Nejede zvuk u zakladni desky TOMATO T530B

Se Socketem 370, Slotem 1, Socketem 7, starší a ostatní.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
martin.slampa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Nejede zvuk u zakladni desky TOMATO T530B

Příspěvek od martin.slampa »

Zdarec mam problem mam zakladovku tomato mainboard t530b s integrovanou zvukovou kartou jenže mi nechce jet zvuk.Prosim poradte cim by to mohlo byt..Napadli me ovladace jenze ty nemohu nikde sehnat :( ...(Mam operační sistem XP profosional)
srna
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od srna »

ja resim neco podobnyho....viz tady. zakladni desky TOMATO snad nikde nemaj podporu

///a sou to nejhorsi sunky co jsem poznal :evil:
martin.slampa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin.slampa »

To teda jsou ale ten PC sem si koupil asi pred 6 lety a vubec sem tomu neroznumel ted bych si to vzivote nekoupil!!
raduss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od raduss »

martin.slampa píše:To teda jsou ale ten PC sem si koupil asi pred 6 lety a vubec sem tomu neroznumel ted bych si to vzivote nekoupil!!
jj presne tak...
Jaroslav Sobotka
Začátečník
Začátečník

Deska Zida Tomato T530B

Příspěvek od Jaroslav Sobotka »

Manuál desky se dá stáhnout zde: http://www.repotec.cz/soubor.php?produk ... -S&typ=%25 . Deska by měla bít zvukovku Crystal CS423X. Problém je v tom, že pro WINXP ovladače nebudou. Nějaký polotovar pro win2000 je zde: http://www.bgslevi.cz/soubor.php?typ=o& ... 4239&os=80 . Nejlepší by bylo koupit bazarovou zvukovku a dát ji místo integrované. Pokud se týče desek TOMATO, tak desky s chipsety i440LX/EX, a i440BX/ZX byly dobré a laciné. Měl jsem desky EX98 a ZX98-Cu a běží jinde doposud. Zato desky s chipsety VIA691 -BX98 mohly soutěžit s deskami PCHIPS M726 o nejpomalejší desku. Ta T530 byl taky zázrak, mělo to konstrukční vadu, vybíjeli se tomu baterky (FAQ LEVI) a němelo to na desce L2 Casche, takže pokud tam nebyla K6-III, tak si to dovedu představit tu rychlost, nedopatřením jsem si koupil CYRIX III.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“