Jak zmenit skin ovladacu Forceware? jde to vubec?

Všechny ovladače, problémy, řešení a doporučení pro grafické karty a nebo jejich BIOSy.

Moderátoři: morke, Walker1134

Odpovědět
Hijacker933
Začátečník
Začátečník

Jak zmenit skin ovladacu Forceware? jde to vubec?

Příspěvek od Hijacker933 »

cus. nevite jak zmenit skin ovladacu Forceware? jde to vubec? Nemyslim ten novej control panel, ale ten starsi
Bravo, PCT se uz dostal na uroven bulvaru Well done, diky omezenosti nekterych modu a adminu, co se mi nelibi to smazu, na argumentech nezalezi... to je ráj pro idioty :blee:
Obrázek
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Přesun z NV grafik
Goldnoob team proud member!
Hijacker933
Začátečník
Začátečník

tak asi nejde no :lol:
Bravo, PCT se uz dostal na uroven bulvaru Well done, diky omezenosti nekterych modu a adminu, co se mi nelibi to smazu, na argumentech nezalezi... to je ráj pro idioty :blee:
Obrázek
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Možná jsem přesně nepochopil o co ti jde :)

Jak jako změnit skin ?
Goldnoob team proud member!
Hijacker933
Začátečník
Začátečník

sry sem se chvily nedival , no zmenit jejch skin ,to jak vypadaji, normalne si na sebe berou "kůži" woken , kdyz mam v oknech modrej skin tak sou modry a kdyz stribrny tak ... :) uz me ta modra se*e :lol:

prave me napadlo,ze kdyz si na sebe berou ten skin woken tak by prece mel jit i nejak menit jen ten skin forceware
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“