-=World of Warcraft=-
Moderátor: Baneshee
- Kl3p_co.
- Začátečník
- Matias
- Začátečník
-
v pohode uz se neptej, pet byl o hladu tak me opustil,jinak jaky ma te kdo nastaveni jako bary, addony a tak popr. kery byste doporucily, dalsi dotaz je na aukcion house jak to cely funguje a jestli je tam moznost kup ted, protoze kdyz neco shanim tak to chci hned a ne cekat jestli me nekdo neprehodi. A nejaky forum nebo cesky stranky co se zabivaj questamaKl3p_co. píše:Hmm za hunta som v zivote nehral,opytam sa kamrata,ten ma huntika 60.
konkretne jejich prekladem, ja pouzivam http://www.thottbot.com/ obrovska databaze je tam snad vsechno a http://www.questkeep.com/ tam je zase presnej popis vsech questu ale jestli enexistujou nejaky cesky stranky nebo forum z prelozenejma questama popr slovensky, to je vsechno.
- tick
- Nováček
-
- Matias
- Začátečník
-
- Matias
- Začátečník
-
- Matias
- Začátečník
-
aha takze zrovna se nahrava patch 2.01 takze bude deni utlum v hrani pojede to az vod zejtrka, sem zvedavej co pribylo ale jemy to celkem sumak pač hraju 4dny takže ani moc novyho nepoznam.Matias píše:!!!! problem s pripojenim need help!!!! stahnul jsem novej patch a po nainstalovani se nevypise seznam serveru takze se nemuzu propojit co stim ?? rychle!!!!
- HEAD
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Mr.Koza
- Začátečník
re
cau,
jesli nekdo ma Rouga z A a chtel by changnout acc taq mam Maga gnoma + 2 alty na 60 rouga a priesta, chcem ally rouga s T2 kdyby nekdo mel tak pisnete
jesli nekdo ma Rouga z A a chtel by changnout acc taq mam Maga gnoma + 2 alty na 60 rouga a priesta, chcem ally rouga s T2 kdyby nekdo mel tak pisnete
Intel Core 2 Duo E6600 (2.4 @ 3.2Ghz),Zalman CNPS9700 LED, ASUS P5E , 2GB (2xKIT 2x512MB) DDR2 800MHz CL5-5-5-12 CORSAIR,Asus GeForce 8800GTS 512, HDD 750+ 2x500GB Samsung + 320GB WD SII, Thermaltake Armor Black 250, Acer 22" AL2216W, Logitech G15 + G7
NB: MSI GX700PX: Core2Duo 7100 , 2+1GB DDR2, 8600GT 512mb, 160gb hdd ||| HTC P3650 Touch Cruise (Polaris)
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Microsoft me jednou privede do HROBU !
NB: MSI GX700PX: Core2Duo 7100 , 2+1GB DDR2, 8600GT 512mb, 160gb hdd ||| HTC P3650 Touch Cruise (Polaris)
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Microsoft me jednou privede do HROBU !
- Kl3p_co.
- Začátečník
Prepac ale toto nie je ta spravna stranka a myslim ze sa to tu an nepatri,ked chces kupit/predat/vymenit acc tak chod na stranku http://www.imperium.cz
tam najdes vela ludi ochotnych kupovat acc,aj ked poviem ti to tak,ked chces ali za horda rovno si mozes mazat postavu to ti nikto nevymeni...
tam najdes vela ludi ochotnych kupovat acc,aj ked poviem ti to tak,ked chces ali za horda rovno si mozes mazat postavu to ti nikto nevymeni...
Only difference between hero and coward is direction
which he runs screaming
which he runs screaming
- Matias
- Začátečník
-
- Kl3p_co.
- Začátečník
- Butch
- Středně pokročilý
Ja zustavam na Frostmane, je tam Slovenska guilda, sice pro me nema zadny prinost zatim, ale clovek nikdy neviKl3p_co. píše:DRAK'THUL je plny cechov a slovakov co nejde nikto tam?????
