Jak vyrobit DVD v pinnaclu?
- Emulgathor
- Mírně pokročilý

Jak vyrobit DVD v pinnaclu?
Prosím o radu. Docela to spěchá. Sehnal jsem 14 sérií simpsonů v docela dobrý kvalitce na 14DVD a chci to dát ségře k Vánocům jako jeden z dárků. Chci to ale udělat trochu hezčí, takže chci udělat nějaký pěkný menu a obaly atd. Menu jsem zkusil udělat v Pinnaclu - už ho mám. Pak jsem to chtěl vypálit jako přes Create movie-->create disc jenomže mi to hlásí estimated size něco kolem 12GB což se mi na dvd nevejde. Nevim proč, když původně maj ty díly asi 3GB + asi 1MB menu. Nenastavoval jsem v Pinnaclu nic - jenom v settings u create disc jsem vybral DVD a takový ty kravinky jako 4x vypalování. Taky jsem zvolil automatic quality, ale i když dám quality takovou aby se tam vešli všechny díly, stejně se tam nevejdou a má to pořád 12 GB. S best quality to má snad 20GB...
Ty díly jsou všechny v avině...
Prosím pomoc, nemám zrovna moc času na hledání problému a potřeboval bych to rychle a efektivně vyřešit, tak doufám, že se najde nějaká dobrá duše, co mi poradí.
Ty díly jsou všechny v avině...
Prosím pomoc, nemám zrovna moc času na hledání problému a potřeboval bych to rychle a efektivně vyřešit, tak doufám, že se najde nějaká dobrá duše, co mi poradí.
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- Emulgathor
- Mírně pokročilý

- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Jo dej vedet nejak to vymyslime:)Emulgathor píše:hm, to je blbý. Akorát jsem teď narazil na článek na ddworld o nějakym zajímavym softu, ale to pochopitelně řešit problém nebude...
Mno uvidim jak to pude, díky za info...
Hlavne koukni na kvalitu, prvni to renderuj jako obraz na DVD nebo tam dej přepisovatleny a pak uvidis...
- Emulgathor
- Mírně pokročilý

Tak já nevim, co s tim, když to nechám jak je a dám mpeg zvuk (přibyde 50% místa) tak 8 dílů má 9,7GB - i když bych to nějakym zázrakem stáhnul na 4,7 GB a ješětě by se na to dalo dívat tak bude jedna série v podstatě na 3DVD...
To mě sere - když jí to dam v blbý avině tak jí to asi na domácim kině nepude a bude se na to moct koukat ledatak na noťasovi a to je nahovno
To mě sere - když jí to dam v blbý avině tak jí to asi na domácim kině nepude a bude se na to moct koukat ledatak na noťasovi a to je nahovno
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
avi je jen kontajner mysliš asi DivX....no to je lepši kompreseEmulgathor píše:Tak já nevim, co s tim, když to nechám jak je a dám mpeg zvuk (přibyde 50% místa) tak 8 dílů má 9,7GB - i když bych to nějakym zázrakem stáhnul na 4,7 GB a ješětě by se na to dalo dívat tak bude jedna série v podstatě na 3DVD...
Zkus dát zvuk tak 128kbps video kolem 4kbps jak se to bude jevit ale to višchceš z toho delat DVD...při dnesnich cenách DVD to je ale pohoda ne?
- Emulgathor
- Mírně pokročilý

Mě nejde o cenu. ale o tu tunu práce!!! nebudu pálit 30 DVDDzin píše:avi je jen kontajner mysliš asi DivX....no to je lepši komprese
Zkus dát zvuk tak 128kbps video kolem 4kbps jak se to bude jevit ale to višchceš z toho delat DVD...při dnesnich cenách DVD to je ale pohoda ne?
jinak vyzkoušim to nějak stáhnout...
\\ Ještě si dovolim hloupou otázku, v čem to mám dělat? Jde to v Pinnaclu? Kdyžtak kde?
Naposledy upravil(a) Emulgathor dne pon 11. pro 2006, 16:58, celkem upraveno 1 x.
- rakab
- Začátečník

- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- Emulgathor
- Mírně pokročilý

Zkoušel, měla s některejma formátama problémy - už nevim jaký to byli, ale myslim, že právě avi dělalo problémy...nevim nebyl jsem u toho, když to pouštěla - nebydlíme spolurakab píše:Třeba i to její domací kino přehrává DIVXKoukal si se?
30DVD za stavu kdyby se vešlo 10 dílů na jedno dvd. je to totiž skoro 300dílů...Dzin píše:Jasne že vše v Pinnaclu, jak kompresi, tak vypalovaní....30DVD???TO asi sotvev Pinnacle je i velmi dobře propracovany manual...
Mrknu na Pinnacle - snad něco najdu a vymyslim...
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- Emulgathor
- Mírně pokročilý

No tak na to seru. Jednak když to dám na 500kbps tak sice 2x zmenší objem, ale kvalita nic extrovního a navíc kdybych měl takhle upravovat 300 dílů a pak je ještě házet na dvd, tak to stejně nestihnu do Vánoc (leda že bych dva tejdny nedělal nic jinýho) a vyšlo by to přibližně k tý 30 dvd...
Ale díky za snahu, moc díky
PS: ségře to vysvětlim, snad pochopí, že může bejt ráda za tak super kvalitku "jenom" na noťasovi...
PS: ségře to vysvětlim, snad pochopí, že může bejt ráda za tak super kvalitku "jenom" na noťasovi...
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Ne 500kbps ale 5000kbps...ale raději přehravač s podporou DivX jí kup k ježíškuEmulgathor píše:No tak na to seru. Jednak když to dám na 500kbps tak sice 2x zmenší objem, ale kvalita nic extrovního a navíc kdybych měl takhle upravovat 300 dílů a pak je ještě házet na dvd, tak to stejně nestihnu do Vánoc (leda že bych dva tejdny nedělal nic jinýho) a vyšlo by to přibližně k tý 30 dvd...
- Emulgathor
- Mírně pokročilý