Microsoft IntelliMouse Explorer 4.0 a 3.0
- Mrkvac
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Microsoft IntelliMouse Explorer 4.0 a 3.0
cau lidicky ja sem se chtel zeptat jakej mate nazor na mysky Microsoft IntelliMouse Explorer 4.0 a Microsoft IntelliMouse Explorer 3.0 ja bych si chtel poridit jednu z nich ale nevim jakou mam koupit jakou byste mi poradili popr. link kde se daj sehnat za slusne ceny moc diky 
- Dr Meduza
- Mírně pokročilý

- messinger
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No kdysi sem hraval docela aktivne CS a zacinal sem s obycejnou geniuskou s kulickou...) A taky sem byl spokojenejDr Meduza píše:Ja pouzivam klasickou intelimouse serial uz hooooodne dlouho a sem s ni spokojenej
Ale tohle uz je noco trochu jinyho
Pak prisla MX500 a sem nadmiru spokojen.. Ale priste bych asi zkusil toho IE3...
Myslim si ze urcite ani jedna nebude blba...)
- Krevety
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Lucifer
- Začátečník

IE4 ma to kolecko bez ozubeni a s naklapenim do boku , ne? Dost neprijemna vec, ciste kvuli tomuhle jsem si ji nekoupil...
...jinak uz asi 5 let jedu na klasicke puvodni Intellimouse Explorer, aktualne v me vlastni uprave s infradiodou (nesviti - a jezdi v pohode... ) - v sedozelene metalize v kombinaci s matnou cernou
(jestli mate nekdo zajem muzu poskytnout foto a popis
)
...jinak uz asi 5 let jedu na klasicke puvodni Intellimouse Explorer, aktualne v me vlastni uprave s infradiodou (nesviti - a jezdi v pohode... ) - v sedozelene metalize v kombinaci s matnou cernou
(jestli mate nekdo zajem muzu poskytnout foto a popis
Abit NF7-S, barton 2500+ @ 3200+ 11x200Mhz) 1,725V , 56°C full load, Asus V9950GE (FX5900XT) 450/890MHz, 5985b/3DM03 15300b/3DM01 1024MB RAM CL 2,5 (2x512MB dual channel), Fortron FSP300-60PN 300W, nejake disky, vypalmechna a dalsi nepodstatne blbiny.
- messinger
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Pockej... To von ten snimac zvladne snimat u IR nebo si changnul i ten snimac... Docela koukam...Lucifer píše: ...jinak uz asi 5 let jedu na klasicke puvodni Intellimouse Explorer, aktualne v me vlastni uprave s infradiodou (nesviti - a jezdi v pohode... ) - v sedozelene metalize v kombinaci s matnou cernou![]()
(jestli mate nekdo zajem muzu poskytnout foto a popis)
- Jafido
- Středně pokročilý

tak tohle me taky zajimamessinger píše:Pockej... To von ten snimac zvladne snimat u IR nebo si changnul i ten snimac... Docela koukam...Lucifer píše: ...jinak uz asi 5 let jedu na klasicke puvodni Intellimouse Explorer, aktualne v me vlastni uprave s infradiodou (nesviti - a jezdi v pohode... ) - v sedozelene metalize v kombinaci s matnou cernou![]()
(jestli mate nekdo zajem muzu poskytnout foto a popis)
PLS info... A nezhorsila se nejak rozlisovaci schopnost atd...?
Prescott 650@17x200/1,4V,Intel i915 GAG,3072MB DDR400 ( 2.5-3-3-8 ),WD 320GB,MSI 6600 500/600 s VM-101
Barton 2500+@11x200/1,7V,Asus A7N8X Deluxe,2x1024MB DDR400 ( 2.5-3-3-11 ),Maxtor 400GB,ATI R9550@R9600 485/500 s VHC-L61
Barton 2500+@11x200/1,7V,Asus A7N8X Deluxe,2x1024MB DDR400 ( 2.5-3-3-11 ),Maxtor 400GB,ATI R9550@R9600 485/500 s VHC-L61
- Lucifer
- Začátečník

