Projekt: anthAn

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

anthAn
Nováček
Nováček

Projekt: anthAn

Příspěvek od anthAn »

Asi před měsícem jsem dostal zadarmo jeden starý PC, tak mi ležel ladem v pokoji, dokud jsem se nerozhod, trochu ho vylepšit.
Představu mám asi takovou:
Obrázek
(já vim, ale malíř nejsem no...)
Na bočnici(vlastně to bočnici ani nemá, je to bohužel vcelku) bude okno ve tvaru šipky, nebo něčeho podobného. Nahoře bude okno do CD-ROMu a za ním nasávání pro zdroj. Druhá bočnice zůstane(dokud si to nerozmyslim). A ze předu... Tam budou nahoře nad sebou 2 mechaniky a pod nima už jenom odsazený plexi. V dolní části čela bude větrák(asi 80mm).
Celej case bych chtěl sladit do černý a bílý a k tomu zelený doplňky(větrák, podsvícení, atd...)

A tady nějaký fotky do jaký bedny jsem se pustil...
ObrázekObrázekObrázekObrázek
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Tady vám dávam moje první fotky modlýho CD-ROMu (Toshiba TA61008 vyr.1997)
Obrázek Obrázek
Byl to pěknej kravál, když jsem to řezal přímočarkou :-D Jako plexi jsem použil obal z CD - je dostupnej a hlavně tenkej :wink:
Pro ty, co budou rejpat, že je ta díra malá, tak mam argument. Na tý druhý fotce sem to dal schválně vedle sebe,aby bylo vidět, kam až to může zasahovat. Ořezat ten vnitřek nešel, je to celý výlisek z jednoho kusu plastu. A ještě ke všemu je tam zarážka při vysunování-Měl bych první vystřelovací cd-rom na světě :lol:
Naposledy upravil(a) anthAn dne čtv 16. lis 2006, 16:09, celkem upraveno 5 x.
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Přečti si pravidla...nikde nevidím fotky úprav, takže do té doby LOCK

//prf.KuBA - na žádost po úpravě unlock. :)
anthAn
Nováček
Nováček

Příspěvek od anthAn »

Potřeboval bych poradit s výběrem ďoury do case, zejtra na ní duObrázek
Kterou možnost? Ta první mi trochu připomíná srdíčko a ta druhá zas taková suchá.
Obrázek
Stricekfido
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stricekfido »

myslym ze ta druha bude lepsi..a preju hodne stesti...
anthAn
Nováček
Nováček

Příspěvek od anthAn »

StriCZ3kFID0 píše:myslym ze ta druha bude lepsi
Takže tam udělam tu první :wink: ta se mi nějak víc zalíbila. Dneska to snad bude vyřízlý, tak dodam foto.
Alan Wake
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alan Wake »

No, jak chceš.......ale stoprocentně je lepší ta druhá. Nebudu ti do toho kecat, udělej si to jak myslíš......
Moje sestavička - CPU : AMD Athlon 64 X2 3800+ 2,0GHz @ 2,6GHz BOX cooler (coming soon : Thermalright Ultra 120 cooler), MB : DFI LP UT NF4 SLI-DR Venus, VGA : Gigabyte NX7900GTX 512MB PCI-E 650/1600 @ 701/1808, HDD : Seagate SATA 200 GB, Operační paměť : 2x1GB G-Skill F1-4000USU2-2GBHZ, Power Supply : Enermax Liberty 620W Modular System, Kláveska : Logitech G15 Gaming Keyboard, Hlodavec : Logitech MX1000, Audio System : Logitech Z-2300, Monitor : Sony SDM-HS73 LCD 17"

Mafia2Forum.com - Největší mezinárodní portál o Mafii 2
anthAn
Nováček
Nováček

Příspěvek od anthAn »

No asi jo, ta první moc kopíruje tvar zdroje
Alan Wake
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alan Wake »

Tady nejde o tvar zdroje, ale o to, že ta druhá má daleko "čistější" tvar..........ale taky samozřejmě záleží na tom, jak bude vypadat provedení. Přeju hodně štěstí... :wink:
Moje sestavička - CPU : AMD Athlon 64 X2 3800+ 2,0GHz @ 2,6GHz BOX cooler (coming soon : Thermalright Ultra 120 cooler), MB : DFI LP UT NF4 SLI-DR Venus, VGA : Gigabyte NX7900GTX 512MB PCI-E 650/1600 @ 701/1808, HDD : Seagate SATA 200 GB, Operační paměť : 2x1GB G-Skill F1-4000USU2-2GBHZ, Power Supply : Enermax Liberty 620W Modular System, Kláveska : Logitech G15 Gaming Keyboard, Hlodavec : Logitech MX1000, Audio System : Logitech Z-2300, Monitor : Sony SDM-HS73 LCD 17"

