S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Mayhem(cz)
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mayhem(cz) »

MD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MD »

By mě zajímalo jaky to bude mit naroky když to tak čtu. :roll:
Jinak to vypada dobře a doufam že to vyjde.
AMD Phenom II X6 1090T, Gigabite 870A-UD3, ATI Radeon HD 6870, 4GB ram.
Lojza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lojza »

MD píše:By mě zajímalo jaky to bude mit naroky když to tak čtu. :roll:
Jinak to vypada dobře a doufam že to vyjde.
:) mě tak napadlo že tuhle větu jsem četl už někdy před x rokama, když to mělo vyjít, to mně připomína Duke Nukem Forever...
jessie.james
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jessie.james »

jenze tomuhle docela verim, ze vyjde. kdezto Duke Nukem Forever podle mne nikdy nevydaji. a je to tak dobre!!! legendy maji zustat legendami.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Já si myslím, že to narozdíl od DNF vyjde, protože tady jsou vidět určité známky toho, že se na hře opravdu dělá a že jsou posuny ve vývoji, což se o DNF říci nedá.

A to, že to prý v porovnání se současnými next-gen projekty vypadá zastarale ... koho to trápí ? :)

EDIT - krom toho, mě to nějak extrémě zastarale vypadající nepřijde
Goldnoob team proud member!
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

ja sem od zacatku veril ze to vyjde. vrazilo se do toho spoustu penez a bylo videt taky neco jineho nez trailery a rok co rok vychazely (nebo leakovaly) alpha a beta verze kde bylo videt ze se neco skutecne dela... na Heart Of Darkness se taky delalo 7 let a vyslo... tady slo jen o to ze se okolo stalkera delal moc velky humbuk, kdyby to delali trosku v tichosti tak by to neustaly odkladani nebylo nic strasnyho :roll: .. osobne si radeji pockam o par let vic, nez abych musel resit nevyladenost, neoptimalizovanost, bugy a podobny veci, ktery se snad hry tykat nebudou.. engine maj hotovej davno.. DX9 pridanej taky dlouho.. HDR taky nejakej ten patek...

.. jinak k ty grafice.. uvidime jak vam to poslape kdyz si udelate nejaky vyhled na krajinu, plnou plotu, zabradli, vezi, stromu, umele inteligence + HDR k tomu... no.. jeste budete radi za tu "zastaralost" ... .. hra podle me vypada lepe jak linearni HL2:EP 1, vzhledem k rozlehlosti prostredi atd, postavi detailni, stridani dne a noci (na to se tesim nejvic)... myslim ze jde taky o hratelnost.. a pokud je hra o rok pozadu v grafice tak to urcite rozdejcham, oproti nulovy inovaci, napriklad v Gears Of War :roll: , kterou jsem dohral, ale znova si singleplayer nezahraju.. protoze ten "film" uz proste znam....
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Nějaké info - http://www.stalker-portal.net/index.php?page=clanek002
Hardwarové požadavky se výrazně navýšily. Pro verzi DirectX 8 budete potřebovat P4 na taktu 2.0 GHz, 1024 MB paměti a Geforce 6800. Pro verzi DirectX 9 bude zapotřebí Core 2 Duo E6300 a Geforce 7900. Pokud si chcete hru opravdu užít, nemůžu nic jiného než DX 9 doporučit. HDR efekty, dynamická světla a 1 000 000 polygonů za sekundu - to všechno bude v této verzi.
Hm :roll:
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

Thellwin píše:Nějaké info - ....
... tak to je horsi nez sem cekal :-D na DX8 to hrat nechci.. ale nejak jsem to nepochopil s temi vozidli, co sem videl videa a aplhu tak nejezdila nejak extremne rychle a ridit se dala... ale jako ty vozidla tam docela chybej :sad: to jako strazci Zony chodej pesky? nebo proste vystoupej z Lady a vy do ni nebudete moct nastoupit.... hmmm
MD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MD »

požadavky pěknej :blee:
by mě zajimalo jestly to myslí vážne. Ale zase na druhou stranu to ma vyjit v první čtvrdletí příštiho roku (doufam) ale hodne znas si to na plny detajly nezahraje.
AMD Phenom II X6 1090T, Gigabite 870A-UD3, ATI Radeon HD 6870, 4GB ram.
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

