Neverwinter Nights 2 + rozšíření Mask of the Betrayer
Moderátor: Baneshee
- radekhulan
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Vivec
- Středně pokročilý

moje řeč, u Gothicu se opravdu bavím, NWN2 je pro mě zklamáníradekhulan píše:Nehrál jsem z toho nic. Neverwinter Nights 2 mě připadá stejně špatné jako HOMAM V, nuda a nuda. Ale více o tom nebudu psát, naprosto respektuji, že jiní lidé mají jiný vkus, jen jsem chtěl říci, že pokud někdo má rád Oblivion a Gothic III, bude touto hrou zklamán (a asi to platí i naopak).
edit abych to ještě rozvinu, BG jsem hrál všechny (asi 10x), ID taky, ale už první NWN mě nebavilo, nevim proč, možná mi tam vadila ta kamera a ne fixní pohled ala BG...
- wallot
- Středně pokročilý

-
- Vivec
- Středně pokročilý

- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Mna bavi Oblivion aj Morrowind aj NWN 2 zato Gothic ma zasa moc nechytil takze je to vec vkusu, inak HOMAN V je tiez premna velmi dobra hra

CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- Thellwin
- Administrátor

- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nj to je fakt ta hra ma od nich docela dost daleko je to celkom iny zaner. Tak za aku postavu ludia hrate najradsej? Ja asi sorcerer ale vsetky su niecim zaujimaveHoMaM už je, řekl bych dost mimo ty hry se kterými je zde porovnáváno. Ono i přímé porovnání NWN2 s G3 a TES4 mírně pokulhává takže bych se vrátil zpět k diskusi o NWN2
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- Rajče
- Mírně pokročilý

monk, ačkoliv teď jsem zkusil nejdříve barbaraMichiGen píše:Nj to je fakt ta hra ma od nich docela dost daleko je to celkom iny zaner. Tak za aku postavu ludia hrate najradsej? Ja asi sorcerer ale vsetky su niecim zaujimaveHoMaM už je, řekl bych dost mimo ty hry se kterými je zde porovnáváno. Ono i přímé porovnání NWN2 s G3 a TES4 mírně pokulhává takže bych se vrátil zpět k diskusi o NWN2
- mejla
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
re
Já si to rozjel už za wizarda a pořád laboruju,zda přejít na PaleMastera. Zatím mám 8lvl a jsem hodnej,ale to se asi brzo změní 
C2Duo 6300 (7*450),Gigabyte 965P-DS3 ,2*1024 MB Corsair,Sapphire 1950Pro 256MB,SATA WD 120+160+320Gb,LG H22L,Cambridge DTT 2200,IBM 21" P260,Leadtek WinFast PVR2000 /watercooled
- Garnet000
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
WIZARD is the best! Aj ked som zatial len na 14levely. Ked budu kuzla level 9. to bude masaker
.
Akurát som včera dokončil ten trial. Najprv som nechal hovorit toho wizarda, ale jaksi ma neubránil a prehral som súd, lenže onvyužil nejakého pravidla a do arény osm poslal ironfista a oops, jaksi som to neodhadol a odrazu bol the end (ten barbarský rage je svinstvo )
. Tak som si to loadol, obhajoval som sa sám a vyhral som, najprv som bol natešení a ono ejha ku*va ta mrcha z luskanu tiež využila práva boja v aréne. Tak som tam nasadil mojho wizarda a ten chudá si ani neškrtol!
Jo, inák ked som si to pár krát loadol a veci sa udialy inak tak sa dejová línia trochu pozmenila. Ale tie dialogy, to je úžasné ....
\\edit: zatial som velmi dobrý, a bojujem za práva slabších a za neverwinter, ale jak si to dám znovu tak budem samozrejme ten največší bastard
Akurát som včera dokončil ten trial. Najprv som nechal hovorit toho wizarda, ale jaksi ma neubránil a prehral som súd, lenže onvyužil nejakého pravidla a do arény osm poslal ironfista a oops, jaksi som to neodhadol a odrazu bol the end (ten barbarský rage je svinstvo )
Jo, inák ked som si to pár krát loadol a veci sa udialy inak tak sa dejová línia trochu pozmenila. Ale tie dialogy, to je úžasné ....
\\edit: zatial som velmi dobrý, a bojujem za práva slabších a za neverwinter, ale jak si to dám znovu tak budem samozrejme ten največší bastard
CPU:E6600@2.8GHz (8x350)1,184V@Thermalright SI-128@SCYTHE_1200rpm MB:GA-P965-DQ6 F9 RAM:2x1GB Corsair DOMINATOR DDR800 CL4; 2x1GB A-DATA Vitesta EE DDR800 CL4 GPU:BFG 8800GTX HDD:2xWD RAPTOR 74GB ; Seagate 7200.10 250GB ; WD SE16 750GB Power:Enermax Infinity 720W Case:ApplusCase X-Blade DVD:Samsung SH-183A Mouse:MX518 Gaming Grade LCD:SAMSUNG SM 940BF FAN: IN: 2x12cm SCYTHE 800rpm OUT: 1x12cm AC Arctic Fan 12L Audio:SB X-FI Extreme Music
- wallot
- Středně pokročilý

