Project : Rouge Narcissus by Alan Wake / Malý update (s.15)

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
tx3rf
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tx3rf »

pekny ale ja chci taky dat plexisklo na front panel a ty mi to takhle vezmes :wink: jinak to vypada fakt pekne jenom se mi nak moc nezda ten tahokov v ty bocnici pred vetrakama ale jinak pekny :wink:
Alan Wake
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alan Wake »

Co se ti nezdá na tom tahokovu?.......Abych pravdu řekl, tak si nedokážu představit, že by tam nebyl. Možná by se tam hodil ještě perforovanej plech, ale s tím nemám zkoušenosti, takže nevím, jestli by se dal tak dobře ohnout.
Moje sestavička - CPU : AMD Athlon 64 X2 3800+ 2,0GHz @ 2,6GHz BOX cooler (coming soon : Thermalright Ultra 120 cooler), MB : DFI LP UT NF4 SLI-DR Venus, VGA : Gigabyte NX7900GTX 512MB PCI-E 650/1600 @ 701/1808, HDD : Seagate SATA 200 GB, Operační paměť : 2x1GB G-Skill F1-4000USU2-2GBHZ, Power Supply : Enermax Liberty 620W Modular System, Kláveska : Logitech G15 Gaming Keyboard, Hlodavec : Logitech MX1000, Audio System : Logitech Z-2300, Monitor : Sony SDM-HS73 LCD 17"

Mafia2Forum.com - Největší mezinárodní portál o Mafii 2
tx3rf
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tx3rf »

no zda se mi takovej moc vyraznej ale asi to je jenom moje predstava... jo ty fany co tam mas v ty bocnici sou cerveny reagujici na UV?
Alan Wake
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alan Wake »

On bude skoro všude, nebudu jenom v bočnici!! Ne, ty fany jsou jsou pouze červeně podsvícený!! To plexi je UV.......asi tě to zmátlo.
Moje sestavička - CPU : AMD Athlon 64 X2 3800+ 2,0GHz @ 2,6GHz BOX cooler (coming soon : Thermalright Ultra 120 cooler), MB : DFI LP UT NF4 SLI-DR Venus, VGA : Gigabyte NX7900GTX 512MB PCI-E 650/1600 @ 701/1808, HDD : Seagate SATA 200 GB, Operační paměť : 2x1GB G-Skill F1-4000USU2-2GBHZ, Power Supply : Enermax Liberty 620W Modular System, Kláveska : Logitech G15 Gaming Keyboard, Hlodavec : Logitech MX1000, Audio System : Logitech Z-2300, Monitor : Sony SDM-HS73 LCD 17"

maw
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maw »

no mě se to líbí, ale na druhou stranu je to dost jednoduše udělaný. v jednoduchosti je síla tkaže to má něco do sebe, ale stejně je to prostě jeden z těch jednodušších modů. neshazuje to ale jeho kvalitu.
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

Tak jak to zatim vypada tak se mi to moc nelibi, zda se mi to takove spatlane :(
Alan Wake
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alan Wake »

2 M4r1hu4n3 : Spatlané.......??.....co je na tom spatlaný?
Samozřejmě je to tak v 50%, takže to ani náhodou není finalní vzhled. Ty fotky jsem sem dal proto, aby jste měli aspoň trochu představu, jak to bude vypadat. Ono to nynější barevné zpracování možná trochu degraduje ten vzhled a ubírá na kvalitě......., ale podle mě už teď je přechod mezi pravou bočnicí a předním plexisklem docela dobrej........a to není ani nastříkaný stejnou barvou.

Jinak se pořád rozhoduju mezi lesklým a matným lakem.......takže pište svoje názory a rady. :wink:

M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

nelibi se mi na tom ta bocnice, je to takovy az moc najednou, ta mrizka a ty pruduchy mi nejdou k sobe
Alan Wake
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alan Wake »

Myslíš ty výdechy v levé bočnici nebo na předním panelu? Pokud v bočnici, tak přes ně bude taky rámeček z plexi a tahokov, takže úplně stejný jako pravá bočnice. Pokud myslíš přední panel, tak za těma vyfrézovanýma dírama bude tahokov.

A nelíbí se ti jaká bočnice?..........co je na tom najednou? - vyjadřuj se víc
konkrétně.

