Ahoj,bios mám 0601 ,Power4Gear nepoužívám, jen NHC 2 free,a na zbytek teplot Everest. v NHC mi to jde tak jak to nastavím,alespoň to podle toho zdáse zapíná,přidal jsem trošku i v nastavení otáček ventilátoru.Pokud nehraju hry tak mám GPU na balanced v PowerMizer,teplotu procesoru mám 50-53st.GPU do 73, HD 48-50.Při hraní NFSCarbon v plných detailech s nastavením max CPU 52,HD 48 a GPU kolem 85st.Při zpracování videa má CPU do 60 a HD 52-54st.Při hraní mám notebook na podložce za 150Kč Z http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php?ak ... &zbo=71181, je celkem v poho,sice trošku menší ale dobrá.Neprohřívá se zespodu.Jinak i s mechanikou TSS jsem spokojen,čte vše a zatím žádné CD ani DVD zkažené. Modrou obrazovku jsem zatím neměl.Až na 1mrtvý bod na LCD jsem spokojen.Tofo píše:Tak se mi zda, ze ke kazde reklamaci pristupuji jinak (asi zalezi na tom, ktery technik to dostaneBudulman píše:Toto je stav mé reklamace
Typ záruky: Záruční
Datum přijetí: 10.11.2006
Datum dokončení: 29.11.2006
Stav zakázky: Vyřízeno
Uvedená závada: Problém s napájecím konektorem, přehřívání z. desky, CPU a GK, více v průvodním dopise
Provedená oprava: Provedena oprava napájecího konektoru, napájení v pořádku. Přehřívání způsobeno zanesením chladiče CPU - provedeno vyčištění. Problémy se zobrazováním - uvedená závada se neprojevila, proveden update BIOSu, reinstalace ovladače grafické karty. Zátěž[jestli jich tam teda je vic]). Ja jsem taky pri reklamaci upozornoval (a v popise zavad popisoval) mj. na problem s prehrivanim a ten pretrvava. U me provedli DOWNGRADE BIOSu !!! a na vycisteni se asi vykaslali (i kdyz pochybuju, ze to po par tydnech bylo zanesene prachem).
![]()
Nout mi porad tuhne, DVD mechanika sice uz pali, ale cte porad stejne blbe a modre obrazovky jsou opet na dennim poradku
ASUS A6T-AMD Turion™ 64 X2
Moderátor: Don
- mirďa 2
- Začátečník

-
ASUS A6T-AP017 15.4WXGA, TurionIITL52, nV7600, 1024DDRII, 120HDD, DVDSupM
- mirďa 2
- Začátečník

-
Ahoj,jaký bios Ti nahráli? Já měl starý,teď mám nový a s televizí žádné problémy,já bych to tipnul spíše na ovladače grafiky.Budulman píše:Dnes mi přišel můj NB s upgrade BIOSU a bohužel mi nejde připojit TV, v Silu mi bylo řečeno, že je to tím BIOSEM at to pošlu zpět!!!!!!
- Budulman
- Začátečník

-
0601, ovladače jsem tam dával dvoje a furt nic, nechápu to dříve to jelo v pohodě a ted to nefunguje servisák ze SILU mi řekl, že je to tím BIOSEM ale ten starej už na stránkách asusu nenímirďa 2 píše:Ahoj,jaký bios Ti nahráli? Já měl starý,teď mám nový a s televizí žádné problémy,já bych to tipnul spíše na ovladače grafiky.Budulman píše:Dnes mi přišel můj NB s upgrade BIOSU a bohužel mi nejde připojit TV, v Silu mi bylo řečeno, že je to tím BIOSEM at to pošlu zpět!!!!!!
- Budulman
- Začátečník

-
- mirďa 2
- Začátečník

-
Já mám jeden plug and play a tři výchozí. U těch ovladačů,z vlastní zkušenosti vím že nestačí reinstal,musí odinstalovat úplně,vyčistit registry a znovu nainstalovat,jinak to může dělat neplechu.Budulman píše:Ted jsem koukal do správce zařízení a v monitoru mám 4x výchozí monitor, to asi nebude normální co?!
- Budulman
- Začátečník

