SamsunG 225BW, 22 wide oplati se?

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

RastyFOX!!
Začátečník
Začátečník

SamsunG 225BW, 22 wide oplati se?

Příspěvek od RastyFOX!! »

Hi lidi, je tady nekdo co ma tenhle monitor nebo zkusenosti nebo vi kde je naka recenze o nem nebo cokoliv jineho v spojitosti s timhle monitorem, tak prosim podelte se o sve vedomosti. Chci ho koupit jen nevim jestli neni neco vylozene spatne na nem.
Core i7 3770K --- serial cooler --- Asus P8Z77-V --- 2x8GB DDR3 corsair vengeance LP --- AMD Radeon HD4870 --- SSD Intel 330 180GB --- HDD Samsung 500GB --- 19"LG --- LianLi 7FNW --- Corsair AX750 --- Logitech G700 --- RazerGoliathus/RazerVespula --- Senheiser PX 100 II --- Logitech diNovo edge
-edo-
Nováček
Nováček

Jasne

Příspěvek od -edo- »

nazdar ja som si tento monitor pred nedavnom kupil. Je v pohode ale nepocital som z tym ze bude az taky velky /musel som zlozit zo stola tlaciaren/. Len jedna jedina vec ma na nom sere a tou je frekvencia za boha ju neviem zvysit na 75 Hz /ficim na 60/. Ale inak velmi dobri. Hlavne tie hry a filmy, fakt cool.
zark
Nováček
Nováček

Příspěvek od zark »

proc ti vadi ta frekvence? to nemas jak u CRT..LCD sviti porad, nic neblika
dumar
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dumar »

Za ty kacky je to super kup.......... 8)
AMD 9800X3D, Gigabyte X670E Aorus Master, MSI RTX 5080, G.SKILL 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30 Renegade NVMe 1TB, 2x Samsung 970 Pro 1TB- LG Oled42C2, Be quiet! Straight Power 11 850W Platinum
POKUD NENÍ UVEDENO JINAK, VŽDY PRODÁVÁM I JINDE!!!!!!
-edo-
Nováček
Nováček

jj

Příspěvek od -edo- »

JJ mate pravdu moc dobra kupa
obywan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od obywan »

Taky po nem pokukuju :roll: Nebyla by recenze? :wink:

Tady na CZC maji cernej o 1300 drazsi nez stribrny :o
bzzz
maslik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maslik »

Taky o nem uvazuji, nedavno mi rozmluvili ASUS 22 WIDE, je ten samsung dostatecne rychlej?? Netrha se obraz nebo tak??
ondras01
Nováček
Nováček

Co barvy?

Příspěvek od ondras01 »

Zajimalo by me jak je na tom s barvama, aby nebyl jak asus m221u.
obywan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od obywan »

Tak co, nema ho uz nekdo? :)
Nebo aspon recenze?
bzzz
Hosenfeld
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hosenfeld »

Tak jsem ho teďka dostal darem k Vánocům :) a oproti mýmu starý 17" CRT LG monitoru je to paráda. Nemá žádný vadný body a na hraní je dobrý(žádný šmouhy nezůstávají). Jenom mi přijde, že úplně nahoře neni tak dobře podsvícený jako ve zbytku obrazovky, ale za ty peníze je to fakt dobrá koupě podle mě, ale protože jsem nikdy neměl předtim LCD, tak ho nemůžu s ničim srovnat.
MB: ASUS P8Z77-V LX | CPU: Intel® Core™ i5-3570K | RAM: 8x2GB DDR3 1600MHz Kingston | GPU: Gigabyte GTX680 | HDD: SSD Intel320 120GB+ 3TB HDD | Zdroj: Seasonic 620W | Case: Thermaltake Matrix VX VD3000BWA | Monitor: Dell U2410 | Sound: Creative X-Fi XtremeGamer
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Re: Jasne

Příspěvek od Wiruz »