Neeee, tak to jsem teda myslel, že to bude méně náročné... No jako na dx8 to teda hrát nehodlám... doufám, že se to na dx9 bude držet při nějakém rozumném nastavení aspoň u 30fps... To je trošku vražda, zase tak pěkně ty screeny nevypadaj, aby to muselo ten comp tak požírat... ;)
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

hypnotic666 píše:Neeee, tak to jsem teda myslel, že to bude méně náročné... No jako na dx8 to teda hrát nehodlám... doufám, že se to na dx9 bude držet při nějakém rozumném nastavení aspoň u 30fps... To je trošku vražda, zase tak pěkně ty screeny nevypadaj, aby to muselo ten comp tak požírat... ;)
tak vem si ze je tam dost rozlehlich prostoru, umela inteligence, meni se pocasi atd... to neni par chodeb jako napriklad ve FEARu, ktery sice vypada lip, ale je tam trosku malo mista :roll: ... pocitam ze pro DX9 bude potreba tak 2GB pameti...
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

palda píše:tak vem si ze je tam dost rozlehlich prostoru, umela inteligence, meni se pocasi atd... to neni par chodeb jako napriklad ve FEARu, ktery sice vypada lip, ale je tam trosku malo mista :roll: ... pocitam ze pro DX9 bude potreba tak 2GB pameti...
To je pravda no... Na ty 2gb ram bych to taky tipoval :( Ale třeba co se týče cpu a gpu by to mohlo být třeba na úrovni oblivionu, kterej se v rozumném nastavení dá hrát i na mojí konfiguraci :)
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Zoberte si napriklad ake poziadavky mal ked vysiel Boiling Point bol nehratelny na vacsine vtedajscih konfiguracii grafika mu stacila 6600GT ale poziadavky boli kladene velke na RAM a CPU myslim ze tato hra bude na tom nejak podobne, ale sice aj o Lost Coast som kdesy cital ze ako minimum sa udava 1GB RAM 3GHz Pentium 4 a GeForce 6800Ultra a ide to nadherne aj na 6600GT tak tieto poziadavky s grafikou by mohli byt tiez len taky prijemny vtip :wink: ak to nebude prasacky optimalizovane
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl' - 4 New Screens & Trailer

Tady - http://www.nejhry.cz//novinky/s-t-a-l-k ... nobyl.html melou něco v tom smyslu, že by se to mělo jmenovat S.T.A.L.K.E.R: Legacy of Chernobyl, ale nikde jinde jsem o tomhle názvu zatím nečetl a to dokonce ani v článku na WP, který je uváděn jako zdroj.
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

a vite co... já se netěším na S.T.A.L.K.E.R. :razz:

už jsem nad tím zlomil všechny své hole
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

Slezman píše:a vite co... já se netěším na S.T.A.L.K.E.R. :razz:

už jsem nad tím zlomil všechny své hole
Podle zakulisnich informaci to ma prej vyjit zaroven s duke nukem forever :)
0118 999 881 999 119 7253
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

cool.user píše:Podle zakulisnich informaci to ma prej vyjit zaroven s duke nukem forever :)
Podle mých zákulisních informací má tvůj post nulovou hodnotu, protože je to jeden velkej kec ;-)
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

A podle mých zákulisních informací budu mít ve stalkeru 10fps :( :D :D

MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

A podle mých zákulisních informací budu mít ve stalkeru 10fps
Ak to bude tak trapne optimalizovane ak Alpha singleplayer verzia tak mozno ani tych 10 :) mne to islo na vela fps asi 300som mal pri pohlade do zeme a 140 pri pohlade normalne do prostredia ale pri pohlade do slnka z kopca to nepochopitelne kleslo na 20
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“