Problem s LG H-20L

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
SpeederBJ
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Problem s LG H-20L

Příspěvek od SpeederBJ »

Ahoj, mam problem s touto mechanikou. Z nicoho nic mi prestala citat CD media. Po aktualizaci FW na v.1.01 sa troska umudrila a zacala citat iba origoš CD media. Problem je s RW ci už CD alebo DVD. Nakoniec som zistil, ze nejde na nej vypalit nič. Chcem sa spytať, je možne vyreklamovať túto mechaniku, keď tam mam iny FW ako je na nej deklarovane? Ak nie, je možne niekde zohnať FW v1.00??? Ak by ho nahodou niekto mal, mohol by mi ho poslať? Ďakujem za akukoľvek pomoc
Josko
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josko »

Ak si ho stiahol z originál stránky tak nebude problém.
Obrázek
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
SpeederBJ
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Origoš FW

Příspěvek od SpeederBJ »

JJ, stiahol som origoš FW... Diki za radu, idem ju hned reklamovať, lebo už ma štve každe druhe medium vyhadzovať....
Diki za radu
Kenny4
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kenny4 »

Ja mam tiez snou problem teraz po nahodeny noveho systemu mi len napaluje dvd 2x rychlostou aj menej nez jednotkou a to iste aj ked kopirujem dvd...
-=!_*RE5PECT*_!=-
Kenny4
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kenny4 »

no nic tak som si pomohol sam :-D
-=!_*RE5PECT*_!=-
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“