http://pastebin.teuzz.net/39
Co je to zač a co s tím můžu dělat?
Díky za každý nápad

Jo, přesunout zprávy mezi servry pod stejnou doménou v reálném čase[CZ]Airwolf[OC] píše:Pripojit pres imap a presunout/zkopirovat zpravy. Tak jednoduche a tak snadno se na to prijde...

Ok, došlo k akci...zombux píše:IMAP je ideální řešení

Tak ani ne, je to shareware, takze smula... Jediný, co mi zbylo, jsou maily v RAW, formát Thunderbirdu, ale když ty zprávy rozešlu zpátky jako přílohy mailu, je to zase raw, který nikdo nepřečte (ani webmail ani cokoliv od MS).Teuzz píše:Pár hodin googlení se pozitivně projevilo. Řešením je prográmek IMAPSize.

Když ona ta synchronizace funguje tím debilním způsobem, že cokoliv, co máš doma a nemáš na serveru jde do kytek... :-/zombux píše:tak složitějc. co nechat ty maily co máš v IMAPu na disku na nějakým fiktivním účtu kterej se nedokáže připojit na server (tj pak nenastane problém s mazáním) a pak vytvořit druhej účet na funkčním mailu a zkopírovat to tam? to už by mohlo zabrat

Mě se data, která na serveru nejsou a být nemůžou ze serveru nesáhnou... ale nevím, jak je to možnéPCMark píše:Nevím proč ale já když jsem přesouval hosting i doménu, tak mi stačilo změnit dns server u domény na nový hosting, pak jsem si vymazal staré učty v thunderbindu a založil nové a ony se mi ty emaily stáhnuly z nového serveru a jsou stále na novém serveru. Překvapilo mě to, ale nevím jak je to možné.