Microsoft IntelliMouse Explorer 4.0 a 3.0

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
Mrkvac
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Microsoft IntelliMouse Explorer 4.0 a 3.0

Příspěvek od Mrkvac »

cau lidicky ja sem se chtel zeptat jakej mate nazor na mysky Microsoft IntelliMouse Explorer 4.0 a Microsoft IntelliMouse Explorer 3.0 ja bych si chtel poridit jednu z nich ale nevim jakou mam koupit jakou byste mi poradili popr. link kde se daj sehnat za slusne ceny moc diky :wink:
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

Ja pouzivam klasickou intelimouse serial uz hooooodne dlouho a sem s ni spokojenej
Ale tohle uz je noco trochu jinyho :)
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce
messinger
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od messinger »

Dr Meduza píše:Ja pouzivam klasickou intelimouse serial uz hooooodne dlouho a sem s ni spokojenej
Ale tohle uz je noco trochu jinyho :)
No kdysi sem hraval docela aktivne CS a zacinal sem s obycejnou geniuskou s kulickou...) A taky sem byl spokojenej 8-) (sem nikdy nezjistil jestli sem se nemoh strefit kvuli pingu na modemu nebo zasrany mysi... :lol: )

Pak prisla MX500 a sem nadmiru spokojen.. Ale priste bych asi zkusil toho IE3...

Myslim si ze urcite ani jedna nebude blba...)
Krevety
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krevety »

IE4 je na vetsi pracku , sam mam IE3 a mam malou packu takze ji mam tak tak :)
NB: ---
PC: AMD Ryzen 7 5700X3D, AMD Radeon RX 6800, ASUS TUF GAMING X570-PLUS, 32GB DDR4-3600, Samsung 990 PRO 4TB, Samsung 960 PRO 2TB, Win10 x64 Pro
Lucifer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lucifer »

IE4 ma to kolecko bez ozubeni a s naklapenim do boku , ne? Dost neprijemna vec, ciste kvuli tomuhle jsem si ji nekoupil... :(

...jinak uz asi 5 let jedu na klasicke puvodni Intellimouse Explorer, aktualne v me vlastni uprave s infradiodou (nesviti - a jezdi v pohode... ) - v sedozelene metalize v kombinaci s matnou cernou :-D

(jestli mate nekdo zajem muzu poskytnout foto a popis :wink: )

Abit NF7-S, barton 2500+ @ 3200+ 11x200Mhz) 1,725V , 56°C full load, Asus V9950GE (FX5900XT) 450/890MHz, 5985b/3DM03 15300b/3DM01 1024MB RAM CL 2,5 (2x512MB dual channel), Fortron FSP300-60PN 300W, nejake disky, vypalmechna a dalsi nepodstatne blbiny.
messinger
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od messinger »

Lucifer píše: ...jinak uz asi 5 let jedu na klasicke puvodni Intellimouse Explorer, aktualne v me vlastni uprave s infradiodou (nesviti - a jezdi v pohode... ) - v sedozelene metalize v kombinaci s matnou cernou :-D

Pockej... To von ten snimac zvladne snimat u IR nebo si changnul i ten snimac... Docela koukam... :o PLS info... A nezhorsila se nejak rozlisovaci schopnost atd...?
Jafido
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jafido »

messinger píše:
Lucifer píše: ...jinak uz asi 5 let jedu na klasicke puvodni Intellimouse Explorer, aktualne v me vlastni uprave s infradiodou (nesviti - a jezdi v pohode... ) - v sedozelene metalize v kombinaci s matnou cernou :-D

Pockej... To von ten snimac zvladne snimat u IR nebo si changnul i ten snimac... Docela koukam... :o PLS info... A nezhorsila se nejak rozlisovaci schopnost atd...?
tak tohle me taky zajima
Prescott 650@17x200/1,4V,Intel i915 GAG,3072MB DDR400 ( 2.5-3-3-8 ),WD 320GB,MSI 6600 500/600 s VM-101
Barton 2500+@11x200/1,7V,Asus A7N8X Deluxe,2x1024MB DDR400 ( 2.5-3-3-11 ),Maxtor 400GB,ATI R9550@R9600 485/500 s VHC-L61
Lucifer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lucifer »

Ten snimac zvlada k memu velkemu prekvapeni v pohode i infra, taky jsem na to koukal. Mel jsem proste starsi mys, dostl jsem na narozky bezdrat ( A4tech - nojo - a reknete manzelce ze koupila kravinu... :( ) -
...tak tu moji starou vosoupanou mys jsem chtel trochu poladit a vzit si ji do prace. Puvodni myslenka byla dat tam modre LED, s temi bezi zarucene - ale jaxem byl koupit soucastky taxem vzal na zkousku jednu infra LED (10Kc ;) ) a testnul to....

Jede to v pohode, citlivost je temer stejna jak u normalni cervene LED, rozliseni amozrejme identicke jako predtim - s tim nema infra osvetleni co mit spolecneho... Jezdi mi to po vsem od bile desky prac. stolu po cerny case DELL GX150. Po cem nejezdi je leskla cerna, ale to nejezdila ani predtim. Copy-pastnu sem za chvili clanecek ktery jsem o tom psal nekde jinde....

