Chápu to dobře, že je lepší skrýt neduhy zvukové karty ještě většími neduhy použité zvukové aparatury?:)NobodyLovesMe píše:No a proto mu radím,aby si koupil nějaké 2.1,tam se drobné neduhy ztratí a má to plug&play,kompaktní a malé.Dá ten litr,nebo mírně přes a jak už jsem řekl,může jít na párek.ještě se nevyjádřil,na kolik ho vyjdou ty kenwoody.
Hifi repro k PC
Moderátor: CageJ
- Exp
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- NobodyLovesMe
- Začátečník

- cherson
- Začátečník

-
zvukovou kartu kupovat nehodlám, jelikož by se mi to akorát prodražilo. Na ty kenwoody kašlu.
Podle mě by měly být repro k integrované zvukovce kolem 1000Kč.
Hm zajimavý že doporučuješ 2.1, já chci spíše 2.0, na stole mám spoustu místa, na zemi skoro žádné a subwoffer by kazil dojem na stole.
Prostě repro které vydržím poslouchat den v kuse (tzn. určitě ho nebudu poslouchat celý den naplno, ale při mírné hlasitosti). Ale taky aby zahrálo nějaké basy (proto mi nestačí ty plastové co tu mám). A umělo prokreslit detaily v hudbě. (alespoň některé)
Mno a v neposlední řadě taky nechci reprosoustavu která bude "žrát" moc elektřiny. (jelikož repro u pc bývá puštěno celý den).
Podle mě by měly být repro k integrované zvukovce kolem 1000Kč.
Hm zajimavý že doporučuješ 2.1, já chci spíše 2.0, na stole mám spoustu místa, na zemi skoro žádné a subwoffer by kazil dojem na stole.
Prostě repro které vydržím poslouchat den v kuse (tzn. určitě ho nebudu poslouchat celý den naplno, ale při mírné hlasitosti). Ale taky aby zahrálo nějaké basy (proto mi nestačí ty plastové co tu mám). A umělo prokreslit detaily v hudbě. (alespoň některé)
Mno a v neposlední řadě taky nechci reprosoustavu která bude "žrát" moc elektřiny. (jelikož repro u pc bývá puštěno celý den).
- krondol
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Tak poradne proklesit basy v hudbe pri nizke hlasitosti umi tak hifi repro od 20tis. + sqely zesikcherson píše:
Barton 2500+ (2.2GHz, 11/200, 1,65 V)+thermaltake//ASUS A7V880//2x512 Kingston HyperX//ATI X1600Pro+Zalman VF900//ATA Hitachi 120GB//Fortron 350W//SB X-Fi, sound: zesik: Pioneer A-302r//repro: AQ Kentaur 611//sluchadla: KOSS 3AA
- cherson
- Začátečník

-
- NobodyLovesMe
- Začátečník

Za tuto cenu se fakt blbě vybírá.Zase nemám žaludek na to,abych ti doporučil nějaké 2.0 Redstary,to bych s čistým svědomím nemohl udělat.
Kup třeba Creativy,satelity jsou 2-pásma.Design se každému nemusí líbit,ale mně připadá zajímavý.Myslím ty Inspire T3100.
Kup třeba Creativy,satelity jsou 2-pásma.Design se každému nemusí líbit,ale mně připadá zajímavý.Myslím ty Inspire T3100.
"Jen jedna šance mezi dvěma světy:Ohni se mnou pojď "
- cherson
- Začátečník

