Oprava vadných pixelů

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
Lucky007
Začátečník
Začátečník

Oprava vadných pixelů

Příspěvek od Lucky007 »

Zdravim,nekde jsem slysel,ze se nekdy daji poklepanim na misto vadneho pixelu ozivit. Mate s tim nejake zkusenosti?
brucknert
Nováček
Nováček

Příspěvek od brucknert »

To je úplná blbost. Nic takového neexistuje.
MYTH
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MYTH »

Tak to si slysel asi od nejakyho ''odborníka'' :roll:
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

To opravdu nejde, jedine vymenit LCD panel a to je lepší koupit monitor jako takovej, doporučuji před koupí si pořádně prohlednout monitor...
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
MaTTo S
Začátečník
Začátečník

Re: Oprava vadných pixelů

Příspěvek od MaTTo S »

Lucky007 píše:Zdravim,nekde jsem slysel,ze se nekdy daji poklepanim na misto vadneho pixelu ozivit. Mate s tim nejake zkusenosti?
Da sa to opravit ... budes dotoho klepat dokym sa nespravi dalsich 20 pixelov ,, a potom ti to vramci zaruky vymenia za novy kedze budes mat dostatocny pocet pixelov na reklamaciu . (toto som fakt niekde cital no neviem,, neodporucam moc ale tak uz aj HDD davaju ludia do mrazakov a pomohlo im to na zalohu dat aspon tak bohvie ) :roll:
ThinkPad T430s@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Lucky007
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lucky007 »

Aha.Tak moc dekuju.Ja uz bych do toho busil.Mejte se
george5545
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od george5545 »

No jestli ty pixely jsou úpně špatné tak je to blbost, ale mě už se na dvou LCD ADI stalo že ač od novoty vadné žádné nebyly a najednou se dívám že jeden trvale svítí bíle a stačilo trochu tlačit po obvodu za šasi a tak lehce prohýbat a on se rozsvítil a je v pořádku zatím už asi rok a půl na dvou různých kusech.
HP Pavilion dv3600ec 13.3"LED T6400 3GB 320GB 9300M GS 512MB,DO,HDMI,eSata.Logitech V550 nano. HP 6735s Sempron SI40 2GHz, 2x1GB DDR2 800MHz, 250GB Sata Samsung HM250JI, Optiarc AD-7561S, AMD780G, Ati HD3200.Mirosoft bluetooth notebook mouse 5000.
alan
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alan »

Přesně tak jako říkal george5545. Jestli je vadnej tak se nespraví ale někdy je tam nějaká chyba a stačí lehce klepnout a zmizí to.
C2D 6750 2,6@3,7///Gigabyte P35C-DS3R///DDR2 OCZ Reaper HPC 2x2GB 1066MHz///Gigabyte GTX 275 ///Samsung 250GB Sata II///Samsung 500GB SataII///Seasonic 550W
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

Já jsem měl vadný pixel na mobilu a lehce jsem po něm přejel nehtem a začal fungovat.
Ale tento postup funguje asi jen u velmi malého % vadných pixelů, které až tak vadné nebudou :)
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“