Vadne A64 X2 4400+ ??

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
Kamikadze
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Vadne A64 X2 4400+ ??

Příspěvek od Kamikadze »

Zdravim,
mam nasledujici problem:
dodelal jsem svuj mod a mimo jine jsem do nej dal novy zdoj Enermax Liberty 500W namisto Eurocase 500W, ktery mi vyhorel(ve chvili kdy vyhorel na nem nebyly pripojeny zadne komponenty). Dal jsem do PC vsechny komponenty a zkusil jej zapnout. Misto nabihajicich windows ovsem zustalo cerne okno. Zapnulo se vsak cerpadlo vodniho chlazeni i ventilator na 6600GT, ktera nema externi napajeni, z cehoz usuzuji, ze deska je pod proudem. PC speaker vubec nepipa, z HDD se necte, jen cerna obrazovka a bezici ventilatory. Behem me modifikace byly vsechny komponenty ulozeny v antistatickych saccich, takze statickou elektrinou jsem komponenty neznicil(alespon doufam). Z duvodu nulove reakce PC na situaci, si myslim, ze je na vine CPU. Pokud by byly spatne napriklad RAM, tak by pipal PC speaker(muj nazor). Podotykam, ze veskere komponenty jsou netaktovany a vodnik nekolik hodin testovan pred spustenim, takze tekouci vydu pripadne spaleni komponent bych vyloucil.

Muzete mi prosim poradit cim by to mohlo byt pripadne jak tento problem vyresit?

Moje konfigurace:
AMD A64 X2 4400+
2x512MB RAM
Asus A8N-SLI DeLuxe
PCI-E MSI 6600GT
2 disky(250+160GB)
DVD+-RW
Enermax Liberty 500W
Cerpadlo
atd...

Predem diky moc

//EfineSS: Presun z AMD
//Kamikadze: sorry za spatne tema
Naposledy upravil(a) Kamikadze dne čtv 7. pro 2006, 16:34, celkem upraveno 1 x.
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NobodyLovesMe »

Zkus přehodit paměti do druhého slotu.Jednou se mi stalo něco podobného jako tobě a tohle pomohlo.
Mike.Ace
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike.Ace »

Tohle se mi taky nedavno stalo. Nemas treba prohlou desku?
Intel Core i7 930 @ standard frequency /// ASUS P6X58D Premium /// OCZ Platinum 3*2 GB DD3 RAM Triple Channel + KINGSTON HyperX Savage 3*4GB DDR3 RAM Triple Channel /// Sapphire Radeon 5850 1GB RAM /// SATA III Western Digital Black 1TB 64 MB Cache /// SATA II Western Digital Black 640GB 32MB Cache /// OCZ 600W Power Supply /// Samsung SyncMaster 2232BW /// Windows 10 Home 64bit ///
Kamikadze
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kamikadze »

Mike.Ace píše:Tohle se mi taky nedavno stalo. Nemas treba prohlou desku?
nn, deska prohla neni. Jak jsi to vyresil?
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
Kamikadze
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kamikadze »

Uz jsem si s tim nevedel rady, tak jsem to vcera dal na reklamaci. Vysledek je spatna deska(nastesti jeste 2 mesice v zaruce, diky bohu), takze dalsi dlouhy mesic jsem bez PC...
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“