to bude asi předposlední mise - nabrat musíš zeleně oblečený týpky co se poflakují po Groove street - přijdi k němu, namiř na něj a zmáčkni G nebo H a on se k tobě přidá - ideálně 2, abyste se všichni vlezli do autabmobil píše:Nevim si rady s tou posledni misi. Jak mam nabrat ty cleny gangu. Mam spunktovat nejaky cleny rodiny a jet s nema do akce. kde jsou?
GTA: San Andreas
Moderátor: Baneshee
- SNowie
- Začátečník

- hlupak
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: problemik
napis nam "tu blbost"simo píše:mam problem so san andreas. spusti sa mi autorun a ked dam install tak ho vypne a nic sa nedeje. skusal som otvorit ikonu setup.exe ale napisalo mi nejaku blbost. odporucil mi to tu kamos, vraj mi pomozete. vopred dik
a jen dotaz...je to ORIGINAL , doufam?
- simo
- Nováček

- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- Jasper
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jak jsem to hrál poprvé, tak přesně tuto misi jsem dělal taky tak 3 dny. Ted jsem to hral po roce znova a dal jsem to napoprve. Ja to dělam tak, že neletím přesně na to jejich letadlo, ale letím mírně doleva a asi tak o 200m výše něž letadlo z kruhem. Těsně před tím, než se potkáš s letadlem uděláš otočku a poletíš směrem dolů za letadlem, což ti trochu přidá rychlost to klesání a doženeš letadlo a proletíš kruhem (ono se myslím ani nemusí proletět, stačí se přiblížit ke kruhu...
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- hlupak
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
hele ja to delal( ated hraju znova ) skoro stejen jako Jasper.
let mirne doleva a vysoko( ale ne zaseuplne moooc) od toho trojuhelnicku( bod co znaci letadlo)
a let.mu naproti, jakmile ho v dali uvidis uz to zacni otacet.
Ten tryskac je rychlejsi nez to tvoje, tazke kdyz se otocis a budes jeste stale prednim tak jen dobre.
koukni na backcameru kde je a uz jen rovnej. az doleti pdo tebe tak to jen spust dolu aprolet koleckem
let mirne doleva a vysoko( ale ne zaseuplne moooc) od toho trojuhelnicku( bod co znaci letadlo)
a let.mu naproti, jakmile ho v dali uvidis uz to zacni otacet.
Ten tryskac je rychlejsi nez to tvoje, tazke kdyz se otocis a budes jeste stale prednim tak jen dobre.
koukni na backcameru kde je a uz jen rovnej. az doleti pdo tebe tak to jen spust dolu aprolet koleckem
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- Primátor
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
cus, nechce se mi čist celej thread taxe ptam - jak udělat multiplayer po LAN? Vim ze musim mit klient a server jenoho programku ale co dal?
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- Baneshee
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Jestli myslis SA-MP, tak si stahni klient a windows server (oba 0.1b) -> http://www.sa-mp.com/download.cml . Spustis server a do klientů na vsech pc co se chcou pripojit zadas IP: 127.0.0.1:7777 - najde ti to server a das connect...
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To je divny. Stah sem SA-MP klienty i server, nainstaloval, spustil sever, nastavil ho a pak v klientech sice hru vidim, ale když se chci připojit, spustií se mi normálně hra, nikde o LAN hře ani ň. Co sem udělal špatně/neudělal?Baneshee píše:Jestli myslis SA-MP, tak si stahni klient a windows server (oba 0.1b) -> http://www.sa-mp.com/download.cml . Spustis server a do klientů na vsech pc co se chcou pripojit zadas IP: 127.0.0.1:7777 - najde ti to server a das connect...
//edit: to samy mi to děla, když se chci připojit na nějaký server na internetu, tak se nic nespustí ve hře
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- Baneshee
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Pokud se ti nespousti MP ale normalni singl i kdyz se das connectnout k nejakymu serveru, tak bud nemas ten multak nainstalenej ve slozce kde mas GTASA nebo mas spatnou verzi gta_sa.exe (spatnej crack?Speedy FX píše:To je divny. Stah sem SA-MP klienty i server, nainstaloval, spustil sever, nastavil ho a pak v klientech sice hru vidim, ale když se chci připojit, spustií se mi normálně hra, nikde o LAN hře ani ň. Co sem udělal špatně/neudělal?Baneshee píše:Jestli myslis SA-MP, tak si stahni klient a windows server (oba 0.1b) -> http://www.sa-mp.com/download.cml . Spustis server a do klientů na vsech pc co se chcou pripojit zadas IP: 127.0.0.1:7777 - najde ti to server a das connect...
//edit: to samy mi to děla, když se chci připojit na nějaký server na internetu, tak se nic nespustí ve hře
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
- EasyShare
- Začátečník

Kmitavý pruh u GTA SA
Mám dotaz, taky se vám občas objeví při hraní hry dole takový vodorovný průhledný pruh, který trochu kmitá????
- EasyShare
- Začátečník

Tak to nevím, možné by to bylo... Jedu na 1440x900, textury very high, vykreslení vzdálenosti na max....
Jinak ten pruh je v oblasti, kde je normálně panel start.
Patch nainstalovaný nemám a dělalo to, když jsem hru čerstvě nainstaloval a pc nerestrtoval a hned jsem hrál. Po restartu to vypdá dobře...
Je to vůbec možné???
Jinak ten pruh je v oblasti, kde je normálně panel start.
Patch nainstalovaný nemám a dělalo to, když jsem hru čerstvě nainstaloval a pc nerestrtoval a hned jsem hrál. Po restartu to vypdá dobře...
Je to vůbec možné???
- uraf
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Už jsem to asi 3x celý dohrál, fakt super hra, hlavně když se chci odreagovat, nejl. je mit vsechny hvezdy a unikat policajtum ve stihacce!
, hra je celkově nenáročná, dá se rozjet na kdejakým stroji.
. A pro mě byla nejtěžší mise asi ta kdy, máš proletět tím kruhem u tryskáče, vystříle a přistát. 
Dvě věci jsou nekonečné, vesmír a lidská blbost, ale tím vesmírem si nejsem tak jist.
A.Enstein
Ntb: Asus EEE 1201n
Ntb: Asus EEE 1201n
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Mne sa taky prih zobrazuje vo FableMám dotaz, taky se vám občas objeví při hraní hry dole takový vodorovný průhledný pruh, který trochu kmitá????
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||