-
- mirďa 2
- Začátečník

-
Teď jsem to opět zkoušel,mám taky bios 0601,ovladače grafiky 8466 a TV funguje bez problémů.Budulman píše:0601, ovladače jsem tam dával dvoje a furt nic, nechápu to dříve to jelo v pohodě a ted to nefunguje servisák ze SILU mi řekl, že je to tím BIOSEM ale ten starej už na stránkách asusu nenímirďa 2 píše: Ahoj,jaký bios Ti nahráli? Já měl starý,teď mám nový a s televizí žádné problémy,já bych to tipnul spíše na ovladače grafiky.
- Budulman
- Začátečník

-
- mirďa 2
- Začátečník

-
Nezkoušel jsi třeba jiný kabel na TV,co když odešel? Jsem sice laik,ale nechápu jakou souvislost má verze biosu s TV výstupem,to je přeci záležitost grafiky,ovladačů,popřípadě biosu GPU.Je divné,že to předtím šlo a teď ne.To už přestávám chápat i já..Budulman píše:tak jsem tedy raději udělal reinstal woken a problém s TV je stále,tak nevím co to je
- Budulman
- Začátečník

-
To není vše po měsíčním čekání na opravu NB jsem ho dostal zpět v ještě horším stavu, mechanika nevypaluje CD, načítá cca 2 min. do biosu se nedostanu, systém zamrzá, ten kdo to opravoval zaslouží pár facek!!!!mirďa 2 píše:Nezkoušel jsi třeba jiný kabel na TV,co když odešel? Jsem sice laik,ale nechápu jakou souvislost má verze biosu s TV výstupem,to je přeci záležitost grafiky,ovladačů,popřípadě biosu GPU.Je divné,že to předtím šlo a teď ne.To už přestávám chápat i já..Budulman píše:tak jsem tedy raději udělal reinstal woken a problém s TV je stále,tak nevím co to je
jinej kabel jsem zkoušel stejné
edit: ještě dodám, že po 50min. provozu né hraní je teplota GPU 89 to de né?
- Tofo
- Začátečník

-
Souhlasim, i v mem pripade to dopadlo spatne (viz muj podpis). Sice jsem ho nedostal v horsim stavu, ale dobry stav to neni.Budulman píše:
To není vše po měsíčním čekání na opravu NB jsem ho dostal zpět v ještě horším stavu, ... , systém zamrzá, ten kdo to opravoval zaslouží pár facek!!!! ...
A ten TV vystup mi nefunguje ani se starym BIOSem, takze bych to videl na ovladace grafarny
PC 1:
CPU: Intel Core 2 Duo E6750 w/Arctic Coolig Freezer7, MB: Gigabyte P35 DS-4, RAM: 2GB DIMM DDR2 800 Patriot CL4, VGA: MSI 8800GTS 320MB OC, DVD: Samsung S203B, HDD: 2x Seagate 250GB SATAII NCQ 7200.10 (RAID0) Zdroj: Fortron Epsilon 600W, Case: CoolerMaster Centurin 534 Light, Zvuk: Creative X-Fi XtremeGamer, LCD: Samsung 931BW 19"
PC 2:
CPU: AMD Sempron 64 2800+@3400+ w/Arctic Coolig Freezer64 Pro, MB: Gigabyte K8N-S, RAM: 2GB DIMM DDR 400 CL2,5, VGA: MSI X1950 Pro 256MB, DVD: Lite-On SOHW-1693S, HDD: Western Digital 250GB SATA2 Zdroj: Fortron 400W, Case: Eurocase :-! , CRT: Hyundai ImageQuest F790D
CPU: Intel Core 2 Duo E6750 w/Arctic Coolig Freezer7, MB: Gigabyte P35 DS-4, RAM: 2GB DIMM DDR2 800 Patriot CL4, VGA: MSI 8800GTS 320MB OC, DVD: Samsung S203B, HDD: 2x Seagate 250GB SATAII NCQ 7200.10 (RAID0) Zdroj: Fortron Epsilon 600W, Case: CoolerMaster Centurin 534 Light, Zvuk: Creative X-Fi XtremeGamer, LCD: Samsung 931BW 19"
PC 2:
CPU: AMD Sempron 64 2800+@3400+ w/Arctic Coolig Freezer64 Pro, MB: Gigabyte K8N-S, RAM: 2GB DIMM DDR 400 CL2,5, VGA: MSI X1950 Pro 256MB, DVD: Lite-On SOHW-1693S, HDD: Western Digital 250GB SATA2 Zdroj: Fortron 400W, Case: Eurocase :-! , CRT: Hyundai ImageQuest F790D
- Budulman
- Začátečník