--------------------------------------------------------------------
copy/paste co jsem psal pred casem jinde :
--------------------------------------------------------------------

Nesvitici opticka mys - "myself" uprava, popis...

Pac jsem dostal darem novou bezdratovou optiku, a moje "stara"
Intellimouse Explorer uz vypadala priserne - preci jen, mam ji
snad 5 let...? ( barva sedrena az na plast atd...) , taxem se
pustil do mirneho "tuningu":

Mrkvosofti streva aneb. rozebrano do sroubku :

Obrázek

Zakladni myslenka byla "at to prodabla jen nesviti cele rude".
K tomu se mi vnukla myslenka - "a co kdyby to nesvitilo
vubec?" . Vzdy me iritovala ta ruda zare na stole....

Obrázek

Takze jsem si rekl ze skusim místo cervene LED dat
INFRAcervenou - normalne presne to same co mate
v kazdem dalkovem ovladaci k TV - v kazde prdejne
soucastek k sehnani za par kacek.. Otazka byla
jestli to ta plastova optika kousne a co na to rekne
snimaci cip, bude dost citlivy na "infrared" ???

Obrázek

Dozadu jsem dal misto rude LED modrou, nema to zadny
prakticky vyznam pac pres ten cerveny plast to neni
stejne videt - tuhle cast tuningu jsem zatim nedoresil...

...tak, LED vymenene, poskladan podvozek, co
myslite - bude to jezdit???

Obrázek

BUDE!!! Sam jsem se divil, citlivost je +/- trolejbus stejna
jak u obyc cervenem osvetleni, optika i snimac bez problemu!
Jezdi to po vsem vyjma leskle cerne, to ale nejezdilo ani
predtim Vyzkouseno od bileho stolu, ciste A-4 po cerny
plast atd. - jezdi to v pohode - a "nesviti" !

V pozadi je videt "karoserie" s novym lakem - matne leskla
sedozelena metaliza, "podvozek" byl nastrikan na cerno =
vypada to zajimave... mam ji ted v praci, doma bezdrat, az
bude po zaruce tak taky zkusim dat tam infra...

...COPYRIGHT BY LUCIFER - puvodni muj napad a realizace!

[/b]

Abit NF7-S, barton 2500+ @ 3200+ 11x200Mhz) 1,725V , 56°C full load, Asus V9950GE (FX5900XT) 450/890MHz, 5985b/3DM03 15300b/3DM01 1024MB RAM CL 2,5 (2x512MB dual channel), Fortron FSP300-60PN 300W, nejake disky, vypalmechna a dalsi nepodstatne blbiny.
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

To já jsem si u svý modrostříbrný Geniusky akorát vyměnil červenou LEDku za modrou, aby to ladilo s kastlí a jsem taky spokojenej... :)
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Krevety
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krevety »

zajimave bez ledky :)) gj
PC: AMD Ryzen 7 5700X3D, AMD Radeon RX 6800, ASUS TUF GAMING X570-PLUS, 32GB DDR4-3600, Samsung 990 PRO 4TB, Samsung 960 PRO 2TB, Win10 x64 Pro
Mrkvac
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrkvac »

Hale na jakym webu se da koupit ie4 popr3 pls poslete mi linky co nejvic diky moc
Krevety
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krevety »

na kazdym lepsim obchode ... no comment :wink:
Mrkvac
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrkvac »

heh na kazdym dobrym mi rekni weby ja je nikde nemuzu najit diky moc ja bydlim v debilnim meste taj nic nemaj :)
JanoF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Microsoft IntelliMouse Explorer 4.0 a 3.0

Příspěvek od JanoF »

Mrkvac píše:cau lidicky ja sem se chtel zeptat jakej mate nazor na mysky Microsoft IntelliMouse Explorer 4.0 a Microsoft IntelliMouse Explorer 3.0 ja bych si chtel poridit jednu z nich ale nevim jakou mam koupit jakou byste mi poradili popr. link kde se daj sehnat za slusne ceny moc diky :wink:
ja mam ms wheel mouse optical a nemozem povedat ze je zla hardware maju slusny ale ten soft :cry:
Lucifer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lucifer »

....a co vic bys od toho softu chtel? Me staci ze si nastavim na bocni cudliky copy/paste - vic me nezajima... 8-)

JanoF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanoF »

Lucifer píše:....a co vic bys od toho softu chtel? Me staci ze si nastavim na bocni cudliky copy/paste - vic me nezajima... 8-)
zle som sa vyjadril myslel som os :oops:
Lucifer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lucifer »

Aha, chapu - ja to tvrdim furt, byt microsoft ciste hardwarovou firmou taxou vsichni fantasticky spokojeni :-D Proste periferie MS fakt umi, teda - jen me namichli s tim novym koleckem u posledni serie mysi - IMHO celkem krok vedle... :x

karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

tak jsem si tu MSIE4 koupil k noťasu. Docela mě zarazilo, že neumí nastavit na tlačítka takové klávesy jako escape. jinak to kolečko je na mačkání dost mohutné (používám prostřední tlačítko pro zoomování v AutoCADu) trochu mě zklamala, ale drží se trochu líp naž 3.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“