Ten snimac zvlada k memu velkemu prekvapeni v pohode i infra, taky jsem na to koukal. Mel jsem proste starsi mys, dostl jsem na narozky bezdrat ( A4tech - nojo - a reknete manzelce ze koupila kravinu...
) -
...tak tu moji starou vosoupanou mys jsem chtel trochu poladit a vzit si ji do prace. Puvodni myslenka byla dat tam modre LED, s temi bezi zarucene - ale jaxem byl koupit soucastky taxem vzal na zkousku jednu infra LED (10Kc
) a testnul to....
Jede to v pohode, citlivost je temer stejna jak u normalni cervene LED, rozliseni amozrejme identicke jako predtim - s tim nema infra osvetleni co mit spolecneho... Jezdi mi to po vsem od bile desky prac. stolu po cerny case DELL GX150. Po cem nejezdi je leskla cerna, ale to nejezdila ani predtim. Copy-pastnu sem za chvili clanecek ktery jsem o tom psal nekde jinde....
--------------------------------------------------------------------
copy/paste co jsem psal pred casem jinde :
Nesvitici opticka mys - "myself" uprava, popis...
Pac jsem dostal darem novou bezdratovou optiku, a moje "stara"
Intellimouse Explorer uz vypadala priserne - preci jen, mam ji
snad 5 let...? ( barva sedrena az na plast atd...) , taxem se
pustil do mirneho "tuningu":
Mrkvosofti streva aneb. rozebrano do sroubku :

Zakladni myslenka byla "at to prodabla jen nesviti cele rude".
K tomu se mi vnukla myslenka - "a co kdyby to nesvitilo
vubec?" . Vzdy me iritovala ta ruda zare na stole....

Takze jsem si rekl ze skusim místo cervene LED dat
INFRAcervenou - normalne presne to same co mate
v kazdem dalkovem ovladaci k TV - v kazde prdejne
soucastek k sehnani za par kacek.. Otazka byla
jestli to ta plastova optika kousne a co na to rekne
snimaci cip, bude dost citlivy na "infrared" ???

Dozadu jsem dal misto rude LED modrou, nema to zadny
prakticky vyznam pac pres ten cerveny plast to neni
stejne videt - tuhle cast tuningu jsem zatim nedoresil...
...tak, LED vymenene, poskladan podvozek, co
myslite - bude to jezdit???

BUDE!!! Sam jsem se divil, citlivost je +/- trolejbus stejna
jak u obyc cervenem osvetleni, optika i snimac bez problemu!
Jezdi to po vsem vyjma leskle cerne, to ale nejezdilo ani
predtim Vyzkouseno od bileho stolu, ciste A-4 po cerny
plast atd. - jezdi to v pohode - a "nesviti" !
V pozadi je videt "karoserie" s novym lakem - matne leskla
sedozelena metaliza, "podvozek" byl nastrikan na cerno =
vypada to zajimave... mam ji ted v praci, doma bezdrat, az
bude po zaruce tak taky zkusim dat tam infra...
...COPYRIGHT BY LUCIFER - puvodni muj napad a realizace!
[/b]
...tak tu moji starou vosoupanou mys jsem chtel trochu poladit a vzit si ji do prace. Puvodni myslenka byla dat tam modre LED, s temi bezi zarucene - ale jaxem byl koupit soucastky taxem vzal na zkousku jednu infra LED (10Kc
Jede to v pohode, citlivost je temer stejna jak u normalni cervene LED, rozliseni amozrejme identicke jako predtim - s tim nema infra osvetleni co mit spolecneho... Jezdi mi to po vsem od bile desky prac. stolu po cerny case DELL GX150. Po cem nejezdi je leskla cerna, ale to nejezdila ani predtim. Copy-pastnu sem za chvili clanecek ktery jsem o tom psal nekde jinde....
copy/paste co jsem psal pred casem jinde :
Nesvitici opticka mys - "myself" uprava, popis...
Pac jsem dostal darem novou bezdratovou optiku, a moje "stara"
Intellimouse Explorer uz vypadala priserne - preci jen, mam ji
snad 5 let...? ( barva sedrena az na plast atd...) , taxem se
pustil do mirneho "tuningu":
Mrkvosofti streva aneb. rozebrano do sroubku :