-
- Blboun.nejapny
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Zdarec, mám taky problém s připojením noťasu k telce, nemůžu nikde za boha najít možnost klonovat, ale nemyslím si že by to bylo Biosem. Zkoušel jsem nové ovladače dle odkazu na předešlých stránkán na laptopvideo, ale bohužel to nešlo. Tvůj problém že ti nejde spustit bios si myslím že je jednoduchého řešení, tady nefunguje na zmáčknutí DEL ale F2.Budulman píše:dálší problém je, že se nemohu dostat do nastavení biosu, už mně to pěkně s--e, měsíc čekám na NB a je nepoužitelnej, nechápu
2Mirďa: Tobě jde připojení k telce, prosím dal by jsi funční odkaz na ty tvoje ovladače, co máš? A nějakou kuchařku jak zapojit notas k televizi hlavně jak tam hodit to klonování. A registry smazeš přes co? Díky moc za radu, budu vděčen za každou, jen abych už konečně rozjel tu televizi. Mám kabel a dost mě to sere
Jinak z 95% jsem spokojen s tímto noťasem, narozdíl od ostatních nemám problémy s přehříváním. Zjistil jsem že větráček se roztočí při nastavení výkonu na Super Performance, ale nepřehřívá se i bez něj. Co mi vadí je horší vypalovačka (ale to je problém většiny notasů) a horší chování při chodu z baterky
AMD Athlon 2400+,MSI KT600 Delta Fisr,nVidia GeForce 5600,Seagate 120Gb 8MB Cache,Leadtek Winfast Deluxe,Toshiba 5112,Toshiba M1802,
- Budulman
- Začátečník

-
Používal jsem ovladače z CD k NB a vše jelo jak má novej bios a už to nejde, dnes ráno jsem ho opět poslal na reklamaci, prý to udělají přednostně tak jsem zvědav, tu F2 jsem samozřejmě také použil ale nic, jen jsem překvapen, že když mi to přišlo z první reklamace tak nevypalovala mechanika CD před tím to fungovalo na 100%
- mirďa 2
- Začátečník

-
Jojo,telka funguje,a ovladače mám momentálně 86.02 a taky v poho viz.http://www.laptopvideo2go.com/forum/ind ... opic=10674 ,k telce používám kabel k noťasu a na televizi to mám přes scart. Po přein stalování ovladačů se zapojeným kabelem k TV restartovat a měl by se objevit v nastavení "nastavení displeje nWiew",přepneš a je to.Pak už bez restartu.Na registry používám jv16 PowerTools a TuneUp Utilities 2006. Ani s vypalovačkou zatím žádný problém. Ať se to už podaří.Blboun.nejapny píše:Zdarec, mám taky problém s připojením noťasu k telce, nemůžu nikde za boha najít možnost klonovat, ale nemyslím si že by to bylo Biosem. Zkoušel jsem nové ovladače dle odkazu na předešlých stránkán na laptopvideo, ale bohužel to nešlo. Tvůj problém že ti nejde spustit bios si myslím že je jednoduchého řešení, tady nefunguje na zmáčknutí DEL ale F2.Budulman píše:dálší problém je, že se nemohu dostat do nastavení biosu, už mně to pěkně s--e, měsíc čekám na NB a je nepoužitelnej, nechápu
2Mirďa: Tobě jde připojení k telce, prosím dal by jsi funční odkaz na ty tvoje ovladače, co máš? A nějakou kuchařku jak zapojit notas k televizi hlavně jak tam hodit to klonování. A registry smazeš přes co? Díky moc za radu, budu vděčen za každou, jen abych už konečně rozjel tu televizi. Mám kabel a dost mě to sere.
Jinak z 95% jsem spokojen s tímto noťasem, narozdíl od ostatních nemám problémy s přehříváním. Zjistil jsem že větráček se roztočí při nastavení výkonu na Super Performance, ale nepřehřívá se i bez něj. Co mi vadí je horší vypalovačka (ale to je problém většiny notasů) a horší chování při chodu z baterky
- mirďa 2
- Začátečník

