GTA: San Andreas

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
SNowie
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od SNowie »

bmobil píše:Nevim si rady s tou posledni misi. Jak mam nabrat ty cleny gangu. Mam spunktovat nejaky cleny rodiny a jet s nema do akce. kde jsou?
to bude asi předposlední mise - nabrat musíš zeleně oblečený týpky co se poflakují po Groove street - přijdi k němu, namiř na něj a zmáčkni G nebo H a on se k tobě přidá - ideálně 2, abyste se všichni vlezli do auta :) (jinak mají dost dementní vlastnost a někdy za jízdy vyskočí z auta ven :? a jdou fightit, což moc dobře nechápu, na místo musíš dovézt sebe, toho kumpána, co jde s tebou a 2 zelený týpky)
simo
Nováček
Nováček

problemik

Příspěvek od simo »

mam problem so san andreas. spusti sa mi autorun a ked dam install tak ho vypne a nic sa nedeje. skusal som otvorit ikonu setup.exe ale napisalo mi nejaku blbost. odporucil mi to tu kamos, vraj mi pomozete. vopred dik
hlupak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: problemik

Příspěvek od hlupak »

simo píše:mam problem so san andreas. spusti sa mi autorun a ked dam install tak ho vypne a nic sa nedeje. skusal som otvorit ikonu setup.exe ale napisalo mi nejaku blbost. odporucil mi to tu kamos, vraj mi pomozete. vopred dik
napis nam "tu blbost"
a jen dotaz...je to ORIGINAL , doufam?
simo
Nováček
Nováček

Příspěvek od simo »

setup.exe nie je platnou aplikaciou system32 alebo take nieco a original to nie je
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

simo píše:setup.exe nie je platnou aplikaciou system32 alebo take nieco a original to nie je
tak si porid original a s nejvetsi pravdepodobnosti to pude, tady se kopie neresi. (viz pravidla fora)
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

cau lidicky, potrebuju radu :oops: . sem u mise na poslednim ostrove kdy mam proletet s letadlem cervenym kruhem nad nejakym tryskacem.uz 2 dny to zkousim ale porad ne a ne se trefit. taky me porad zabijej pri loupezi planu kasina :( blba hra.... :roll:
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

Jak jsem to hrál poprvé, tak přesně tuto misi jsem dělal taky tak 3 dny. Ted jsem to hral po roce znova a dal jsem to napoprve. Ja to dělam tak, že neletím přesně na to jejich letadlo, ale letím mírně doleva a asi tak o 200m výše něž letadlo z kruhem. Těsně před tím, než se potkáš s letadlem uděláš otočku a poletíš směrem dolů za letadlem, což ti trochu přidá rychlost to klesání a doženeš letadlo a proletíš kruhem (ono se myslím ani nemusí proletět, stačí se přiblížit ke kruhu...
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

aha, ja sem se vzdycky otocil ale letadlo sem nedohnal, jednou sem od nej byl tak 10m a nedokazal sem zrychlit. SA je docela dobra hra, jediny co me irituje je ovladani letadel, nejak mi to nejde... :oops:
hlupak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hlupak »

hele ja to delal( ated hraju znova ) skoro stejen jako Jasper.
let mirne doleva a vysoko( ale ne zaseuplne moooc) od toho trojuhelnicku( bod co znaci letadlo)
a let.mu naproti, jakmile ho v dali uvidis uz to zacni otacet.
Ten tryskac je rychlejsi nez to tvoje, tazke kdyz se otocis a budes jeste stale prednim tak jen dobre.
koukni na backcameru kde je a uz jen rovnej. az doleti pdo tebe tak to jen spust dolu aprolet koleckem :)
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

dik, kdyz sem SA hral poprve tak sem tuhle misi udelal uplnou nahodou napoprve a ted se s tim tak se*u :lol: :wink: . btw zdravim te mr. hlupak :up:
Primátor
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Primátor »

To letadlo dozenes. Staci furt rychle klesat a stoupat, proste zvedat cumak nahoru a dolu
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

cus, nechce se mi čist celej thread taxe ptam - jak udělat multiplayer po LAN? Vim ze musim mit klient a server jenoho programku ale co dal?
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
Baneshee
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baneshee »

Jestli myslis SA-MP, tak si stahni klient a windows server (oba 0.1b) -> http://www.sa-mp.com/download.cml . Spustis server a do klientů na vsech pc co se chcou pripojit zadas IP: 127.0.0.1:7777 - najde ti to server a das connect...
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Baneshee píše:Jestli myslis SA-MP, tak si stahni klient a windows server (oba 0.1b) -> http://www.sa-mp.com/download.cml . Spustis server a do klientů na vsech pc co se chcou pripojit zadas IP: 127.0.0.1:7777 - najde ti to server a das connect...
To je divny. Stah sem SA-MP klienty i server, nainstaloval, spustil sever, nastavil ho a pak v klientech sice hru vidim, ale když se chci připojit, spustií se mi normálně hra, nikde o LAN hře ani ň. Co sem udělal špatně/neudělal?
//edit: to samy mi to děla, když se chci připojit na nějaký server na internetu, tak se nic nespustí ve hře
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
Baneshee
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baneshee »

Speedy FX píše:
Baneshee píše:Jestli myslis SA-MP, tak si stahni klient a windows server (oba 0.1b) -> http://www.sa-mp.com/download.cml . Spustis server a do klientů na vsech pc co se chcou pripojit zadas IP: 127.0.0.1:7777 - najde ti to server a das connect...
To je divny. Stah sem SA-MP klienty i server, nainstaloval, spustil sever, nastavil ho a pak v klientech sice hru vidim, ale když se chci připojit, spustií se mi normálně hra, nikde o LAN hře ani ň. Co sem udělal špatně/neudělal?
//edit: to samy mi to děla, když se chci připojit na nějaký server na internetu, tak se nic nespustí ve hře
Pokud se ti nespousti MP ale normalni singl i kdyz se das connectnout k nejakymu serveru, tak bud nemas ten multak nainstalenej ve slozce kde mas GTASA nebo mas spatnou verzi gta_sa.exe (spatnej crack? :D ).
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
EasyShare
Začátečník
Začátečník

Kmitavý pruh u GTA SA

Příspěvek od EasyShare »

Mám dotaz, taky se vám občas objeví při hraní hry dole takový vodorovný průhledný pruh, který trochu kmitá????
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

ne :) nepřehřívá se ti grafika?
EasyShare
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od EasyShare »

Tak to nevím, možné by to bylo... Jedu na 1440x900, textury very high, vykreslení vzdálenosti na max....

Jinak ten pruh je v oblasti, kde je normálně panel start.
Patch nainstalovaný nemám a dělalo to, když jsem hru čerstvě nainstaloval a pc nerestrtoval a hned jsem hrál. Po restartu to vypdá dobře...
Je to vůbec možné??? :?
uraf
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od uraf »

Už jsem to asi 3x celý dohrál, fakt super hra, hlavně když se chci odreagovat, nejl. je mit vsechny hvezdy a unikat policajtum ve stihacce! :D , hra je celkově nenáročná, dá se rozjet na kdejakým stroji. :) . A pro mě byla nejtěžší mise asi ta kdy, máš proletět tím kruhem u tryskáče, vystříle a přistát. :-D
Dvě věci jsou nekonečné, vesmír a lidská blbost, ale tím vesmírem si nejsem tak jist.:D A.Enstein
Ntb: Asus EEE 1201n
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Mám dotaz, taky se vám občas objeví při hraní hry dole takový vodorovný průhledný pruh, který trochu kmitá????
Mne sa taky prih zobrazuje vo Fable :?
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“