BLBNE MI HARD DISK !!!!!HELP

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Dov_Monkey
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

BLBNE MI HARD DISK !!!!!HELP

Příspěvek od Dov_Monkey »

Několik posledních dnů se můj HDD 80 GB chová nějak podivně.......no skoro každý dej ...se mi zničeho nic ozve divnej zvuk v HDD...asi se vypne...a konec....restartuju počítač...ale ten ho už nevídí ..... :x ....no a když vytáhnu ID kabel a připojím ho k HDD znova...a zapnu PC tam vse jede normalne...zas ale jen na chvili..pls poradte
van Bellen
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od van Bellen »

skus iny ide kabel,mozno ho mas niekde prelomeny
Dov_Monkey
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dov_Monkey »

díky ..za tip....to mě nenapadlo ... 8-)
Trainzak
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trainzak »

Taky to ale může být stářím harddisku, který tak pomalu odchází. Tohle mi přesně dělal můj Seagate, potom odešel úplně :sad:
PdK
Nováček
Nováček

Příspěvek od PdK »

To bude taky tim ze se ti prilis zahriva harddisk.. Mi se taky zahrival dokud jsem nekoupil chladic.. a ted mam teplotu disku pri hodne velke zatezi 26 stupne
Snakeeyes
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Je to Maxtor?

Příspěvek od Snakeeyes »

Nenapísal si aký je to HDD ale kedže vidím údaj o kapacite 80GB myslím že to zase bude jeden z vadnej série MAXTOR diskov. A to je potom klasik
a. Stiahnuť amset ..........a nastaviť disk. Howgh.
IBM T61 - T7200, 4096 MB, ATI X1400, 320GB, 15,4" 1680x1050
david99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od david99 »

kamaratovi robilo toto iste a pomohla vymena zdroja.
bkf.1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od bkf.1 »

jojo doporucuji nejdriv zkusit jinej napajeci a datovej kabl;) pak uz snad jenom ten zdroj nebo... novej disk:(
PS: Tohle samovolny vypinani disku si nemyslim, ze by mohlo byt zdrojem. Jak tu DAVID99 pise, ze kamarad koupil zdroj a bylo to OK, tak to myslim bylo tim, ze novej zdroj ma samozrejme i novy/neopotrebovany napajeci konektory;) U me bylo tohle vypinani vzdycky konektorem;) Poprve jsem to nevedel, takze jsem kvuli tomu kupoval novej disk:) a pak mi to doslo, kdyz to delal taky:)
Intel Celeron M 1.4@1.96Ghz S479 + S479 redukce (standardní chladič, max teplota 47°C), Asus P4GD1 S478 (Intel 915), Transcend 2x 512MB + 1x 1024MB DDR 400MHz, Gigabyte 6600GT 128MB DDR3 + Arctic-Cooling NV Silencer 6 rev. 2, WD1600JD (160GB) + Primecooler HDB-P (pasivní), SB Live!
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

bkf.1 píše:jojo doporucuji nejdriv zkusit jinej napajeci a datovej kabl;) pak uz snad jenom ten zdroj nebo... novej disk:(
PS: Tohle samovolny vypinani disku si nemyslim, ze by mohlo byt zdrojem. Jak tu DAVID99 pise, ze kamarad koupil zdroj a bylo to OK, tak to myslim bylo tim, ze novej zdroj ma samozrejme i novy/neopotrebovany napajeci konektory;) U me bylo tohle vypinani vzdycky konektorem;) Poprve jsem to nevedel, takze jsem kvuli tomu kupoval novej disk:) a pak mi to doslo, kdyz to delal taky:)
To mysliš že čeka rok a půl na tvoji odpoved??? :roll: :lol:
Nevytahujte tak stary thready....
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
bkf.1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od bkf.1 »

Treba jo :D Pozde ale prece :D jasny sorry nevsim jsem si data;)
Intel Celeron M 1.4@1.96Ghz S479 + S479 redukce (standardní chladič, max teplota 47°C), Asus P4GD1 S478 (Intel 915), Transcend 2x 512MB + 1x 1024MB DDR 400MHz, Gigabyte 6600GT 128MB DDR3 + Arctic-Cooling NV Silencer 6 rev. 2, WD1600JD (160GB) + Primecooler HDB-P (pasivní), SB Live!
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“