-
barbar v arene byl peknej vopruz behem par vterin sem ho dostal na nulu a pak musel behat okolo nez mu skonci rage. este ze je monk tak rychlej
jen co skoncila dostal posledni kopanec a bylo 
to ze wizard je nejsilnejsi postava v DnD se vi ale kdo ma furt odpocivat
to ze wizard je nejsilnejsi postava v DnD se vi ale kdo ma furt odpocivat
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- mejla
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
re
Popravě nevím, co mám dělat s těma úkolama pro Ironfista, s těma jeho vizema. Nenaťukne někdo?
C2Duo 6300 (7*450),Gigabyte 965P-DS3 ,2*1024 MB Corsair,Sapphire 1950Pro 256MB,SATA WD 120+160+320Gb,LG H22L,Cambridge DTT 2200,IBM 21" P260,Leadtek WinFast PVR2000 /watercooled
- wallot
- Středně pokročilý

-
Re: re
jako ze khelgar chce bejt monk? jeden se splni vyresenim old owl wellu a druhej horou s fire obrama a treti jeste nemammejla píše:Popravě nevím, co mám dělat s těma úkolama pro Ironfista, s těma jeho vizema. Nenaťukne někdo?
King of Shadows je po smrti byla to teda epicka bitva kde pres kouzelne efekty nebylo nic videt
Naposledy upravil(a) wallot dne úte 5. pro 2006, 11:39, celkem upraveno 1 x.
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- Raiderpaco
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No jeden je u old owl well ked pomozes trpaslikom z jeho klanu ako uz bolo povedane, potom snim pokecaj a dostan sa k rozhoworu co si mysli o Neeshke napr. on sa casom povie nieco ve zmysle ze uz mu nevadi ze je Tiefling a treti ked sa za teba postavi ked budes mat ist do boja po tom Sude. Potom uz iba zajst do chramu pokecat s knazom ze splnil vsetky podmienky a je z neho Trpaslici Mnichmejla píše:Popravě nevím, co mám dělat s těma úkolama pro Ironfista, s těma jeho vizema. Nenaťukne někdo?
Jinak ja toho smejda Barbarskyho v tom souboji roztrhal svim Sorcerorem
Jinak obtiznost jak jinak D&D
Asus M2R32-MVP(SB600) Athlon64X2 @2,6Ghz
2x1024 Kingstone@750Mhz HISX1950Pro IceQ3
X-Fi PRO
VISTA64
X-Fi PRO
VISTA64
- Raiderpaco
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- MAGMA
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
takze som stiahol patch a musim uznat, ze sa mi to hybe lepsie. dokonca sa mi zda, ze aj loadingy su kratsie.
ja to hram za Warlocka, velmi zaujimave povolanie. prve urovne to bolo sice hardcore s nim, ale teraz je to bomba.
ked to budem hrat odznova, tak idem jednoznacne do sorcerera
to RH> to, ze ta to prestalo po 5minutach bavit sa necudujem, niekto kto nehral v zivote RPG. dokonca mna to nejak extra nechytilo asi prve 2 hodiny, ale potom sa to rozbehne. naopak taky oblivion ma bavil iba tie dve hodiny a to musim povedat, ze pri Arene, Daggerfalle a Morowinde som stravil 100vky hodin, ale Oblivion to je podla mojho nazoru cele zle.
ja to hram za Warlocka, velmi zaujimave povolanie. prve urovne to bolo sice hardcore s nim, ale teraz je to bomba.
ked to budem hrat odznova, tak idem jednoznacne do sorcerera
to RH> to, ze ta to prestalo po 5minutach bavit sa necudujem, niekto kto nehral v zivote RPG. dokonca mna to nejak extra nechytilo asi prve 2 hodiny, ale potom sa to rozbehne. naopak taky oblivion ma bavil iba tie dve hodiny a to musim povedat, ze pri Arene, Daggerfalle a Morowinde som stravil 100vky hodin, ale Oblivion to je podla mojho nazoru cele zle.
NB: ASUS N71JQ i7 720QM, 4GB 1333MHz, Intel X25-M 80GB + Seagate Momentus XT 500GB hybridný HDD., ATI HD5730 OC, Win 7HP 64bit
AUDIO: USB EDIROL UA-1EX, Cowon D2 > Onkyo HTX-22HD, Ultimate Ears Triple.fi 10 PRO
- Garnet000
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Pred tým než vstupite do jerro heavenu tak vyzlečte všetky veci zo Shandry, prečo to vam nepoviem, ale aspon nepridete o tolke prachy jak ja.
