Free Online MMORPG

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

snapcase
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od snapcase »

ja sa cudujem, ze nikto nespomina SILKROAD Online...je to kompletne zadarmo. existuje ale tzv ItemMall, kde si mozte kupit trebars vevericku/opicku/zajaca, ktory vam automaticky zbiera dropy. alebo si mozte kupit zasobnik zo 10tisic sipami a pod..proste veci, ktore len trosku ulahcuju hranie...
naviac je tam velka komunita CZ/SK. napriklad na serveri Aege je asi najznamejsi guild "Side Of Evil".
co sa tyka grafiky, tak imo najkrajsie MMORPG. bloom, full shadows a podobne...
hranie je hlavne zalozene na questoch. ovsem dalsi prvok, ktory je v tejto hre origos, su povolania: Trader, Thief, Hunter. cize sa to toci vsetko okolo obchodu na hodvabnej ceste. zoberiete si trebars tavu, nalozite drahe vazy a vydate sa do ineho mesta. cestou vas moze prepadnut thief a vsetko vam ukradnut. je to naozaj celkom sranda, hlavne ked idete ako karavana 5 ludi okolo lv35 a prepadnu vas dvaja lvl50 thiefs.
viac info tu: www.silkroadonline.net

avsak ma to jednu chybu: hra je uz natolko oblubena (7.miesto v rebricku x-fire), ze servre su od cca 14:00 do 22:00 uplne preplnene, takze je tam problem sa vobec dostat. o vikendoch ani nevravim. ovsem uz je asi 15 serverov a kazdy mesiac pribuda dalsi..je to sice neprijemne, ale aspon to svedci o tom, ze hra je uspesna..

EDIT: tu su screeny, ale kedze je nedela vecer, tak sa tam neda dostat. takze zatial aspon z uvodnej obrazovky :) :
Obrázek
Obrázek
Naposledy upravil(a) snapcase dne ned 3. pro 2006, 22:01, celkem upraveno 1 x.
"So when hell is at the gates, who will stand and meet the waves
and take the fight to their graves to end the dark campaign?"

♪♫last.fm♫♪
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

nevim,před tak rokem jsem začínal hrát MMORPG tak jsem zkoušel všechny možné :) bavil mě docela KAL online,a jsem narazil i na silkroad online,stáhnul,nainstaloval a připadlo mi to podobné jako ten KAL tak jsem to zas smáznul...ale jak to tady popisuješ tak to vypadá slušně,asi zase zkusim :)

ale abych přispěl svojí troškou, nejvíc mě baví Lineage 2,hraju na serveru DarkAngels,kdo nezkusil, zkuste :)
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

snapcase píše:... www.silkroadonline.net
vam ta stranka de?
me se tam ukaze logo a
Web page of Silkroad Online is optimized under below condition.
Windows Operation Systems ( Microsoft Windows 9X/Me/NT/2000/XP/2003 )
Microsoft Internet Explorer 4.0 and above.

z toho nemam ani jedno a zkouset to v tom nebudu
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce
snapcase
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od snapcase »

jasne ide...no ak nemas XP-cka, tak si ani silkroad nezahras. inak pouzivam Mozillu a vsetko je ok...

♪♫last.fm♫♪
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

já mám opera-taktéž ok,stránky se načítají v pohodě
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

hm takze detekce woken na serveru :evil:
todle meli zakazat
snapcase
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od snapcase »

tak som porobil nejake screenshoty zo SILKROAD Online:
Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek

♪♫last.fm♫♪
teldah
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od teldah »

Nějaké FREE RPG pro začátečníka ?
Anglicky moc neumím tak se budu takto aspon učit.
Nejlépe kde by se dalo narazit na čechy (kvuli radám).
Možná skusím SILKROAD vypadá zajímavě
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

ARCHLORD sa zmenil na hru bez poplatkov a naozaj vyzera velmi pekne.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

tak sem ten silkroad trochu ozkousel a zda se to zajmavy, akorat mi tam trochu chybej klasicky utocny kouzla
SNowie
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od SNowie »

Wuuduu píše:ARCHLORD sa zmenil na hru bez poplatkov a naozaj vyzera velmi pekne.
je to klasiský grind-to-death typ jako L2? :?
snapcase
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od snapcase »

Dr Meduza píše:tak sem ten silkroad trochu ozkousel a zda se to zajmavy, akorat mi tam trochu chybej klasicky utocny kouzla
ano, skillov tam nie je zase vela, ale klasicke utocne tam su od cca lv30. myslim teda nukerske: blesk, ladova burka z nebies atd...

