Project: The PUNISHER by Stoobi

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
X-Spidy-X
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-Spidy-X »

Stoobi píše:
X-Spidy-X píše: i s plexisklem...
:? :? Co to? To je na plechu...:) Ale jinak díky...byla to taková dost náhoda, ale jsem rád... :twisted:
Ale to jo, ale tim sem chtel rict ze at delas cokoliv byt se neco pokazi nakonec to vyjde uplne dokonale... Delat to ja, tak se mi to sloupe cele....
(Nechci tim rict ze to neumis normalne!!)
Michrex
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michrex »

pěkná pracička z CASE co by kde kdo hodil ke kontíku Nádhera ;) :roll:
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

No tak nějak nevim jak to zhodnotit... Paintjob je perfektní a ten nápis je taky pěknej, ale moc mi k tomu nesedí ty madýlka nahoře a ta mechanika takhle nastojato vypadá dost divně, ale to je asi způsobený tím, že to plexi na mně působí takovym prázdným dojmem, nevim jestli tam plánuješ ještě něco dát, ale teď to na mně působí dost divně :huh:
jinak se mi líbí, že si konečně udělal nějakou luxusní a decentní úpravu, uvidime jak to bude vypadat dál :)
jinak podobnou case od Fujitsu sem mnel doma taky a ma docela kvalitni plechy, coz mne na takovym srotu dost prekvapilo :)
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
maart
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maart »

filletzz píše:jinak podobnou case od Fujitsu sem mnel doma taky a ma docela kvalitni plechy, coz mne na takovym srotu dost prekvapilo :)
stare case myvaly hodne dobre plechy to nebyvaly takove papiraky jako dneska :roll:
jinak se mi libi klavne ten napis, ale ten predek se mi moc nelibi
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Kdyby tam byly 2 mechaniky na stojaka a misto treti expa pro vodnika (takhle jsem to planoval u black box ale neni misto :-( ) tak by to hned vypadalo jinak.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

V případě, že bych tam měl dvě mechaniky, apod, tak už je můžu nechat v původním rozložení, resp. ve vodorovný poloze. Navíc takhle to je dost nápadný, ale znovu upozorňuju, že ve výsledku nebude "skoro" vidět, kde mechanika je... :wink:
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

budeš to prodávat? mám možná zájem :-D
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Gr8 Vivec píše:budeš to prodávat? mám možná zájem :-D
Klidně...nějaký přímý využití toho nemám, je to prostě case na které jsem se "učil" pořádně lakovat, ale odfláknutý to snad není...:) Můžeme se případně i pak domluvit. Pokud bys mě i nějaké speciální příní, co bys tam rád, tak se dá taky domluvit... :oops:
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

Stoobi píše:Klidně...nějaký přímý využití toho nemám, je to prostě case na které jsem se "učil" pořádně lakovat, ale odfláknutý to snad není...:) Můžeme se případně i pak domluvit. Pokud bys mě i nějaké speciální příní, co bys tam rád, tak se dá taky domluvit... :oops:
ježiš tak sem to zas nemyslel abys to podle mě upravoval :) to by stejně nebylo pro mě, já si radši počkám na výsledek a pak to ukážu, ale nemůžu zaručit že se to bude líbit, tak aby ses pak nezlobil :-D
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

V pohodě...myslel jsem si, že budeš chtít asi počkat na výsledek...tak snad do 14 dnů to nějak spáchám... :oops: :-D
n0zZle12
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od n0zZle12 »

mne sa to paci ale mohl si este neco vymyslet na bok toho, napr tu hlavu punishera tam namalovat potom by to bolo dokonale :-D
MB: MSI K8N Neo3-F + pasivny chladic North Bridgu NB47J + vetrak na ofukovanie CPU: AMD Athlon 64 3000+ s754 (Venice) + AC Freezer 64Pro RAM: 512MB DD400MHz PC3200 VGA: MSI ATI x1650pro HDD: Maxtor 6L160M0 160GB ZDROJ: 350W ALLIED MYS: Razer Copperhead 2000 DPI Tempest Blue PODLOZKA: Everglide Titan Gaming Mat MONITOR: Philips 107E CRT 17"
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

