projekt:Triangle by cruG - my homemade case -

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Shark NX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shark NX »

Ja by som to pochromoval ...tato original farba sa mi strasne paci zahladit plnicom a pochromovat aby sa to tak nadherne lesko + lak aby ten chrom nezliezol .... ale prekrasna pracicka
Notebook MSI VR 201X: CPU: Intel PDC T2330 Merom | Memory: 2x 1GB DDRII | GPU: intel X3100 | HDD: 160GB WD 5400ot SATAII | ODD: LG T20N | Mouse: Logitech V470 Bluetooth White | LCD: 12,1" 1280×800
Obrázek
crug
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od crug »

Shark NX píše:Ja by som to pochromoval ...tato original farba sa mi strasne paci zahladit plnicom a pochromovat aby sa to tak nadherne lesko + lak aby ten chrom nezliezol .... ale prekrasna pracicka
No možná že by to bylo pěkné ale jde o to že už před tím jsem napsal že bych to chtěl udělat do industri stylu :( teďka nevím jak bych využil ten volný prostor co je na té straně s větrákama :( a navíc ty plechy co kryjí přední a zadní část byli uřízlí přesně na míru jenže nakonec jsem zjistil že se to kroutí tak jsem musěl udělat ohyby a tím se to zmenšilo tím pádem to uplně přesně nesedí :( a to by nebylo zase tak pěkný :sad:
crug
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od crug »

Tak fotky sice nemám .. jaksi není doma foťák ... ale můžu aspoň napsat co se odehrálo ve změnách ... zakytoval jsem kiry na větráky a dal jsem jim kulatej tvar :) vybrousil .... pohrál jsem si z pečlivím začeláním všech míst který nemusejí být vidět ... no a nakonec po konzultaci se stoobim jsem rozhodnul že pc nebude do rust stylu ale normálně nastříkanej .. protože mám možnost si to udělat v auto lakovně :) a barvy budou asi stříbrná z červenou bud metaly nebo perletovky :) uvidíme ...
crash3r_cz
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crash3r_cz »

něco novýho od října ?
crug
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od crug »

No novího je toho docela dost :D jen se mi nechce to nafotit + čekám na material a navíc se učím dost do školy posilovna a tak prostě není času jak bych potřeboval spávám tak 4 hodiny ... ale až toho bude víc tak foto nahodím... už mám skoro hotovej panel na zapnutí reset regulátory a tak :) ale nemám nikdy volnej víkend abych to mohl všechno svařít... jinak aby se vědělo udělal jsem novej spodek takže je tam zatím jen rovná plocha čekám až dojde dvd romka abych to mohl doměřít a abych to udělal.... zatím nic nebude :P
Clovek by neveril co staci ke stesti a placi.
ChouLu
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Nice

Příspěvek od ChouLu »

docela pekny :razz:

//Stoobi - promaz OT.
PC: AMD ATHLON X2 7750+BE, 4GB DDR2 800MHz Corsair Twinx,ATI HD4670 1GB,1TB Samsung F1
NTB: Toshiba A210-1AP //Uz nikdy toshibu.K.R.A.M
TV: LCD LG 42LH3000 - FullHD, odblokovane servisní USB
Odpovědět

Zpět na „Projekty“