-edo- píše:....Len jedna jedina vec ma na nom sere a tou je frekvencia za boha ju neviem zvysit na 75 Hz /ficim na 60/. ...
hmm, hehehe, s tou odezvou co ten panel ma muzes mit i nizzsi frekvenci, protoze stejne nez ten bod uplne zhasne uz znova sviti jinak, takze 60Hz je uplne dostacujici. Jestli ti blika tak vidis nemozny :-)
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
Vizi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vizi »

cau chtel bych ho koupit ale u techto velkych LCd se obavam te odezvy hraji na prof urovni cod2 a tam je prece jen ta rychlost pri otaceni potreba mno.

nasel sem par recenzi ma v celku slusne hodnoceni
http://www.lesnumeriques.com/article-203-1590-36.html

ale prece jen s ust uzivatelu kteri ho maji je to lepsi :) muzete dat prosim foto jak u vas vypada abych si ho mohl srovnat s mim mont mam 19" LCD Benq je dost v pohode ale rozmlsanost nezna koncu znate to :wink:

je to vetsi nez 19" na vysku ?

jeste mam vyhlidle
Asus MW221U Black - LCD 22"
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=41146

Acer AL2216Wsd - LCD 22"
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=41476

tak nevim :)

dekuji
Hosenfeld
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hosenfeld »

Visi píše: je to vetsi nez 19" na vysku ?
Na výšku je prakticky na chlup stejný jako 19"LCD, ale na šířku je samozřejmě o dost širší, o takových 30%. COD2 jsem na něm hrál a pohoda, jenom to chce dost dobrou grafárnu, protože X1950Pro v 1680x1050 má tak 25-45fps.
MB: ASUS P8Z77-V LX | CPU: Intel® Core™ i5-3570K | RAM: 8x2GB DDR3 1600MHz Kingston | GPU: Gigabyte GTX680 | HDD: SSD Intel320 120GB+ 3TB HDD | Zdroj: Seasonic 620W | Case: Thermaltake Matrix VX VD3000BWA | Monitor: Dell U2410 | Sound: Creative X-Fi XtremeGamer
Vizi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vizi »

Hosenfeld píše:
Visi píše: je to vetsi nez 19" na vysku ?
Na výšku je prakticky na chlup stejný jako 19"LCD, ale na šířku je samozřejmě o dost širší, o takových 30%. COD2 jsem na něm hrál a pohoda, jenom to chce dost dobrou grafárnu, protože X1950Pro v 1680x1050 má tak 25-45fps.
tak to je fajn a co napr srovnani s asusem MW221U
http://www.czechcomputer.cz/product_doc ... F7A79.html
taky nevypada zle ,jinak jak je to prosimte s podsvicenim ? prej ma trochu byla mista pri napr tmav scenach u filmu atd. ? muzem mi k tomu neco prozradit :)
Hosenfeld
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hosenfeld »

Visi píše:
Hosenfeld píše: Na výšku je prakticky na chlup stejný jako 19"LCD, ale na šířku je samozřejmě o dost širší, o takových 30%. COD2 jsem na něm hrál a pohoda, jenom to chce dost dobrou grafárnu, protože X1950Pro v 1680x1050 má tak 25-45fps.
tak to je fajn a co napr srovnani s asusem MW221U
taky nevypada zle ,jinak jak je to prosimte s podsvicenim ? prej ma trochu byla mista pri napr tmav scenach u filmu atd. ? muzem mi k tomu neco prozradit :)
Co jsem četl recenzi, tuším na světhardware, tak ten ASUS byl celkem propadák. Já jsem si nejdřív myslel, po prohlídnutí parametrů, že všechny 22"(TN, 5ms, jas i kontrast velmi podobný) jsou prakticky stejný, ale v testech to dopadlo jinak. Asus MW221U nic moc, zato dobře dopadl ViewSonic http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=40834, ale je kapánek dražší. Ani můj 225BW si nevedl špatně, co jsem viděl hodnocení ve dvou zahraničních recenzích. Podsvícení je podle mě velmi dobrý, v drtivé většině obrazovky velmi rovnoměrný(jenom nahoře jsou cca 3mm proužky světlejší) a i černá je celkem tmavá(samořejmě 100% černá to neni, ale to asi ani nejde). Rád bych to i nafotil, ale fotáček na mý Motorole mpx220 neni schopnej zachytit to podsvícení aspoň trochu věrohodně :(
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

