mOOder píše:...ale mohl by si treba skusit neco bez tech 120mm fanu v predku to uz je u tebe takovy klasika...
Ono takhle je ten fan do st znát, ve výsledku nebude skoro vidět...
xOsiriSx píše:Nooo ja bych se docela chtel zeptat Stoobiho, co s těma kysnama dělá? To jako děláš pro přátele, na zakázku, nebo jen tak ze zábavy a skladuješ je v garáži? Když tak na tebe koukam, ty chrlíš jeden sqelej mod za druhym... Kolik jich vlastně celkem bylo?
Kolik celkem, nepočítal jsem to a nějak se mi teď nechce to počítat, ale přes 10 už určitě. Jinak pár jich mám doma, pár bylo na zakázku, prostě jak kdy...ale nápady zatím jsou, tak toho využívám...
bubanek píše:Jak jsi dělal ten nápis?
Ten je ručně vyřezanej do lakýrnický pásky (podle vytištěný předlohy) a v plánu bylo, že to stříknu červenou, jako je šasi, tak jsem to stříknul, odlepil pásku a najednou ten nápis byl tak nějak bíle lemovanej, nějak jsem nechápal a tak jsem to začal zkoumat a zjistil jsem, že ta červená nechce schnout a je taková gumová, takže jsem do toho šťoural a ona šla jednoduše seškrábnout, ale pod ní zůstal nápis vyleptanej až na původní bílou barvu (samozřejmě vybroušenou na jemno). No a tak jsem to vyleštil a vypadá to velice dobře a je to vlastně do hloubky Bál jsem se toho, aby se ta černá okolo nějak neloupala, ale drží neuvěřitelně dobře, dokonce při leštění vrtačkou se ani kousek neodloupl, takže paráda...nakonec se mi víc líbí ta bílá, protože ta červená byla taková hodně nevýrazná...