koukam, ze si z tech skrini ode me taky neco vyprodukoval, jsem zvedavej, jak to bude pokracovat :)
.
dino
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dino »

ten napis je hodne dobrej, predek se mi moc nelibi.ale to je jen vec vkusu. Jsem fakt zvedavej na vysledek :wink:
Intel DualCore 2x3ghz,ASUS P5W DH DLX,7600 GT,250GB SATA2,Audigy 4,Razer DiamonBack & MS Remote Keyboard & MyCinema 7131SE
Zen
Nováček
Nováček

Příspěvek od Zen »

stoobi prosimta co je to za bednicku? (presne meno) ..dik
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Zen píše:stoobi prosimta co je to za bednicku? (presne meno) ..dik
Zkus se podívat na logo... :wink:
Lamicz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lamicz »

Stoobi: Mozna bych taky mel o tu bednicku zajem, je to muj vkus, zalezi, za kolik by byla k mani - kdyztak SZ ;)
:: DESKA :: Asus A8V-XE (VIA K8T890) :: CPU :: AMD Athlon 64 3700+ :: VGA :: ATI Asus GF7600 512MB - passive solution :: RAM :: 4x 256MB Samsung :: HDD :: 80GB Maxtor PATA ::
hlupak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hlupak »

OMG tak nic jen se dam co sjem chtel napred, jsem Fakt myslel ze nazev je The PUNISHER ale v prvnim postu to cervene vypada zas jak PUNISNER takze nevim. Jestli je to Punisher tak

Kód: Vybrat vše

Nechci rypat Stoobi, zase jsi odvedl kus prace ale..
Jak je na te case ten napis PUNISHER tak  to N vypada stejne jak H.
je to jen detail,asi stim uz nepujde nic udelat ale u H pismene bych ty mezirky udelal Rovne ,i kdyz vse je to v takovem "kostrbatem" stylu stejne H  jako graficke pismo ma VZDY rovne mezirky mezi dvema nozkami( da se krivit ale v pripade ze ve jmene neni N a M.)
je to jen takovej estet. napad.Nechci te urazitt ci nejak "znehodnotit" Tvou praci, jen to N a H na me pusobi stejne( PUHISHER,PUNISNER, PUHISNER)
Jestli je to PUNISNER tak vsechno dobry.
//neumim moc kreslit mysi v paintu ale takhle nejak vidim H a N

Obrázek
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Je to samozřejmě PunisHer...je to vytištěno vrámci daného fontu, který takhle prostě má N a H podobně...nechtělo se mi s tím upravovat a ten rozdíl tam podle mě trochu znát je... :oops:

Jinak 2lamicz: Určitě se pak nějak domluvíme...snad přes Vánoce budu mít konečně čas to dodělat, teď vrámci předtermínů zkoušek není moc čas...:(
Yeseteer
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yeseteer »

Stoobi, vím, že se na to ptá každej a odpověď je vždycky stejná: hypermarkety jako Obi a spol. nebo rovnou lock. Mohl bys mi, prosim tě, říct, kde přesně v Brně kupuješ tyhle plexi? Já už sem z toho zoufalej...Bauhaus nic, Obi nic, Cupák (všechny 4 prodejny) taky nic....potřebuju takovýhle plexi (průhledný) modrý, 2mm tlustý...díke
Jožínku, přestaň běhat dokolečka nebo ti přibiju i tu druhou nožičku...
Zen
Nováček
Nováček

Příspěvek od Zen »

Stoobi píše:
Zen píše:stoobi prosimta co je to za bednicku? (presne meno) ..dik
Zkus se podívat na logo... :wink:
Jasne kde sa da kupit ? a kolko pribl stoji? dik
Odpovědět

Zpět na „Projekty“