♪♫last.fm♫♪
G@SPi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od G@SPi »

Tak teda ktoru by ste doporucili...Rappelz, Silkroad, Kal al Archlord
...ja teraz hravam Rappelz...ale vadi mi tam,ze je tam malo roznych itemov...
...myslim tak po grafickej stranke aj po hratelnej
CPU: Intel Core i5-4670K (3,4GHz@???), CPU cooler: Cooler Master Hyper 212+ EVO, MB: ASUS Z87-A, GPU: MSi GTX 460 Hawk Talon Attack, DDRAM: 2x4GB Kingston DDR3 1600MHz CL9 HyperX X2 Grey Series, SSD: CRUCIAL M4 256GB, HDD: SAMSUNG HD501LJ 500GB SATA, DVD-RW: ASUS DRW-24B1ST, SOUND: SB Audigy 4 + Logitech Z-2300, CASE: Antec P183 black, PSU: Enermax EG495AX-VE(W)SFMA, MONITOR: LCD 22" LG W2220P
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

Nikde tu nevidím odkaz na Flyff neboli Fly For Fun http://flyff.gpotato.com/ . Sou to takové male roztomilé postavičky. Na hře se mi libi zpusob zlepšování skillu (kouzel) , od 20lvlu je možno létat na koštěti :) . Jestli to někdo hraje nebo bude , byl bych rád kdyby se ozval , hledam nějakou českou komunitu .
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

tahle zpráva je teď sice dost v předstihu, ale chystá se jedno mmorpg založené systémem na UO, s různou dávkou příměsí her jako L2, RO, ale co možná bude zajímavé tak se objeví některé prvky i z her jako TES či dokonce Fallout!

...název (možná ne finální) této onlinovky je DEVEL, na link se neptejte, zatím žádný není. odkud tedy tyto informace mám? přímo od tvůrců, trochu i s možností jim do toho kecat :oops:

hru jsem viděl už v hratelné podobě (pár lokací, skillů apod). ještě má samo nějaké ty mušky, ale vypadá to hodně zajímavě. hra má vlastní 3d engine a ta aplikace sama je solidně rychlá, od spuštění jste ve hře během chvilky, žádný brutální loading, serverová aplikace je od začátku vyvíjená pro modulovatelnost, přihodit skill, quest, věc nebo udělat lokaci je hračka

...jak jsem již řekl na začátku, hra má do finální podoby ještě daleko, težko říct jak dlouho bude trvat než dojde do stádia public bety, ale rozhodně se máte na co těšit :)
G@SPi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od G@SPi »

G@SPi píše:Tak teda ktoru by ste doporucili...Rappelz, Silkroad, Kal al Archlord
...tak mi nikto neporadi??
CPU: Intel Core i5-4670K (3,4GHz@???), CPU cooler: Cooler Master Hyper 212+ EVO, MB: ASUS Z87-A, GPU: MSi GTX 460 Hawk Talon Attack, DDRAM: 2x4GB Kingston DDR3 1600MHz CL9 HyperX X2 Grey Series, SSD: CRUCIAL M4 256GB, HDD: SAMSUNG HD501LJ 500GB SATA, DVD-RW: ASUS DRW-24B1ST, SOUND: SB Audigy 4 + Logitech Z-2300, CASE: Antec P183 black, PSU: Enermax EG495AX-VE(W)SFMA, MONITOR: LCD 22" LG W2220P
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

tak zkus všechny a které tě bude bavit nejvíc,ne?
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

G@SPi píše:
G@SPi píše:Tak teda ktoru by ste doporucili...Rappelz, Silkroad, Kal al Archlord
...tak mi nikto neporadi??
Hlavně si skus nějaké kde je česká komunita. Popřípadě jestli maš nějaké kamoše co hrajou MMO tak to skus s nima . Uvidiš že hra je pak uplně o něčem jínem než jen sám bloudit světem.
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
G@SPi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od G@SPi »

...a skusal uz niekto toto... http://www.ryl2.com.my/ ...Risk your life 2
...zevraj najlepsia free MMORPG
...s tou komunitou nemam problemy...
bokononista
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bokononista »

doporucuju www.anarchy-online.com ... da se hrat zdarma bez datadisku, pradani ale hodne hardcore mmorpg
IBM/Lenovo Thinkpad T60 (2007-FRG UT0FRCF)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“