Radeon 9800 PRO
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- srna
- Středně pokročilý

Radeon 9800 PRO
tadle karta se mi tu vali, prej ze hazi artefakty....poreboval bych ji vyzkouset, ale musim ji dat do pc kde je jen 200W zdroj
otazka zni: jede tadle karta bez pridavnyho napajeni? protoze moje FX5900XT jede, akorat se spomali jadro a ve windowsech furt otravuje warning ze karta nema krmeni...
nebo musim nejak zbastlit pridavnej zdroj....mam tu navic jedno ATXko 250W, tzn bych tim ATckem ovladal rele, ktere by nasledne spinalo PWR_OK u ATXka, s tim ze bych propojil GND...a timdle krmil tu GK
otazka zni: jede tadle karta bez pridavnyho napajeni? protoze moje FX5900XT jede, akorat se spomali jadro a ve windowsech furt otravuje warning ze karta nema krmeni...
nebo musim nejak zbastlit pridavnej zdroj....mam tu navic jedno ATXko 250W, tzn bych tim ATckem ovladal rele, ktere by nasledne spinalo PWR_OK u ATXka, s tim ze bych propojil GND...a timdle krmil tu GK
- Butch
- Středně pokročilý

ne, nejede bez pridavneho napajeni a minimum zdroj pro tuhle kartu je kvalitni 300W, aby byla jistota ze pojede ok.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- srna
- Středně pokročilý

- Satiriasis
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- no-X
- Středně pokročilý

- srna
- Středně pokročilý

nic z toho neni moje.....ale spalit bych to nemusel, to je pravda.....ale prece pokud spojim GND tak by nemely tect zadny vyrovnavaci proudy->nemelo by to horet (pokud budou napeti na 5V a 12V vetvi stejny
do svyho kompu to nacpat nemuzu protoze mam blbej kontakt v AGP slotu, a zdroj se mi taky vyndavat nechce, to bych nemel na cem fungovat
do svyho kompu to nacpat nemuzu protoze mam blbej kontakt v AGP slotu, a zdroj se mi taky vyndavat nechce, to bych nemel na cem fungovat
- Pupik
- Začátečník

Satiriasis píše:jj ta karta se nerozjede a je to poradnej zrout... solidni topeni,mel jsem taky 9800Pro a spokojenost az na spotrebu a vyzarovane teplo
Spotreba kolem 30W se mi nezda moc. Kdyz se da jinej chladic, tak bez problemu.
- Briketa
- Začátečník

-
Pred mesicem jsem koupil Sapphire AIW Radeon 9700 Pro. Ta karta vubec nestartovala na slabych zdrojich, na nejakych Morexech 300W a Mercury 350 nejela, nedala ani POST. Na Fortronu 300W jela jako vino.
PC: Core i5-13500, Asus TUF B660 PRO GAMING, Kingston HyperX 2 x 16GB DDR4 3200 MHz , Kingston KC3000 1024GB, MSI RX6600 Mech 8GB, HP w2207, Asus DRW-2014L1T
NB: Dell Latitude 5510
NB: Dell Latitude 5510
- Lukfi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Pupik
- Začátečník

Ani se nedivim. Vem si nekdy do ruky treba zdroj Eurocase (EC, KME, Chill apod.) a Fortron a hned poznas rozdil. Fortron je o mnoho tezsi. Eurocase urcite neni vyrobenej z vesmirnych materialu!Lukfi píše:Na 200W zdroji s poměrně velkou jistotou nepojede. Když jsem ještě používal Eurocase 350W, někdy se nechtěla rozjet (prej že není zapojený přídavný napájení). Po výměně zdroje se mi to ještě ani jednou nestalo...
- Klobasa
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Lukfi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Satiriasis
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Nevim jestli 30W nebo kolik,ale kazdopadne mela na tehdejsi dobu hodne velkou spotrebu(teplomet). Kazdopadne se da uchladit i s def. chlazenim bez problemu-mel jsem ji pres 2roky s def.chlazenim a porad bezi u kamose. Ale spotrebu -vyzarene teplo mela rozhodne vetsi nez X800GTO,kterou mam ted.Pupik píše:Satiriasis píše:jj ta karta se nerozjede a je to poradnej zrout... solidni topeni,mel jsem taky 9800Pro a spokojenost az na spotrebu a vyzarovane teplo
Spotreba kolem 30W se mi nezda moc. Kdyz se da jinej chladic, tak bez problemu.Kdyz jsem ji kupoval, tak jsem mel 300W zdroj Fortron a naprosto zadny problem. 200W je malo, bohuzel.
- RADEONX800
- Začátečník

-
zdroj fakt nepocenovat se slabym zdrojem odchazej disky nekdy treba vse a 9800 zere opravdu hodne kamos s 350Fortonem komp mu jel ale nic moc vobcas to padalo tak koupil KME 500W a luxus dobrej zdroj kdyz sem si ho nes domu tak se mne pekne prones a doda Ačka do vseho potrebnyho zatim ale do novyho compu uz rozhoden stacit nebude kurwa a elektrika se ma zdrazovat za chvilku na poradnym compu budes platit jak v netovy kavarne za elektriku FPS stojej prachy
//prf.KuBA - nauč se využívat interpunkci.
//prf.KuBA - nauč se využívat interpunkci.