Padaju mi programy na stahovani

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
mifty
Nováček
Nováček

Padaju mi programy na stahovani

Příspěvek od mifty »

druhy dotaz.......padaju mi programy na stahovani(strongdc,azureus,bitcommet).....som pripojeny cez router,porty mam nastavene,ale programy padaju...proste sa vypnu a hotovo.heeelp :(
Josko
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Josko »

Padá pripojenie alebo celý program spane ? Lebo to bude skôr nestabilita PC ako problém s pripojením ak padajú rôzne programy.
Obrázek
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
mifty
Nováček
Nováček

Příspěvek od mifty »

padaju len programy a len tie ktore sluszia na stahovanie...nevim,ci to je routerom,alebo pc:/pc je stary asi dva mesiace.net wsom zapojil pred tyzdnom....kym som frcal na modem,tak to slo v poho....mam tu sice virus,ktoreho sa nemozem zbavit(softomate? a gain trickler),ale myslim,ze je nepravdepodobne,ze by utocili na programy :(
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

dobře, ale jak padají, přeruší se spojení nebo zhararuje program jako windows aplikace?
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“