Da sa opravit grafika ?

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
Logue
Začátečník
Začátečník

Da sa opravit grafika ?

Příspěvek od Logue »

Zdravim

Asi pred dvoma mesiacmi mi odisla GK a to tak ze uz pri uvodnej BIOS obrazovke sa objavovali chyby a do Windows som sa ani nedostal...

Tak som ju reklamoval a teraz mi ju vratili a tvrdia ze ju opravili :shock:

Este som neskusal ci funguje ale iba sa chcem spytat ci je mozne opravit grafiku lebo kludne sa mohlo stat ze mi dali novu a povedali ze to je ta stara sledujuc svoje, mne nezname, zaujmi.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Záleží na tom, co bylo poškozené. Blbej, případně chybějící kondík, se dá dopájet zpět. Ten klidně mohl způsobovat ten rozpad obrazu.

Vyzkoušej a uvidíš.
Goldnoob team proud member!
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Da sa opravit grafika ?

Příspěvek od Palec123 »

Logue píše:Zdravim

Asi pred dvoma mesiacmi mi odisla GK a to tak ze uz pri uvodnej BIOS obrazovke sa objavovali chyby a do Windows som sa ani nedostal...

Tak som ju reklamoval a teraz mi ju vratili a tvrdia ze ju opravili :shock:

......
A to byla na reklamaci cele dva mesice :o
Storm
Nováček
Nováček

Příspěvek od Storm »

Zdravim

Tak som ju reklamoval a teraz mi ju vratili a tvrdia ze ju opravili Shocked

Este som neskusal ci funguje ale iba sa chcem spytat ci je mozne opravit grafiku lebo kludne sa mohlo stat ze mi dali novu a povedali ze to je ta stara sledujuc svoje, mne nezname, zaujmi.
Porovnaj si seriove cisla na zarucnom liste a seriove cislo novej karty a hned zistis,ci ti ju naozaj opravili,alebo vymenili
Logue
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Logue »

Aspon mesiac a pol bola na reklamacii.Zdovodnili mi to tym ze ju museli poslat velkoodberatelovi a ten ze ju musel poslat niekde inde kde ju opravili.

Na zarucnom liste seriove cislo nemam ale mohlo by sa nachadzat na krabici(nemam ju doma).

Este by som chcel vediet ako vypada seriove cislo - je priamo na tele grafiky alebo je to ta nalepka na grafike ktora obsahuje ciarovy kod a pod nim cislo ?
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Někde na grafice na jedné straně by měla být nálepka.
mrsairus
Nováček
Nováček

Příspěvek od mrsairus »

tak to ta pekne odrbali, reklamacia MUSI byt vybavena do 1 mesiaca, nech s nou robia co chcu ,nemozu sa vyhovarat ,ze ju im niekto este neposlal, mal si ZIADAT NOVY KUS ALEBO VRATENIE PENAZI !!!! mas nato pravo zo zakona
a mal by si zarucene novu, a nic opravovane, LOL :lol:
AMD Athlon 64 X2 4000+@4800+ cooled by AC Freezer 64 PRo PWM l Biostar TA690G l DDR2 1GB 800Mhz Apacer l 160GB Seagate Barracuda 7200RPM l Delux 420W
rotvik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rotvik »

Jak řekl mrsairus: měl jsi právo na okamžité vrácení peněz jakmile doba reklamace přesáhla 30 dnů.

Navíc máš (nevím jak dlouho) právo na reklamaci reklamace. Jestli ti to teda nebude chodit (stejná vada, reklamací neopravená), tak si můžeš stále říct o peníze místo 2. reklamačky. :)

Case: Lian-Li PC-7+ Zdroj: Chill 400W + AC fan 1500 RPM MB: MSI Neo-F (i945) CPU: Pentium D 920 + Thermalright Ultra-120 + Noctua 1200 RPM Memory: Kingston 1GB 667MHz 4-4-4-8 HDD: Samsung SP2504C 250GB 8MB GPU: nVidia 7600GT Zvukovka: Onkyo SE-200PCI Fany: intake 1500 RPM, outtake 2100 RPM Monitor: 19" CRT LG Flatron 995FT+ Klávesnice: Zboard Herní ovladač: Zboard Fang Myš: Logitech G5 Sluchátka: Sennheiser HD 595
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

To jak probíhá reklamace a okolnosti s ní spojené bych řešil raději v jiné sekci, výstižně pojmenované.
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“