Woyta píše:O kvalite bloku svedci i ten stribrnej kruh chybejiciho eloxu. Schlalne bych jin tyhle fotky poslal a zadal hlinikove casti z medi. Jak by asi reagovali.
To černý není elox, ale prášková barva, to že uvnitř bloku není použítá se nedivím a imho by ani korozi nezabránila, když jssou do bloku vrtaný závity na fitiky.
Kdyby to bylo celý z mědi, tak by byla cena jinde a taky by byl blok dost těžkej.
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
Dal by se pouzit na dochlazovani vody radiator na UT? Daj se poridit kolem litru a neni to na zdi zadna "vopicarna", takze by mohl bejt OK
Voda by mela dejme tomu pod 40°C, v pokoji je treba 25°C, nakej rozdil teplot by byl, plocha 1,5m2. Slo by neco uchladit. Vetraky na radiatoru na pc bych mohl soupnout na 5V.
Jedu ted na radiator za skrini 2x120 na full, jinak mi to pri zatezi leze moc vysoko(X2,7900GT,nf4,disk)
jasně že dal, už jsem to někde viděl takový brutality jako radiátor ve sklepě a chlazení pc protažený celým domem nebo tohle, to už tu bylo tepelná setrvačnost jako kráva, hektolitry vody ale chladí to taky...
no_-_name píše:jasně že dal, už jsem to někde viděl takový brutality jako radiátor ve sklepě.....
Ty se smejes, ale kamarad to tak ma vyresene, ma radiaotor ve sklepe kde ma stalou teplotu, nechci kecat, ale myslim okolo 15+-stupnu, ma tam i cerpadlo a taha to do pc kde ma bloky, bud od ertyho nebo galaxi a pry mu to chladi slusne:)
no_-_name píše:jasně že dal, už jsem to někde viděl takový brutality jako radiátor ve sklepě.....
Ty se smejes, ale kamarad to tak ma vyresene, ma radiaotor ve sklepe kde ma stalou teplotu, nechci kecat, ale myslim okolo 15+-stupnu, ma tam i cerpadlo a taha to do pc kde ma bloky, bud od ertyho nebo galaxi a pry mu to chladi slusne:)
to uz je moc. Mit radiator nekolik metru od kompu na zdi, tak tam zadny hektolitry nebudou, ale hlavne bude jinak chladit pri 15 a pri 25°C
Myslim ze do takoveho okruhu by padlo desne mnozsvi vody. Plocha je velka. kdo vi jak by to chladilo.Otazkou je co by na to rikalo cerpadlo. Prece jen ma radiator urcite na vysku aspon metr.
Chtel jsem si v TNT koupit ihibitor koroze ale nez se tam znamy dostal tak vse bylo pryc. Ze by se tak moc vodnici rozsirily?
No nic, skocil jsem do drogerky a zkusim ten Inhicor T (prisadu do ustredniho topeni). Je to ziravina ktera obsahuje metakremicitan sodny pentahydrat. Snad mi to nic nerozpusti.
///Uz hodinu to je v okruhu. Ihicor je cirej, voda je cira a smes ve vodnikoj se zbarvuje do modra. Doufam ze to nezere muj modrej elox. Zbytky modre barvy by v okruhu byt nemeli.
kupca píše:nedavno tu chtel nekdo vyfotit ten viscool v2 nova verze, tak tu to mate, je to trosicku kvalitnejsi foto nez to co tu daval myom
tak ja mam uplne jine frezovani....
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:* prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom *:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
Gr8 Vivec píše:a pořád tam jsou vidět otřepy, a imho by tomu bloku možná pomohli dva výstupy (tři fitinky)
No určitě by tomu pomohlo, kdyby to mělo přívodní fitinku uprostřed a voda nemusela jít přes ten ohyb ( aspoň teda pro ty, kteří mají slabší pumpy ). Viscool by mohl zkusit zbavit se toho hliníku, ale říkám - s Inhicorem T je to pohoda, žádná koroze, nic, chladí nádherně.
Co by zase jiní měli kopírovat od Viscoolu je uchycení - dal bych za blok klidně i 2000 a nemrzelo by mě to, ale musel bych vědět, že to přichytim na jakejkoli socket, kterej přijde třeba za pět let. To u V2 půjde, platí to otřepané "v jednoduchosti je síla"...
no tak 3 fitinky tomu nepomuzou, ale ta uprostred, jak rikal wector, by minimalne zmensila obpor.
a to jejich uchyceni taky neni dokonale... neni moc pevne. myslim stabilni. proste ten tlak neni plynule rozlozeny po celem bloku. v tom maji "fullcover" ( -jak to nazvat) spony vyhodu. u tak maleho bloku to nevadi, ale nevim, newim jak s tim prochytit treba DD...
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:* prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom *:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
Lidi pochopte ze Viscool jako firma zadnej blok nevymysleli....Je to kopie jednoho nejmenovaneho autora!Myom moc dobre vi o cem mluvim....
Ve Viscoolu nejsou lidi co by dokazali neco vymyslet pouze kopiruji uz vymysleny veci,takze bych necekal ze se pusti do nejakych experimentu a vyvoje toho bloku.
Highlander píše:Lidi pochopte ze Viscool jako firma zadnej blok nevymysleli....Je to kopie jednoho nejmenovaneho autora!Myom moc dobre vi o cem mluvim....
Ve Viscoolu nejsou lidi co by dokazali neco vymyslet pouze kopiruji uz vymysleny veci,takze bych necekal ze se pusti do nejakych experimentu a vyvoje toho bloku.
njn to je svata pravda, uz jsem to tu zminoval.
ale zarazi me, ze tedka cosi jebaji s tim frezovanim. ja jsem na 100% dostal neco jineho nez delali, ale kupca dostal zase neco jineho, ale puvidni V2 byla opet jina. nejak se mi to od kupci nezda vypada to divne a nechapu na co ten kruh tam je. navic takovy siroky.
heh já právě myslel že maj fitinku směřujcí na ten prostředek až pak sem se kouk na fotky celku a došlo mi to
jinak původní V2 měla taky ten "kruh" ale slabší, na co tam ale je netušim
no ja tam ten kruh nemam a hlavne to frezovani mam kvalitnejsi... podle te fotky to vypada jako by to delali pilnikem na nechty (ze by si nechali poradit jisteho mirne pokrocileho uzivatele??? ). opravdu to nechapu. asi sezenu lepsi fotak a vyfotim to svoje poradne.
Jája píše:Já sem svůj V2 blok taky před namontováním rozdělával, a vypadal stejně jako na fotkách od myoma. Tenhleten "vývoj" viscoolu nechápu.
jako vnitrni zpracovani me zdesilo, ale za ty prachy..., jak je na tom blok od Galaxiho, je lepsi nebo horsi? Jeste me zajima jestli nekdo nemamte od galaxiho blok na HDD?