-
to: NobodyLovesMe
tak pomalu mě přesvědčuješ že opravdu se vyplatí něco připlatit, koukl jsem na recenzi Inspire Monitor M80 a nevypadají vůbec špatně.
http://www.xbitlabs.com/articles/multim ... m80_5.html
Recenzent je velmi dobře hodnotí. že nemají velký výkon mi nevadí, snad nějaké basy zahrají to doufám, a jsou docela zajímavé tím že mají trafo venku což není běžné.
Ještě navrhujete nějaký jiný produkt? v ceně 500-2000Kč? ale raději něco levnějšího, opravdu nepotřebuju ozvučit celý byt.
tak pomalu mě přesvědčuješ že opravdu se vyplatí něco připlatit, koukl jsem na recenzi Inspire Monitor M80 a nevypadají vůbec špatně.
http://www.xbitlabs.com/articles/multim ... m80_5.html
Recenzent je velmi dobře hodnotí. že nemají velký výkon mi nevadí, snad nějaké basy zahrají to doufám, a jsou docela zajímavé tím že mají trafo venku což není běžné.
Ještě navrhujete nějaký jiný produkt? v ceně 500-2000Kč? ale raději něco levnějšího, opravdu nepotřebuju ozvučit celý byt.
- MAGMA
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
mam tie M80tky, tie repraky hraju fakt nadherne, ale kedze ocakavas basy, tak neviem ci su pre teba to prave. ja som docielil, aby zahrali basy jedine tak, ze na zvukovke som nastavil basy miesto 50% na 65-70% alebo klasicky cez equalizer. neviem ako to bude pri integrovanej zvukovke. ale tuc-tuc subwoofer z toho nebude nikdy, ale odmenou ti zase su dobre stredy a vynikajuce vysky.
za tu cenu podla mna nic lepsie nezozenes. ked som si ja vyberal, tak som pocul niekolko zostav 2.1 a 2.0 v cenovej relacii do 3000Sk, ale podla mojho subjektivneho nazoru nic lepsie na trhu u nas v SR neni.
ked by si sa chcel na nieco spytat ohladom nich, tak mozes aj cez ICQ.
za tu cenu podla mna nic lepsie nezozenes. ked som si ja vyberal, tak som pocul niekolko zostav 2.1 a 2.0 v cenovej relacii do 3000Sk, ale podla mojho subjektivneho nazoru nic lepsie na trhu u nas v SR neni.
ked by si sa chcel na nieco spytat ohladom nich, tak mozes aj cez ICQ.
NB: ASUS N71JQ i7 720QM, 4GB 1333MHz, Intel X25-M 80GB + Seagate Momentus XT 500GB hybridný HDD., ATI HD5730 OC, Win 7HP 64bit
AUDIO: USB EDIROL UA-1EX, Cowon D2 > Onkyo HTX-22HD, Ultimate Ears Triple.fi 10 PRO
- crashPC
- Mírně pokročilý

krondol: každej řiká slovu pořádně něco jinýho. za 10k bez zesiku by byly bedny na potichej domácí poslech se slušnejma basama až až. pak ještě tak za 3-4k zesik a měl by orgasmus 
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
- NobodyLovesMe
- Začátečník

- krondol
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Nechci aby to tady skoncilo v nejake vzajemne obvinovani. To bychom asi moc neporadili. Jenom prosim nerikej veci o kterych nic nevis. Je mi jasny ze jsi toho v zivote moc neslysel. Ja taky ne. Ale to co jsem slysel mi staci na to abych vedel, ze to co jsi napsal je fakt nesmyslcrashPC píše:krondol: každej řiká slovu pořádně něco jinýho. za 10k bez zesiku by byly bedny na potichej domácí poslech se slušnejma basama až až. pak ještě tak za 3-4k zesik a měl by orgasmus
Ja myslim ze od tech creativu se da urcite vybrat slusny kousek. Posledni test na pc tuningu vypada dobre: http://www.pctuning.cz/index.php?option ... mitstart=2 chtelo by to precist neco vic nebo podivat se na diskuzi lidi co to uz maji napr. na czechcomputers.
Barton 2500+ (2.2GHz, 11/200, 1,65 V)+thermaltake//ASUS A7V880//2x512 Kingston HyperX//ATI X1600Pro+Zalman VF900//ATA Hitachi 120GB//Fortron 350W//SB X-Fi, sound: zesik: Pioneer A-302r//repro: AQ Kentaur 611//sluchadla: KOSS 3AA
- cherson
- Začátečník

-
- F1l1p
- Středně pokročilý