MSI 6600 na Abit SR7-8X - cukání a černé pruhy při hraní

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
FiFoml
Nováček
Nováček

MSI 6600 na Abit SR7-8X - cukání a černé pruhy při hraní

Příspěvek od FiFoml »

Mam cca 4letou desku Abit SR7-8X a koupil jsem si MSI NVIDIA GeForce 6600 256MB ale nejak mi dela problemy. Behem hrani se mi najednou objevi cerne pruhy pres obrazovku nebo se vse zacne cukat. Zkousel sem i ruzne ovladace a momentalne mam Omega XG Forceware Select 91.31i.
Poradte co s tim delat. Uz me nebavi hrat BF1942 800x600 aby to vubec slo 8)
Dik moc

//edit Thellwin - upraven název threadu
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Deska zase není tak stará (když jsem četl název threadu, tak jsem čekal mnohem větší vykopávku :) ) a podporuje AGP 8x.

Zkontroloval jsi si teplotu grafiky ? Vyzkoušel jsi FastWrites on/off případně zkusit AGP 4x ?

Problémy dělají všechny hry a nebo jenom BF ?
Goldnoob team proud member!
FiFoml
Nováček
Nováček

Příspěvek od FiFoml »

Zkousel sem zmenit AGP4x ale bylo to jeste horsi. Ten FastWrite sem moc nezkousel. Teplota grafiky je kolem 40stupnu (zmereno neprimo teplomerem z casu-deska mi nechce zobrazit ve woknech) coz se mi zda v poradku. Problem nastava u vice her. Nejvic se to ukaze kdyz se prepnu do woken a zpatky. Nekde sem cetl ze pomaha zvysit napeti na AGP ale to nejak u me neni mozny (je am 1.49V natvrdo)
FiFoml
Nováček
Nováček

Příspěvek od FiFoml »

Zapnul sem FW a jeste horsi.. takze to vratim zpatky. Uz me to zacina fakt sr.t! Dokonce mi to zaclo delat u starych her ktere sem v pohode hraval na cemkoliv... :( :sad: :x :evil:
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Vyzkoušet GK jinde můžeš ?
Goldnoob team proud member!
FiFoml
Nováček
Nováček

Příspěvek od FiFoml »

To bude problem.. vsichni naokolo maj notebooky.. jedine ze bych ji vzal domu ale tam mam jeste starsi herku.. . :D
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“