ASROCK K8SLI-ESATA2 - nazor
Moderátor: Eddward
- LILI
- Nováček

-
ASROCK K8SLI-ESATA2 - nazor
Kupil som tuto dosku a do nej AMD Sempron 2600+ TRAY Socket 754 64bit , dokupil som priemerny chladic a cuduj sa svete, potencial pretaktovania tej dosky je uzasny,CPU s povodnych 1.6 GHz ide bez problemov na 2,3 GHz ( 300 FSB ) teplota necelych 46 stupnov pri zatazi a to aj bez nutnosti zvysovania napatia. Dalej to uz pre mna nema zmysel kvoli vyuzitiu tohto PC. Je to nahoda alebo som trafil do cierneho co sa tyka spoluprace CPU + MB. Podla testov som daleko za urovnou vykonu ATHLONU FX 51. Este dodam ze mam 2 * 256 KINGSTON PC433 CL 2.5 a VGA GAINWARD 7600GS 256 DDRAM3 , 350W zdroj , a 2 * 40GB disky pripojene do RAID 1 na PCI RAID doplnkovom radici. A to vsetko za necelych 3000 sk s DPH ( CPU + MB)
- maros.kabi
- Nováček

-
no podla mna je tato doska skor omyl, hlavne kvoli tomu ze ked som ju kupoval malo s dat menit napetie, multiplikator, a ono to vobec nejde co je peknej odfajc, no a druha vec moynost upgrade cez rozsirovaciu dosku na am2 cpu board, ktorz je tu na slovensku realne nedostupnej, a anz sa uz zrejme nebude predavat......takze som skisnul na 754 sockete, co na hov......., no po novom roku prechadyam zrejme na intelcore2duo a s amd som skoncil.......
ja som svoj semron 2800+ s real frek 1.6ghz vytiahol maximalne na 275fsb stabilne to jest 2.2ghz a to pri teplote pri zatazi max 43 stupnov(vodne chladenie thermaltake)no a nestaci chcem viac ale vdaka tupej doske nemozem, ale hej je to aj moja vyna mal som doslednejsie pokukat net a nespoliehat sa na manual a udaje od vyrobcu k tejto doske........
ja som svoj semron 2800+ s real frek 1.6ghz vytiahol maximalne na 275fsb stabilne to jest 2.2ghz a to pri teplote pri zatazi max 43 stupnov(vodne chladenie thermaltake)no a nestaci chcem viac ale vdaka tupej doske nemozem, ale hej je to aj moja vyna mal som doslednejsie pokukat net a nespoliehat sa na manual a udaje od vyrobcu k tejto doske........
- LILI
- Nováček

-
- lilkosta
- Nováček

-
To nie je pravda
Vlstním túto dosku a podarilo sa mi v pohode kúpiť aj ten AM2 board. Stál do 500Sk. Momentálne už teda fičím na X2 4200+ stabilne pretaktovanom na reálnych 2650MHz, napätie sa menit dá, no nie je treba, CPU aj pamäte sú stabilné aj na základom napätí, RAM mám na 880MHz, ide zmeniť aj multiplikator - ten samozrejme len smerom nadol.maros.kabi píše:no podla mna je tato doska skor omyl, hlavne kvoli tomu ze ked som ju kupoval malo s dat menit napetie, multiplikator, a ono to vobec nejde co je peknej odfajc, no a druha vec moynost upgrade cez rozsirovaciu dosku na am2 cpu board, ktorz je tu na slovensku realne nedostupnej, a anz sa uz zrejme nebude predavat......takze som skisnul na 754 sockete, co na hov......., no po novom roku prechadyam zrejme na intelcore2duo a s amd som skoncil.......
Za tu cenu super doska, mňa na nej mrzí akurát nemožnosť regulovať otáčky ventilátora CPU, musel som dokúpiť regulátor.
takto to vyzerá:
[img][http://img505.imageshack.us/my.php?imag ... ropur3.jpg][img]http://img505.imageshack.us/img505/5620 ... ur3.th.jpg[/img][/img]