Teraz som mal fakt super fight 3 shadow priest a ja sam (bez party). 2 som dal hand of dead a disintegrate, ale s tretim som bofoval asi 5 minut. Ja som kuzlyl obran on kuzlyl obrany ja som mu ich fakt silnam damagom zrušil a on zase. Sice on sa cez moje nedostal ale nakoniec som skončil bez kúziel a dosal som ho mečom.
TOMU JA HOVORIM FIGHT. WIZARD VS WIZARD. btw som level 16
Inak ten príbeh NWN2 je fantastický, najlepší čo som zažil v RPG hrách.
\\edit: už level 17
\\edit 22:25 - A viete čo je največšia smola, ked som jediny ostal z party na živu, RED DRAGONOVY ostava okolo 15hp(u nevidno jeho životy v life baru) a prave mi došli kúzla. To je teda pech, ku*va. Už ma to nebaví loadovat. Ja si ho podám na vyššom levely.
\\edit 23:38 - tak som toho draka dostal bolo ná proti nemu 10 (parta 5ludí, huge fire elemental, deamon, skeleton warior, mordekeiner´s sword a animal companion). Takže s pomerom 10:1 drak nemal šancu a behom minuty bolo po nom. Júúúúj a toho zlata ......
Teraz som mal fakt super fight 3 shadow priest a ja sam (bez party). 2 som dal hand of dead a disintegrate, ale s tretim som bofoval asi 5 minut. Ja som kuzlyl obran on kuzlyl obrany ja som mu ich fakt silnam damagom zrušil a on zase. Sice on sa cez moje nedostal ale nakoniec som skončil bez kúziel a dosal som ho mečom.
TOMU JA HOVORIM FIGHT. WIZARD VS WIZARD. btw som level 16
Inak ten príbeh NWN2 je fantastický, najlepší čo som zažil v RPG hrách.
\\edit: už level 17
\\edit 22:25 - A viete čo je največšia smola, ked som jediny ostal z party na živu, RED DRAGONOVY ostava okolo 15hp(u nevidno jeho životy v life baru) a prave mi došli kúzla. To je teda pech, ku*va. Už ma to nebaví loadovat. Ja si ho podám na vyššom levely.
\\edit 23:38 - tak som toho draka dostal bolo ná proti nemu 10 (parta 5ludí, huge fire elemental, deamon, skeleton warior, mordekeiner´s sword a animal companion). Takže s pomerom 10:1 drak nemal šancu a behom minuty bolo po nom. Júúúúj a toho zlata ......
Naposledy upravil(a) Garnet000 dne stř 6. pro 2006, 09:16, celkem upraveno 2 x.
CPU:E6600@2.8GHz (8x350)1,184V@Thermalright SI-128@SCYTHE_1200rpm MB:GA-P965-DQ6 F9 RAM:2x1GB Corsair DOMINATOR DDR800 CL4; 2x1GB A-DATA Vitesta EE DDR800 CL4 GPU:BFG 8800GTX HDD:2xWD RAPTOR 74GB ; Seagate 7200.10 250GB ; WD SE16 750GB Power:Enermax Infinity 720W Case:ApplusCase X-Blade DVD:Samsung SH-183A Mouse:MX518 Gaming Grade LCD:SAMSUNG SM 940BF FAN: IN: 2x12cm SCYTHE 800rpm OUT: 1x12cm AC Arctic Fan 12L Audio:SB X-FI Extreme Music
- Raiderpaco
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ot/ Jop toto ja predsa viem mne to hovorit nemusis...Gr8 Vivec píše:Raiderpaco píše:Jinak obtiznost jak jinak D&D![]()
obtížnost D&D :lol , nenech se vysmát, ta obtížnost vůbec neodpovídá pravidlům, viz hody na životy, učení kouzel apod.
To tam bolo pridane pretoze poznam ludi ktory to hraju na najlahsiu obtiaznost a potom ti tvrdia ze su najlepsi na svete.
Pravdepodobne si to pochopil inac ako to bolo myslene ale nemusis reagovat hned tak podrazdene
No tak som vcera nahodil tu 1.03 a u mna skutocne doslo k velkemu zlapseniu
takze doporucujem ...
Asus M2R32-MVP(SB600) Athlon64X2 @2,6Ghz
X-Fi PRO
VISTA64
X-Fi PRO
VISTA64
- Vivec
- Středně pokročilý

ne ne to nebyla podrážděná reakce, je mi líto že to tak bereš, to byl spíš výsměch tý obtížnosti a pravidlům, hlavně mi vadí jak tě to už od začátku boostuje, to je bohužel typický pro všechny tyhle hry, pak jsme na papírový d&d vzali kámoše kterej právě hrál jen BG/ID/NWN tak se mu pořád nelíbilo že nemá na druhym lvl zbraň +1Raiderpaco píše:ot/ Jop toto ja predsa viem mne to hovorit nemusis...
To tam bolo pridane pretoze poznam ludi ktory to hraju na najlahsiu obtiaznost a potom ti tvrdia ze su najlepsi na svete.
Pravdepodobne si to pochopil inac ako to bolo myslene ale nemusis reagovat hned tak podrazdene