Pomozte se zapojením SLI
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Danda
- Nováček

-
Pomozte se zapojením SLI
potreboval bych pomoct se zapojenim 2 karet nvidia 7900GTX. Mel sem jiz drive jednu a ted jsem si dokoupil druhou spustil ji v biosu stahl nejnovejsi drivery a presto mi ta druha stale nebezi. Muze mi nekdo popsat podrobny postup co mam udelat? Predem se omlouvam jestli se tu jiz neco podobneho resilo..snazil sem se neco pohledat ale je tu toho tolik ze jsem to mozna prehlidl. Dik za pomoc. 
- [CZ]Airwolf[OC]
- Začátečník

-
- radekhulan
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Danda
- Nováček

-
presne tuhle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=33808
- radekhulan
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Danda
- Nováček

-
- radekhulan
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Radim Štěpanec
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- fanik
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
ještě můžeš stáhnout nvtray a nastavení sli v ovladačích udělat tam... pokud si nezačal s něčím co je popsáno výše, tak doporučuji vyzkoušet nejdříve to nejsnadnější.
vt askbaru je ikona - klasicky pravé tlačítko myši - hardware - sli a ještě si můžeš doupravit další věci dvojklikem na ikonu v taskbaru
vt askbaru je ikona - klasicky pravé tlačítko myši - hardware - sli a ještě si můžeš doupravit další věci dvojklikem na ikonu v taskbaru
- Danda
- Nováček

-
Tak mi to už fachčí
Tak jsem přehlédl nastavení v BIOSU z 2-cosi-cosi-16 na 8-cosi-cosi-8.
Systém detekoval kartu, ale "spadla obrazovka" do černých mdlob. Poté natvrdo reset, kontrola v BIOSu – údaje zústaly, poté v systému se nic nestalo (šlapalo to na neSLI, ale šlapalo), po následné restartu nvidia soft sám nabídl aktivaci SLI. Teď už to všechno šlape...
Díky všem zúčastněným
//Thellwin - promaz OT
Systém detekoval kartu, ale "spadla obrazovka" do černých mdlob. Poté natvrdo reset, kontrola v BIOSu – údaje zústaly, poté v systému se nic nestalo (šlapalo to na neSLI, ale šlapalo), po následné restartu nvidia soft sám nabídl aktivaci SLI. Teď už to všechno šlape...
Díky všem zúčastněným
//Thellwin - promaz OT
- termixxx
- Nováček

-
zdravim. Mam podobny problem s instalovanim sli. Mam desku Asus A8N-Sli. Mam GF N6600GT 256DDR a ted se mi do ruk dostala druha ta sama karta. Zkousel jsem to zapojit ze zvedavosti. Postupoval jsem dle manualu, ale nedari se. Na MB mam přepli na dual graphic card, v biosu mam povoleno SLI, ale v ovladacim panelu NVIDIE mi pise, ze "nejdrive mam odstranit vsechny karty, ktere nepodporuji SLI". Grafiky maji odlisny BIOS (1- 5.43.02.66.00 / 2- 5.43.02.84.00), bude to tim? Forceware mam 81.98, ktery byl u cd. Kdyz tam nainstaluju 162.18, tak mi zase nejedou filmy (zelena obrazovka).