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- wallot
- Středně pokročilý
-
ceska/slovenska gilda nebejva vzdy to nejlepsi v MMORPG. ve wowu ta nejlepsi gilda ve ktere jsem byl byla mezinarodni. na DRAK'THUL se presunula vetsina z me byvale ceske gildy z ragnarosu po neustalych hadkach (jeden z duvodu proc sem se ja presunul do mezinarodni).Kl3p_co. píše:DRAK'THUL je plny cechov a slovakov co nejde nikto tam?????
prece jen pokud je clovek v raidu a je tam 40 lidi na teamspeaku tak se VZDYCKY najde nekdo kdo nezavre hubu. pokud je to mezinarodni gilda tak tam jsou i lidi co se neciti domre mluvit cizim jazykem a jsou radsi ticho
na kazdem serveru se najde nekolik gild se skvelymi lidmi nezavisle na tom odkud jsou. nejvetsi problem wowu je ale ze ho hraje strasne moc malejch deti a pak to v nekterych gildach tak vypada.
7800X3D, Gigabyte 7900GRE, Custom LEOBOG Hi98, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Arctis Nova 7/size]
- Butch
- Středně pokročilý
Me serou Hordaci co do me zacnou rezat, prave kdyz zabijim nejakeho moba(a nejlepe mam v tu chvili treba 1/4 zdravi).wallot píše:..... ale ze ho hraje strasne moc malejch deti......
Tohle je fakt nejvetsi srabarna. Ale nenecham si kvuli temhle zakomplexovanejm debilum wow znechutit. (respektive si kazdyho hordaka co me fakt nasere dam do ignore listu, abych mu to pak mohl pozdeji vratit )
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Kl3p_co.
- Začátečník
ta ista situacia z druhej strany barikady,akurat ze tu u nas alici s kludnym svedomim utocia na 20 lvl nizsie postavy...Butch píše:Me serou Hordaci co do me zacnou rezat, prave kdyz zabijim nejakeho moba(a nejlepe mam v tu chvili treba 1/4 zdravi).wallot píše:..... ale ze ho hraje strasne moc malejch deti......
Tohle je fakt nejvetsi srabarna. Ale nenecham si kvuli temhle zakomplexovanejm debilum wow znechutit. (respektive si kazdyho hordaka co me fakt nasere dam do ignore listu, abych mu to pak mohl pozdeji vratit )
Only difference between hero and coward is direction
which he runs screaming
which he runs screaming
- Matias
- Začátečník
-
- wallot
- Středně pokročilý
-
hrajte na PVE serveru a budete mit klid.
kdyz jsem zacinal hral jsem na pvp serveru a na 60ku sem se dohrabal hlavne diky tomu ze nas bylo vzdy vic takze si na nas jen tak nekdo netroufl. a pak samozrejme na 60 jsem si to uzivali a oplaceli
v dobe kdyz jsem s wow koncil se jeden kamos presunul na pve server a velmi si to pochvaloval. klidny levelovani, proste pohoda a na pvp byly battlegroundy. taxem jsem to take zkusil a za 4 dny sem byl na 30 levelu. je to fakt nesrovnatelny kdyz se muzes soustredit na levelovani a nestarat se o to ze nekde ceka nakej silenec co se nudi. s rozsirovanim pvp fakt neni potreba uz hrat na pvp serverech.
kdyz jsem zacinal hral jsem na pvp serveru a na 60ku sem se dohrabal hlavne diky tomu ze nas bylo vzdy vic takze si na nas jen tak nekdo netroufl. a pak samozrejme na 60 jsem si to uzivali a oplaceli
v dobe kdyz jsem s wow koncil se jeden kamos presunul na pve server a velmi si to pochvaloval. klidny levelovani, proste pohoda a na pvp byly battlegroundy. taxem jsem to take zkusil a za 4 dny sem byl na 30 levelu. je to fakt nesrovnatelny kdyz se muzes soustredit na levelovani a nestarat se o to ze nekde ceka nakej silenec co se nudi. s rozsirovanim pvp fakt neni potreba uz hrat na pvp serverech.
7800X3D, Gigabyte 7900GRE, Custom LEOBOG Hi98, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Arctis Nova 7/size]
- Kl3p_co.
- Začátečník
- Matias
- Začátečník
-
- Butch
- Středně pokročilý
relogMatias píše:Hele mam big problem, skocil jsem na lod stim ze me odveze na druhou stranu a nelze s ty lodi vylezt ven navic jsem se nan i zasekl za sudama a proste nemuzu vylizt ven nemuzu se nejak zabit treba ze by ch se objevil na hrbitove nebo musim fakt poskat heart stone a teleportit se jinam?