Vizi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vizi »

Hosenfeld píše:
Visi píše: tak to je fajn a co napr srovnani s asusem MW221U
Co jsem četl recenzi, tuším na světhardware, tak ten ASUS byl celkem propadák. Já jsem si nejdřív myslel, po prohlídnutí parametrů, že všechny 22"(TN, 5ms, jas i kontrast velmi podobný) jsou prakticky stejný, ale v testech to dopadlo jinak. Asus MW221U nic moc, zato dobře dopadl ViewSonic http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=40834, ale je kapánek dražší. Ani můj 225BW si nevedl špatně, co jsem viděl hodnocení ve dvou zahraničních recenzích. Podsvícení je podle mě velmi dobrý, v drtivé většině obrazovky velmi rovnoměrný(jenom nahoře jsou cca 3mm proužky světlejší) a i černá je celkem tmavá(samořejmě 100% černá to neni, ale to asi ani nejde). Rád bych to i nafotil, ale fotáček na mý Motorole mpx220 neni schopnej zachytit to podsvícení aspoň trochu věrohodně :(

jj o tom ViewSonic sem premyslel ale jak rikas Samsung dopadl v celku dobre jak sem prohlizel zahran fora lepe nez Asus sice u nej rikaji ze ma llepsi odezvu ale kdyz ty mas samsung a odezva je u Cod2 a podobnych her bez odezvy tak ti snad budu verit :wink:

ten ViewSonic sem nasel za 12000,.
http://www.svethardware.cz/art_doc-792A ... 17E4E.html
alew pisi tam

"U her si však odezvy všimnete, a to hlavně u Half-Life 2, kde se některé hrany rozdvojují. Není to nic tragického, ale zkrátka v za některých situacích může odezva vadit. U ostatních her odezva vůbec nevadí a pro pohodlné hraní monitor dostačuje. Samozřejmě pokud hledáte monitor pouze na hry, určitě se poohlédněte po nějakém rychlejším modelu. Běžnému uživateli však odezva bude dostačovat."

tak nevim nevim

jestli by si mel nejake foto bylo by to super jakekoli :roll:
Hosenfeld
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hosenfeld »

Obrázek Obrázek Obrázek
Jde to strašně to zelena při tmě. Bohužel lepší fotky nejsem schopnej vyrobit, ale na tý ve tmě je aspoň načrtnutá základní linie podsvícení a jsou tam vidět ty světlejší okraje. Potom ještě srovnání s 17" CRT LG Flatron T710BH.
Vizi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vizi »

dik za foto :thumbsup: foto sou v poho jen abych mel predstavu ,to podsviceni sem myslel ze bude horsi mam Benq LCD19" a tam je to podobne
http://www.czechcomputer.cz/product_doc ... 6317B.html

jen me porad strasi to ze bude mensi nez ten muj ale snad je to jen pocit mno ..... jestli mohu pozdat te jeste o zmereni sirku a delku aktivniho obrazu bez ramu na porovnani s tim mim prosim :roll: ono s fotek se to blbe poznava vse je mensi nez ve skutecnosti ..

jo a napr pri hrani her ktere nepodporuji rozliseni umi ten panel stahnou obraz aby na bokach byli cerne pruhy ?

dekuji
Hosenfeld
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hosenfeld »

Rozměry jsou 48x30cm, měřil jsem to metrem. S těma hrama nevim, protože hraju jenom hry, které wide umí, ale určitě nějak půjde u každý hry nastavit, aby neběžela ve fullscreenu, ale jenom jako okno.
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“