-
A jinak kdyby jste nenašli nastavení pro klonování, lze to kláv. Fn+F8,jednoduché vskutku pokud to fungujemirďa 2 píše:Jojo,telka funguje,a ovladače mám momentálně 86.02 a taky v poho viz.http://www.laptopvideo2go.com/forum/ind ... opic=10674 ,k telce používám kabel k noťasu a na televizi to mám přes scart. Po přein stalování ovladačů se zapojeným kabelem k TV restartovat a měl by se objevit v nastavení "nastavení displeje nWiew",přepneš a je to.Pak už bez restartu.Na registry používám jv16 PowerTools a TuneUp Utilities 2006. Ani s vypalovačkou zatím žádný problém. Ať se to už podaří.Blboun.nejapny píše: Zdarec, mám taky problém s připojením noťasu k telce, nemůžu nikde za boha najít možnost klonovat, ale nemyslím si že by to bylo Biosem. Zkoušel jsem nové ovladače dle odkazu na předešlých stránkán na laptopvideo, ale bohužel to nešlo. Tvůj problém že ti nejde spustit bios si myslím že je jednoduchého řešení, tady nefunguje na zmáčknutí DEL ale F2.
2Mirďa: Tobě jde připojení k telce, prosím dal by jsi funční odkaz na ty tvoje ovladače, co máš? A nějakou kuchařku jak zapojit notas k televizi hlavně jak tam hodit to klonování. A registry smazeš přes co? Díky moc za radu, budu vděčen za každou, jen abych už konečně rozjel tu televizi. Mám kabel a dost mě to sere.
- mrlicker
- Nováček

-
presne tak .. kdyz pripojuji notas k TV tak jenom prepinam pomoci FN + F8..jelo mi to vsude i na stare TESLE akorat to bylo cernobile, protoze jsem nidke nenasel jak snizit frekvenci LCD z 60
.. ale to je detail....jinak mam upgradovany BIOS (0601) aji grafiku(92.91)...jinak klonovat se da kdyz kliknete pravym na plochu -> displej NVIDIA ->display laptopu->nastaveni displeje nview ... tam to vsechno je akorat musite uz byt pripojeni k TV .. aspon me to vsechno takhle vali
- nex_Darklord
- Nováček

-
klavesnice
myslim ze se to uz tady resilo, ale nevzpominam si, ze by se to vyresilo...
Jde nejak zakazat klavesnice primo na NTB, kdyz mam pripojenou externi?
Protoze na klavesnici se vylilo mliko
a ted poradne nefunguje. Nektere klavesy vynechavaji a nektere cas od casu samy zacnou psat. To druhe je ale snesitelne (velka perioda...).
Notebook samozrejme ponesu do servisu, ale ted do Vanoc ho potrebuju, nemuzu si dovolit mit ho 30 dni nekde pryc... Takze bych uvital moznost "vypnout" klavesnici na ntb, aby mi kazdou pulhodinu nezacali po wordu litat carky...
Jde nejak zakazat klavesnice primo na NTB, kdyz mam pripojenou externi?
Protoze na klavesnici se vylilo mliko
Notebook samozrejme ponesu do servisu, ale ted do Vanoc ho potrebuju, nemuzu si dovolit mit ho 30 dni nekde pryc... Takze bych uvital moznost "vypnout" klavesnici na ntb, aby mi kazdou pulhodinu nezacali po wordu litat carky...
- Sin@le
- Začátečník

-
Instalace XP 64 bit
Má cenu instalovat XP 64 bit, bude to nějak rychlejší nebo alespoň svižnější oproti normálním 32 bit???
Daj se na všechno sehnat drivery???
díky za info
díky za info
- T-y-g-r-i-k
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Instalace XP 64 bit
V dohledné době to určitě nemá cenu! Například na wi-fi, bluetooth neseženeš drivery...možná v dohledné době se to změní, ale podle mě jsou nové Win trochu zbytečné. Co se oproti XP změnilo? Vzhled a ten si můžeš dohrát nějakým packem....samozřejmě, výhodou 64, ale stejně nato nejsou ještě stavěné moc aplikace, takže moc bych se neradoval...když jsem četl komentář zástupce Microsoftu pro Evropu: "Jsem rád, že už jsou konečně tady" Velice tam zvýraznil to slovo konečněSin@le píše:Má cenu instalovat XP 64 bit, bude to nějak rychlejší nebo alespoň svižnější oproti normálním 32 bit???
díky za info