Project : MU-Online Casemod by Bubikk

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Bubaaak
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Project : MU-Online Casemod by Bubikk

Příspěvek od Bubaaak »

Tak tedy nadesel cas, kdy sem postnu svuj dalsi project :) Jedna se o upravu uz asi 3 roky stare EC ML5431 , se kterou uz jsem se asi pred dvouma rokama snazil neco udelat, ale dkyz pak shorel procesor, case jsem hodil na pudu a tak nejak na neho zapomnel.. kdyz jsem ji nedavno objevil, rekl jsem si ze se do ni pustim znova, a poradne ;) Nazev jsem zvolil podle onlinovky kterou jsem driv hral... uz nehraju, tak jsem se rozhodl ze ji apson takhle poctim :) Barevna kombinace bude cerna a cervena...

Zatim byla tedy vyrezana dira na 140mm fan vepredu, dira na 2+80mm fan vzadu ( dira nahore na 80mm uz byla z minule verze ) .Cele sasi pak bylo nastrikano lesklou cervenou barvou (pokud nenajdu lepsi , tak ji pouziju i na exterier :) ) , kvuli 140mm fanu byl vyndan kos na 3,5" (kdyz jsem se snazil rozdelit tam jeden ten svarenej bod, tak se mi urvali dalsi dva ktere drzi plech na MB a predni cast u sebe :-D , takze jsem to musel prilepit epoxidem... ) Dale predek, originalni bl vyrezan tak ze zbyl jen ramecek, pak na to prisla nalepit a zajistit sroubama preklizka( no more- viz dale :x ) nahore je sterbina, tam bude zapinani kartou ( byla to nejaka ctecka na sim.. od kamose :) ) 3potenciometry na regulaci vetraku, 3 vypinace ( na co, je zatim tajny ;) ) , pd tim dira na mechaniku a pak roura n a 140mm fan pretazena takovym plastem, vypada jako tahokov ale je to plast :) , kompletne zakytovana atd.. vybrouseno smirglem 500 ( na sucho) , pak na to prisel plnic ( kdyz jsem daval prvni vrstvu malem to se mnou slehlo.. na tom plnici jeste kdyz byl mokrej se zase objevila struktura preklizky i kdyz to bylo naprosto hladky),plnic vybrousenej 2000 pod vodou,pak s etak ejste opakovali 3 vrstvy - aby to bylo neznatelny ze to je preklizka.
Na prave bocnici zmizel prolis na sundavani, byla prestrikana 2ma vrstvami plnice a vybrousena do hladka...
V levym boku bude okno, rozdeleny na 2 casti.. vy te mensi bdue asi gravir s nejakou postavou( nejspis Dark Lord :-D) , ta vetsi zustane cista...

To je snad vsechno, co k tomu zatim muzu napsat, tak tedy nasleduji fotecky :)

Puvodni case
Obrázek

Predek
Obrázek

Vrsek( budou tam 2 madla ajko ma nem.p na WuTangu a 80mm vetrak)
Obrázek¨¨

Pravej bok
Obrázek

Predni dira na 140
Obrázek

Detail umisteni HDD
Obrázek

Madla a zatim envybrousena mrizka (c) by Stoobi
Obrázek

Regulator a rozvodla elektroniky(Woyta - riak ti neco? :) Je to ten od tebe :) )
Obrázek

:wink:

//Ted kouakm ze jsem zapomnel pravej bok, ted jedu pro pas tak potom ho sme postnu
Naposledy upravil(a) Bubaaak dne stř 25. říj 2006, 20:21, celkem upraveno 2 x.
crug
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od crug »

Chtělo yb to zlepšít kvalitu fotek :(( nechci moc rýpat ale není nahodou ten otvor na větrák nějak křivo zdá se mi jako by to bylo šišatý :sad:
Bubaaak
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bubaaak »

mno matka nehcape ze kamera je na to aby se s ni tocily videa a ze na foceni je fotak :stupid:

je to jen krive zachyceny na ty fotce, jinak to je rovny :)
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Poznavam. Docela dost kabelu uvnitr co? A koukam ze i nejake pribyli. Doufam ze slouzi dobre. :-)
Uvidime co z toho vznikne.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
obywan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od obywan »