Zakladni myslenka byla "at to prodabla jen nesviti cele rude".
K tomu se mi vnukla myslenka - "a co kdyby to nesvitilo
vubec?" . Vzdy me iritovala ta ruda zare na stole....

Takze jsem si rekl ze skusim místo cervene LED dat
INFRAcervenou - normalne presne to same co mate
v kazdem dalkovem ovladaci k TV - v kazde prdejne
soucastek k sehnani za par kacek.. Otazka byla
jestli to ta plastova optika kousne a co na to rekne
snimaci cip, bude dost citlivy na "infrared" ???

Dozadu jsem dal misto rude LED modrou, nema to zadny
prakticky vyznam pac pres ten cerveny plast to neni
stejne videt - tuhle cast tuningu jsem zatim nedoresil...
...tak, LED vymenene, poskladan podvozek, co
myslite - bude to jezdit???

BUDE!!! Sam jsem se divil, citlivost je +/- trolejbus stejna
jak u obyc cervenem osvetleni, optika i snimac bez problemu!
Jezdi to po vsem vyjma leskle cerne, to ale nejezdilo ani
predtim Vyzkouseno od bileho stolu, ciste A-4 po cerny
plast atd. - jezdi to v pohode - a "nesviti" !
V pozadi je videt "karoserie" s novym lakem - matne leskla
sedozelena metaliza, "podvozek" byl nastrikan na cerno =
vypada to zajimave... mam ji ted v praci, doma bezdrat, az
bude po zaruce tak taky zkusim dat tam infra...
...COPYRIGHT BY LUCIFER - puvodni muj napad a realizace!
[/b]
Abit NF7-S, barton 2500+ @ 3200+ 11x200Mhz) 1,725V , 56°C full load, Asus V9950GE (FX5900XT) 450/890MHz, 5985b/3DM03 15300b/3DM01 1024MB RAM CL 2,5 (2x512MB dual channel), Fortron FSP300-60PN 300W, nejake disky, vypalmechna a dalsi nepodstatne blbiny.
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Krevety
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Mrkvac
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Krevety
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Mrkvac
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- JanoF
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Microsoft IntelliMouse Explorer 4.0 a 3.0
ja mam ms wheel mouse optical a nemozem povedat ze je zla hardware maju slusny ale ten softMrkvac píše:cau lidicky ja sem se chtel zeptat jakej mate nazor na mysky Microsoft IntelliMouse Explorer 4.0 a Microsoft IntelliMouse Explorer 3.0 ja bych si chtel poridit jednu z nich ale nevim jakou mam koupit jakou byste mi poradili popr. link kde se daj sehnat za slusne ceny moc diky
- Lucifer
- Začátečník

....a co vic bys od toho softu chtel? Me staci ze si nastavim na bocni cudliky copy/paste - vic me nezajima... 
- JanoF
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Lucifer
- Začátečník

Aha, chapu - ja to tvrdim furt, byt microsoft ciste hardwarovou firmou taxou vsichni fantasticky spokojeni
Proste periferie MS fakt umi, teda - jen me namichli s tim novym koleckem u posledni serie mysi - IMHO celkem krok vedle... 
- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
tak jsem si tu MSIE4 koupil k noťasu. Docela mě zarazilo, že neumí nastavit na tlačítka takové klávesy jako escape. jinak to kolečko je na mačkání dost mohutné (používám prostřední tlačítko pro zoomování v AutoCADu) trochu mě zklamala, ale drží se trochu líp naž 3.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64