Jakou novou grafiku

Cokoli se týká koupě nové grafiky, upgradu starší či porovnání různých typů.

Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO

godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

Jaka znacka?
EDIT...Ano zdroje.Pokud to neni vylozene EC neni problem s 400W Fortronem.
Naposledy upravil(a) godlike dne ned 10. pro 2006, 19:48, celkem upraveno 1 x.
papuanec
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od papuanec »

Ted jestli myslis znacku grafiky tak je mi to jedno.
Ja nejsem zastance ani Ati ani Nvidia, kazda ma svoje.

A jestli jsi myslel zdroj , tak se dobrovolne priznam, ze se v nich moc nevyznam, tak bych si tu nechal poradit

Ale ted musim vyresit grafiku
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

Ale on se ptal na zncku tvyho stavajiciho zdroje, je tak?
papuanec
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od papuanec »

Jo tak tak to se omlouvam.
Mam tenkle Case Case ML 8015BlackRed, 400W-20/24, PFC, CE, USB, AU, LCD, 2fan

A jak pral Mr Dick tak tam ma EC.

Jak jsem tak pres noc uvazoval, tak asi bych asi koupil X1950pro
Ale s novym zdrojem bych musel tak mesic , dva pockat.

Myslim ,ze ten co tam mam to tu dobu vydrzi. Odpojim par veci, at neni tak namahany a snad to pujde.

Abych rekl pravdu, tak X1950pro jak jsem na ni koukal, tak jsem na ni docela zajimavej a co se tika ceny, tak ta je opravdu prizniva od Asusu jsem ji nasel za 4700.
Urcite doma projedu PC pres 3d mark a uvidim co mi to hodi a pak budu zvedavej co to ukaze s novou kartou.

Ale jeste ji nemam, tak klidne s krytikou a pripominkami sem :wink:
fanik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fanik »

místo krytiky možná krytinu nebo možná raději kritiku =) ...pokud pomineme bláboly o chladičích, tak na x1950Pro nikdo nic špatného říct nemůže =)
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NobodyLovesMe »

V tom případě kup 7600GS s DDR3,třeba od Leadteku.Má frekvence 520/1400 oproti plnohodnotné 7600GT,která má 560/1400 to je minimální rozdíl.Navíc si ji velice pohodlně můžeš přetaktovat.Za 3500 je to jedna z nejlepších karet.Navíc má i malou spotřebu a ten tvůj zdroj na ni bude dozajista stačit.

/1950 pro není špatná,ale její dobrý poměr cena/výkon kazí slabé OC
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

Ten Leadtek je uz vyprodanej.Zbejva Gainward kolem 3000-3200kc.Radim tady jeste mluvil o Palitu.Ale nevim kde se da bezne sehnat.:)
1950PRO je dost naboostrovana na def. az dost.OC bych neresil.U tehle to az tak nema cenu.Ano proc ne u 1800GTO.Kdyz se flaka na 500/500 kdyz muzes jet na 700/700.
BTW za 4700 se snad da sehnat 1900GT posledni zbytky.S 1950PRO je to spatny.Halt vanoce+vychodni evropa :)
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

godlike píše:Ten Leadtek je uz vyprodanej
to se nesmíš dívat jen na czechcomputer :roll:
Tady je normálně skladem:
http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php?ak ... &zbo=28965
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

Jde o to ze nebude.To ze ji nekde maji skladem nic neznamena.Proste bud koupit ted nebo smolicek.
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Ty jsi říkal,že už není.Ne,že už nebude.Doporučil bych mu ji koupit a nemusí řešit nový zdroj.Za DOSTUPNOU x1950pro dá zhruba 5600,-
http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php?ak ... &zbo=28662
+ nový zdroj ca 1500,-=7100,-
papuanec
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od papuanec »

