ATI R9700PRO Hercules - chyby v obraze
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- djh3ll
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
ATI R9700PRO Hercules - chyby v obraze
Zdravim,
vlastním už asi 2-3 roky grafickou kartu ATI RADEON 9700 PRO . Jela supr, nepřetaktovával jsem. Ale dnes začala blbnout.. Ve win a v DirectX hrách začala mít spoustu artefaktů a grafika začala blbnout.. Zdroj mám vpohodě. Celou dobu to běžělo stabilně. Myslíte že grafarna odešla ?? Softwarem to bude těžko.
vlastním už asi 2-3 roky grafickou kartu ATI RADEON 9700 PRO . Jela supr, nepřetaktovával jsem. Ale dnes začala blbnout.. Ve win a v DirectX hrách začala mít spoustu artefaktů a grafika začala blbnout.. Zdroj mám vpohodě. Celou dobu to běžělo stabilně. Myslíte že grafarna odešla ?? Softwarem to bude těžko.
------------------------------------------------
/ WHO - Destruction /
/ WHO - Destruction /
- myom
- Středně pokročilý

bud se prehriva, nebo je KO... 
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- prf.KuBA
- Středně pokročilý

Starší karta už opravdu může odcházet. Preventivně by ses s ní měl rozloučit a myslet na nadcházející Vánoce.
Jinak samozřejmě proveď všechny úkony viz výše.
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
- Butch
- Středně pokročilý

Pokud je jeste v zaruce, coz byt muze, tak za Hercules karty se vraci penize v plne vysi. Vzhledem k tomu ze Hercules uz VGA nevyrabi 
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- tigaki
- Černá karta

-
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- no-X
- Středně pokročilý

- RADEONX800
- Začátečník

-
to bude asi mrtva mam ji taky a jestli si ji jel stim hercules chladicem tak
ahoj protoze mne snim treba padal BATTLEFIELD 2 30minut a cenrna obrazovka v doom 3 sem na ni ruku neudrzel ale nepadal tak sem na to prasknul Titana do AMD1700XP na 3PCI a jede bezsebemensiho problemu ale topi asi jako AMD TB1Ghz a jeste je probelm s napajeci casti na tyle GK je tam takova hlinikova desticka na vsech 9500/9700 a nejaky 9800 kamosovo SE ma stejny PCB a shit RAM no tak na tu foukat
protoze kdyz odejde napajeni je to spatny
ale uz za chvilku ji nebudu trapit 1950Pro to jisti
jo a jestli ti odesly ram tak to bude tim default chladicem protoze moje ram topili stejne jako GPU ale pruvan v case dela svoje 
ahoj protoze mne snim treba padal BATTLEFIELD 2 30minut a cenrna obrazovka v doom 3 sem na ni ruku neudrzel ale nepadal tak sem na to prasknul Titana do AMD1700XP na 3PCI a jede bezsebemensiho problemu ale topi asi jako AMD TB1Ghz a jeste je probelm s napajeci casti na tyle GK je tam takova hlinikova desticka na vsech 9500/9700 a nejaky 9800 kamosovo SE ma stejny PCB a shit RAM no tak na tu foukat
protoze kdyz odejde napajeni je to spatny