny majitel matrox g200 a g550dh a svych nevylepsenych oci.
pavelbures
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Zkoušel jsem i starší ovladače, podepsané a vyladěné, ale bohužel, furt stejný problém. Takže matroxy u mě asi nemají šanci, neb PC nemám v plánu příštích několik let upgradovat.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní grafické karty“