Mafia2Forum.com - Největší mezinárodní portál o Mafii 2
anthAn
Nováček
Nováček

Příspěvek od anthAn »

Tak a mam to vyřízlý a na 80% vybroušený.
I jsem předělal box na HDD. Dřív zakrýval asi třetinu fanu na procesoru, ta jsem ho uříz, trochu potvaroval a příjde dolu.
Na ten prach nekoukejte.... :-D
(klikejte pro zvětšení)
Před:
Obrázek
----------------------------------
Po:
Obrázek
Samotnej box:
Ještě nani vykytovanej :wink:
Obrázek
Řezání okna:
Obrázek
Docela pakárna vybrušovat ty rohy jehlovejma pilníčkama:
Nebojte, k těm čarám lihovkou jsem to nebrousil, to yl starej návrh okna
Obrázek
Tenhle nástavec jsm koupil asi za dvacku na trhách a nemužu si ho vynachválit - krásně vyhladil řezy.
Obrázek
No a nakonec...
Obrázek

(nějaký fotky jsou focený mobilem SE K750i a něco digitálem SONY DSC-S60)
Naposledy upravil(a) anthAn dne pát 17. lis 2006, 18:42, celkem upraveno 1 x.
no_-_name
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no_-_name »

docela čistá práce, chválím :) co to tam máš za HW?
anthAn
Nováček
Nováček

Příspěvek od anthAn »

no_-_name píše:docela čistá práce, chválím :) co to tam máš za HW?
Díky.
O HW ti moc nepovim, protože to newim. :D Jenom jsem přes BIOS zformátoval disk a chtěl nabootovat linux, což se nepovedlo...
Jenom vim že procesor je Pentium 120MHz, HDD Seagate 2,5GB, ramky tam sou 4 v nějakejch menších slotech + jeden slot na RAM dnešního typu(to bude kritiky za moje odborný termíny) zdroj Codegen 200B 200W, zákl. deska nevim a grafárna taky ne
X-Spidy-X
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-Spidy-X »

No, zacinas takze k modu jako takovymu se zatim nevyjadruju. Dopadnout to muze este jakkoli... Kdyz si takhle zacal, spis by se mi to libilo nejak takhle www.casemoding.euweb.cz/123.JPG . Ale to je asi vec nazoru... Jinak fandim kazdymu modingu, takze i tobe...
slavick
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slavick »

Vypadá to pěkně. Zaujala mě ta úprava CD-ROMky :-)
anthAn
Nováček
Nováček

Příspěvek od anthAn »

Tak po dlouhý době sem přidávam jeden malej mod. Klávesnice

Takhle vypadala
Obrázek

Takhle jsem jí stříkal
Obrázek

A Takhle to dopadlo
Obrázek

omluvte kvalitu fotek, nějak jsem nechtěl oprašovat foťák, tak jsem to vzal mobilem...
X-Spidy-X
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-Spidy-X »

Sry ale ta klavesnice je fakt :blee:. Nelibi se mi, tot muj nazor!!! Mozna este nejaky modry diody, tlacitka na zluto (treba). No ale ted se mi fak nelibi...
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

Vyfoť si detailně klávesy a pak je stříkni na stříbrno. Když tam pak dopíšeš znaky, co na těch klávesách původně byly a stříkneš/přetřeš to bezbarvým lakem, bude to vypadat pěkně (pokud to neodflákneš).
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
PachezZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PachezZ »

tu klavesnici mam jako nahradni taky a mam s ni docela jiny plany nez ty :)
(Pokud jste docetli az sem a zda se vam ze tento post nema zadny vyznam pro vas psychicky rozvoj, stejne jakozto pro celosvetovy rozvoj jaderne fyziky, chemie, a vyzkum zivota chrousta srilanskeho, jste dusevni chudaci a nicemu nerozumite.)
TDi - Ten Dým Ignoruj
anthAn
Nováček
Nováček

Příspěvek od anthAn »

Tak jsem trochu předělal návrh - vyšlo mi, že by to bylo moc drahý a předností tohodle modu bude to, že bude levnej.
Obrázek

Brzo budou fotky
X-Spidy-X
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-Spidy-X »

Good, ja se tesim na kazdej novej projekt... (v tomhle pripade pokracovani) Ale ten obrazek co si sem hodil, ma nam neco rict?? Ja jen ze na nem neni nic novyho, ne?
anthAn
Nováček
Nováček

Příspěvek od anthAn »

X-Spidy-X píše:Ale ten obrazek co si sem hodil, ma nam neco rict?? Ja jen ze na nem neni nic novyho, ne?
Neco se tam změnilo. Zepředu mlo bejt odszený plexi, ale to by byla další investice. fan dopředu mam ze starýho zdroje a jenom sem ho fouknul na zeleno.
Odpovědět

Zpět na „Projekty“