Mu jsem nejakou chvili hral, tak jsem zvedavej :)
bzzz
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

No jsem zvědavej jak tenhle projekt dopadne. Minulej projekt měl sice dost chyb, ale vzhledem k tvému věku a tomu že to byl první projekt to nebylo tak špatný. Tady je to snad teď tou kvalitou fotek, ale ta maska je opravu příšerná. Uvidíme co s tím uděláš dál, ale opravdu prozatimní tvarování masky je strašný. A ještě k madýlkám: nevím jestli už jsi zkoušel tahat 20 kilovou case na tak úzkých madlech, ale bude to přinejmenším velice nepříjemné. Rozhodně by byly lepší širší, místo tam na to je. A taky doufám že na ty madýlka přijde ještě nějaká guma nebo tak něco, aby to nebyly jen ohlý kulatiny.

BTW: pěknej koberec :-D
Bubaaak
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bubaaak »

no to jsi me teda docela nahlodal, myslel sem ze tohle uz bude finalni maska.. no napad by byl, ale tezko realizovatelnej (snad jsem to napsal spravne :) ).. skusim zejtra az se budu nudit ve skole neco vymyslet..

jinak do boku prijde asi takovyto gravir :)
Obrázek
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No já se přídám k názoru, který tady zmínil Zdenek. Maska vypadá opravdu dost odpudivě, resp. mi to připadá, jako by jsi jí překitoval, ale pořádně nevybrousil, tím myslím komplet, ne jen tu spodní část, která je mimochodem opravdu hrozná. Nemyslím to nijak zle, ale prostě když se podívám na tu fotku, tak mi to příjde jako hrozná lameřina, chce si to s tím trochu vyhrát...

A s madlama má Zdenek taky pravdu, z těhle tě budou bolet ruce, nebo spíš prsty, protože to ani rukou pořádně nevezmeš... :oops:
lord Morpheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lord Morpheus »

Stoobi píše:No já se přídám k názoru, který tady zmínil Zdenek. Maska vypadá opravdu dost odpudivě, resp. mi to připadá, jako by jsi jí překitoval, ale pořádně nevybrousil, tím myslím komplet, ne jen tu spodní část, která je mimochodem opravdu hrozná. Nemyslím to nijak zle, ale prostě když se podívám na tu fotku, tak mi to příjde jako hrozná lameřina, chce si to s tím trochu vyhrát...

A s madlama má Zdenek taky pravdu, z těhle tě budou bolet ruce, nebo spíš prsty, protože to ani rukou pořádně nevezmeš... :oops:
Naprosto souhlasím... Hele wizard a dopředu chceš dát takový strašidlo???? :oops: Kemo tohle musí být Fantasy a ne Sci-Fi, tak použij představivost a trochu s tím casem zakouzli.
SOLAR PRISONbude brzy
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

tak jestl je bubikk na svalnatce tak proč to tam nemít že :roll:

přijde mi že se ženeš za tím na co ještě nemáš.

case zatím humus ale možná to dělaj ty fotky.

logo taky blee
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
Bubaaak
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bubaaak »

XPM píše:logo taky blee
ve photoshopu umim tak nejak vubec a paint shop mi nejde :razz:
lord Morpheus píše: Hele wizard a dopředu chceš dát takový strašidlo????
no jestli ti to udela dobre, muzu k nemu napsat Soul Master , to je to samy :mrgreen: az nebudu mit co delat tak si tu nahodim server a snpshotnu i ostatni chary a pak uvidim...
Bubaaak
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bubaaak »

trochu sem pokrocil, ale udelal jsem jen par fotek.. je tedy nastrikana prava bocnice 2mi vrstvami cervene + laku ( matny - nemam rad kdyz to je nablejskany) .. tu jsem nefotil protoze tam neni moc co videt :lookround:

dale horni cast, opet dve vrstvy cerne barvy + lak, ale odrelo se mi to tam trochu takze budu muset znova strikat...

leva bocnice - 1 vrstva cervene barvy zatim + zasazene plexi zatim jen na 4rech sroubech.. co me ale stve je ze kdyz na tom jeste byl plnic a obkresloval sme tam tvary a diry na plexi tak mi tam ujela propiska.. nevenoval jsem tomu pozornost, rikal sem si ze to barva prekreje - omyl :sad: i pod barvou je tam krasne videt cara...