Koukal jsem na netu a nasel jsem 1950 za 4700-5000, ale musel bych si na ni par dni pockat, neni skladem.
Jinak ta 7600 neni spatna karta, ma ji par lidi kolem a jsou spokojeni.
jinam tu padlo neco o 1800 a 1900 .,abych se priznal tak na ne se musim kouknout o nicnevim vubec nic.
papuanec
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od papuanec »

Koukal jsem na tu 1900Gt ta se taky celkem da, ale hodne straci na pipline a hlavne vertexech oproti 1950. No ,ale jak jsem rekl, nepotrebuji zase nejakou uplnou supu. Potrebuji at mi na tom jede Oblivion a FEAR a ma to vystup na 2 DVI.
Uz ta 6600gt co mam my stiha oblivion na 1280x1024, sice mam snizene vykreslovani na dalku ,ale jinak to jede v pohode.
Tak pocitam ,ze neco noveho co koupim na tom bude o neco lip.
rolf
Nováček
Nováček

Příspěvek od rolf »

probleeeem :DDD
hledam si grafiku a byl jsme rozhodnut jasne pro Gainward 7600GS goldem sample. Na czc sem ji nasel http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=41820 a jeste byl nani test na pctuningu
http://www.pctuning.cz/index.php?option ... itstart=10
jenze je tam jina a chci se zeptat jestli je to ta sama..a problem je vtom ze nevim, jestli ta na tom czc se da zapojit na CRT monitor..to je jedine co bych potreboval .)
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

papuanec píše:Koukal jsem na tu 1900Gt ta se taky celkem da, ale hodne straci na pipline a hlavne vertexech oproti 1950.
Podla mna 1900GT a 1950Pro su na tom uplne rovnake co sa poctu pipiek tyka.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

rolf píše:probleeeem :DDD
hledam si grafiku a byl jsme rozhodnut jasne pro Gainward 7600GS goldem sample. Na czc sem ji nasel http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=41820 a jeste byl nani test na pctuningu
http://www.pctuning.cz/index.php?option ... itstart=10
jenze je tam jina a chci se zeptat jestli je to ta sama..a problem je vtom ze nevim, jestli ta na tom czc se da zapojit na CRT monitor..to je jedine co bych potreboval .)
V popisku na czechcomputeru je uvedeno,že karta má D-Sub,takže na ni bez problému připojíš i CRT.I kdyby ho karta neměla,(v popiscích na czc mají dost často chyby),tak tam bude přibalená redukce a není problém.Ta karta se liší jen osazeným chladičem.
papuanec
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od papuanec »

wooduu to mas pravdu na to jsem se koukal, ale zase to neni az tak hrozne. 1950 je nastupce, tak musi byt v necem lepsi :D
Abych rekl pravdu, tak bych ji bral asi z toho co tu bylo napsane nejvic ze vsech, ale docela hodne me odradil narok na zdroj, u ATI si asi mysli ze mam doma malou elekrarnu.
Budu muset najit neco , kvuli cemu nebudu muset menit zdroj, ja si myslim ze 400w je docela dost na to aby se dal na to zprovoznit dobre PC.
Uz ted tu grafiku co mam 6600Gt mam v AGP a jeste tam mam pridavne napajeni, tak docela koukam, ze 1950 co je napajena jenom z PCI-E zere jeste mnohem vic.

Clovek si rekne, vymenim jeno grafiku, ale jak na to koukam tak to je docela alchymie :)
Alessandro
Nováček
Nováček

Příspěvek od Alessandro »

A scháníš grafiku do APG nebo PCI-E? Podle toho co jsi teď napsal tak do AGP? Nebo jsi s 6600GT měnil desku?
papuanec
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od papuanec »

Zhanim grafiku na PCI-E pri poslednim vymene desky, jsem si koupil desku co umi jak AGP, tak PCI-E , vedel jsem , ze jednou prejdu na PCI, tak jsem podle toho vybral desku, at pak nemusim menit :P
Odpovědět

Zpět na „Rady s nákupem a porovnání“