BTW : Už jsi držel někdy vrtačku v ruce?.........A už jsi něco dělal (třeba okno do bočnice)?........rád bych viděl jak si šikovnej. :)

Michrex
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michrex »

zatím se mi to líbí jen tak dále :-D
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Tak už jsme se o tom bavili na ICQ a napíšu to tedy i sem...je vidět, že to je ještě hodně rozpracovaný a to asi každého dost mate, ale kvalitní práce a nápad tam je...přeci jen, je to elegantní mod, takže proč to přehánět?

A co se barvy týká, tak tady bych opravdu neváhal...já pořád nechápu, jak někomu může přijít matná barva elegantní...souhlasil bych, když to je třeba matně černej kartáčovanej hliník, ale čistě takhle barva - jednoznačně LESK! :wink:
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

Ok, tak nelibi se mi ta prava bocnice, ty vydechy mi nesedi k leve bocnici na ktere je ten tahokov. btw. vrtacku jsem v ruce drzel :) (a nejen ji)
Nitroxil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nitroxil »

já nevím ale jestli ti nesedí ten tahokov že je v levo a ne v pravo(tak jsem to pochopil) tak Alan jasně psal že okolo vydechů bude naprosto totožný rámeček jako v levé bočnici!!to znamená rámeček z plexi a tahokovu!!!
CPU: AMD Phenom II X3 720BE,Motherboard: GB GA MA790x-UD3p,RAM: 2*2GB Kingston HyperX DDR2 800Mhz(CL4) , VGA: Zotac 9600GT AMP!, LCD :HP LP2065 20" HDD: WD CaviarBlue 640GB, Case: CoolerMaster Mystique, PSU: Enermax Liberty 400W, , Keyboard Logitech G15new, Mouse: Logitech MX 518@Steelpad QCK, Tv karta: Leadtek Winfast DTV2000 H
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

Furt mi nebylo jasný, o čem se tu bavíte... A teď jsem si všimnul, že na předešlý stránce jsou nový fotky :oops: . Musim říct, že to vypadá moc pěkně a jestli to bude všechno sladěný, jak se tu píše, tak to bude paráda. K tématu - mat/lesk, rozhodně lesk. Matná barva je zatuchlá... :oops: Lesk je LESK!
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
Alan Wake
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alan Wake »

Moc děkuju všem (až na M4r1hu4n3) :P za kladné ohodnocení.........budu se snažit naplnit vaše očekávání.
Nemám zrovna moc času na práci, ale budu se snažit toho udělat co nejvíc.

BTW : Už jsem konečně objednal plexi na koš, takže do koše se pustím hned jak přijde plexi!!.....je to UV červený 3mm ACRyan..........to stejný co je v bočnici. Myslím, že zabroušený tam vynikne. (bude z něho ten koš)

Nakonec jsem se rozhodnul pro tyto nožky : Nožka odhmotňovací chrom nízká. Půjdou nastříkat na červeno, aby tam zapadly, chrom by sice taky nevypadal špatně, ale když budou na červený lesk, tak to bude lepší. :wink: (můj názor)

Takže definitivně rozhodnuto pro lesklou černou...... :wink:

Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No jsem docela zvědavej, jak ty nožky budou vypadat, mě nijak moc nezaujaly...:(

Jinak teda bych na koš použil minimálně 5mm plexi - 3mm je dost ohebný a zrovna na koš podle mě né uplně vhodné...navíc cenový rozdíl mezi 3 a 5mm je už skoro zanedbatelný... :oops:
Alan Wake
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alan Wake »

Já taky. Chtěl jsem hlavně něco neokoukanýho, nožičky z plexi mě moc nelákaly....

Podle mě, by to 3mm bylo taky v pohodě. Bude to ze 4 kusů a budou k sobě přichycený pravoúhlejma profilama + zpevněný HDD a mechanikou.......ještě to promyslím. :wink:

2 Stoobi : Jaký nožičky by jsi teda doporučoval? :) (aby tě zaujaly)

maart
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maart »

nebudou ty nozicky delat diry do stolu, podlahy nebo tam to bude stat :roll:
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

maart píše:nebudou ty nozicky delat diry do stolu, podlahy nebo tam to bude stat :roll:
No dirky tam delat nebudou, je to na stejnem principu jako fakirovo loze, taky zkrz fakira neprojedou ty hrebiky, proste to tu vahu rozlozi :)
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
Alan Wake
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alan Wake »

jj......myslím, že kdy to dělalo díry do stolu, tak by to neprodávali jako nožky pod Hi-fi. A pokud jste si všimli, tak tam jsou ještě podložky (na tom obrázku). :wink:

Odpovědět

Zpět na „Projekty“