predek nic, ten se moc nezmenil az na to ze jsem zrusil tu diru pro kartu a zapinani bude jinak, tam je jeste hodne kytovani takze jsem nefotil.. + mezi diru na fan a diru na dvd-rw pujde plexi s gravirem asi loga casemodu ( az si pohraju v psp)

gravir stale vidim na toho wizarda, problem je ze verze ze ktery mam ttyhle obrazky uz tu davno nemam a v jinych vezrich tak pekne nejsou

kvalita stale nic-moc, ale lepsi nez z ty sux kamery, foceno tentokrat K750i

zatim pohled na celek .. zadna velka zmena, akorat to je vic poskrabany ta barva
Obrázek

detail mrizky po fanu nahore
Obrázek

kos na disky pridelamej pres rozstrizenej Live naramek proti vibracim :twisted:
Obrázek

bocnice ,kdo najde tu caru dostane naprosto nic :-D ((c) c.u.)
Obrázek

+na cpu mam box a neplanuju jinaj chladic, tak jsem zacal vyrabet ramecek z plexi abych tam misto toho orig hruza fanu mohl dat 80mm xilence
Obrázek
crug
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od crug »

ty držáky jsou hrozný jina pěkný ;)
Ossis
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ossis »

Ahoj, možná jsi měl udělat vzdálenosti mezi šroubama na té bočnici stejné. Takhle to vypadá dost odfláknutě.
AMD Sempron 2500@2800+ (skt. A) | 768MB RAM CL2.5 | MSI KT6V Delta fisr | Palit GeForce 7600GT AGP [560/1400] - Accelero S1 rev.2 | WD Raptor 74GB | Fortron 450W | Genius HF-1250X
Bubaaak
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bubaaak »

po delsi dobe zase zdravim

nic moc jsem neudelal, skola hama moc casu , nebo inovuju wooda :roll: nebo planuju dalsi case (homemade big).. no ale tady ted nevim co mam udelat s predkem , dal jsem pryc tu mrizku , a cely z toho obrousil plnic, +zkratil tu rouru protoze jsem zjistil ze se fan vejde mezi sasi a predek.. jenze ted nevim co a jestli mam dat na tu diru..tak doufam ze nekdo poradi :)
Obrázek[/img]
Alan Wake
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alan Wake »

Nech to tak prázdný.......nebo na ten větrák dej čepičku (viz. Stoobiho CFI Flamer nebo můj projekt, ale tam není celkovej pohled na ten větrák s čepičkama, takže mrkni na CFI Flamer, ale už jsi ho určitě viděl)

Ono je těch možností nespočet, taky záleží na stylu toho módu a podle toho se dá rozhodnout co tam bude sedět.
Třeba tahokov, perforovanej plech, prostě je to na tobě a hlavně ty by jsi měl vědět co tam bude sedět.
Moje sestavička - CPU : AMD Athlon 64 X2 3800+ 2,0GHz @ 2,6GHz BOX cooler (coming soon : Thermalright Ultra 120 cooler), MB : DFI LP UT NF4 SLI-DR Venus, VGA : Gigabyte NX7900GTX 512MB PCI-E 650/1600 @ 701/1808, HDD : Seagate SATA 200 GB, Operační paměť : 2x1GB G-Skill F1-4000USU2-2GBHZ, Power Supply : Enermax Liberty 620W Modular System, Kláveska : Logitech G15 Gaming Keyboard, Hlodavec : Logitech MX1000, Audio System : Logitech Z-2300, Monitor : Sony SDM-HS73 LCD 17"

Mafia2Forum.com - Největší mezinárodní portál o Mafii 2
maart
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maart »

no me se to zda celkem krive :(

a ja bych tam asi dal nejakou mrizku a na ten fan tu cepicku

libi se mi treba jak je to udelane tady:
Obrázek
MD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MD »

Kdy bude nejakej update? Nahodou sem začal pařit tuhle hru tak se teším na výsledek. :roll:
AMD Phenom II X6 1090T, Gigabite 870A-UD3, ATI Radeon HD 6870, 4GB ram.
Odpovědět

Zpět na „Projekty“