Externi zvukovka M-Audio Transit

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Jan.Valdman
Nováček
Nováček

Externi zvukovka M-Audio Transit

Příspěvek od Jan.Valdman »

Poridil jsem si tuto zvukovku, s krabickou jsem spokojen, ale nesnasim silene drivery. Nekolikrat jsem uz musel je odinstalovavat a znovu instalovat. Neexistuje nejaka nahrazka? Jake mate s kartou zkusenosti vy?
Naposledy upravil(a) Jan.Valdman dne pát 1. pro 2006, 14:19, celkem upraveno 4 x.
Notebook Acer 1810T, PC: Intel® CoreTM 2 Duo E6300, NVIDIA® GeForce™ 7650 GS 256 MB DDR2, 2GB DDR2-533 MHz, Creative X-Fi Gamer, M-Audio Transit, Logitech G15/G5, report M-Audio BX5A Deluxe, sluchatka Sennheiser HD 600, lcd Acer Ferrari F20, Windows XP a Linux Ubuntu
Jan.Valdman
Nováček
Nováček

Jeste dale

Jinak signal z meho noveho PC poustim pres tuhle zvukovku pres jacka analogove do uz asi 8 let stare mikrosystemu JVC, mozna bych si poridil i nejaky novy mikrosystem, poradite nekdo?
Jan.Valdman
Nováček
Nováček

Protoze jsem tady novacek, a spadl jsem z maliny, neda mi to a zeptal bych se, zda i hry podporuji 5.1/7.1 zvuk. Mam i novy pocitac s interni 7.1 zvukovkou, prinese mi hrani vetsi zazitek nez s klasickym stereem? Tedy ma cenu si koupim kvuli tem hram nejake repracky 5.1? Nejde mi o sledovani filmu, ty si poustim pres hifi aparaturu vyssi tridy. Ktere hry podporuji podporuji prostorovy zvuk, aniz bych si musel zakoupit nejakou Creative kartu s EAX? Diky.
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“