Potřebuju poradit s výběrem 2.1

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NobodyLovesMe »

bkf.1 píše:Dikec za tip;) Ono v podstatě se dá vybírat jen z LOGITECH Z-4e a CREATIVE I-Trigue 2.1 3400 :/ A jinak myslíte někdo, že ty Logitechy Z-4e jsou lepší než Creative 3330?
Na tvém místě bych si přál tyto:
http://www.pixmania.cz/cz/cz/311793/art ... 221-b.html#
bezdrátový dálkáč,nemá je každý druhý,originální design a na zahraničních fórech si je uživatelé chválí.

/Zaručené doručení před Vánocemi.
bkf.1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od bkf.1 »

Hmm bohužel mám na výběr jenom z toho, co jsem psal :( krom těch Creative 3400...
Intel Celeron M 1.4@1.96Ghz S479 + S479 redukce (standardní chladič, max teplota 47°C), Asus P4GD1 S478 (Intel 915), Transcend 2x 512MB + 1x 1024MB DDR 400MHz, Gigabyte 6600GT 128MB DDR3 + Arctic-Cooling NV Silencer 6 rev. 2, WD1600JD (160GB) + Primecooler HDB-P (pasivní), SB Live!
Niko1ajev
Začátečník
Začátečník

a co 2.0???

Příspěvek od Niko1ajev »

ja osobne bych spise volil pouze 2.0 sestavu napriklad Creative Labs GigaWorks T20
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

Vy neumíte číst? Když si může vybrat z nějakých repro, tak proč tu uvádíte ty, které ve výběru nemá?
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Já jsem to nepochopil,to jako přijde do obchodu a koupí to,co tam zbyde?Repro nejsou rohlíky,radši bych někde objednal a koupím si lepší.Tohle mi nedává logiku.
bkf.1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od bkf.1 »

Mno jenže to je pro člověka, kterej pokud bude nějaká reklamace, to nechce někam posílat. To máte jedno... takže Creative 3330 nebo Logitech Z-4e? Co je menší hrůza? :D
Intel Celeron M 1.4@1.96Ghz S479 + S479 redukce (standardní chladič, max teplota 47°C), Asus P4GD1 S478 (Intel 915), Transcend 2x 512MB + 1x 1024MB DDR 400MHz, Gigabyte 6600GT 128MB DDR3 + Arctic-Cooling NV Silencer 6 rev. 2, WD1600JD (160GB) + Primecooler HDB-P (pasivní), SB Live!
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Podle ohlasů na czc asi ty Logitech.Z těchto dvou sestav se blbě vybírá.Logitechy mají hezčí design a taky si myslím,že subwoofery mají kvalitnější než Creative.
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

Z těch dvou bych byl taky radši pro ty Logitechy.
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

taky sem si PDA koupil v kamennym obchodě a vyplatilo se to. bylo rozbitý a tak sem jim to hned omlátil o palici :-D ale šel sem si přímo pro svůj typ. kdyby ho tam neměli tak přeci nekoupim jinej, takhle se to nedělá... jinak zastávám logitech.
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

crashPC píše:taky sem si PDA koupil v kamennym obchodě a vyplatilo se to. bylo rozbitý a tak sem jim to hned omlátil o palici :-D ale šel sem si přímo pro svůj typ. kdyby ho tam neměli tak přeci nekoupim jinej, takhle se to nedělá... jinak zastávám logitech.
hehe kreši,když už bylo rozbité,tak je jedno jak,věřím,že jsi jim to u tu palici rovnou zdemoloval :lol:
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

jo, trefils to :-D ale to už sme někde jinde :-)
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
Noob007
Nováček
Nováček

Příspěvek od Noob007 »

Mam doma tie Z4 a hraju velmi dobre, iba basy su trochu silne ale ja ich mam rad :D u kamarata som pocuval tie creativy a nehraju moc dobre, su cisto len o dizajne.
bkf.1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od bkf.1 »

Dikec za info;) uz jsem je objednal;)
pontifex_maximus
Nováček
Nováček

2.1 do 3000,-

Příspěvek od pontifex_maximus »

Zdarek,
mam podobnej problem jako clovek, ktery tohle forum otviral, s tim ale, ze mam o litr vic. Z toho, co jsem si (tady i jinde) precetl, soudim, ze Altec Lansing je nejlepsi volba pro bedny k pc na hudbu a filmy.
Nejprve jsem shanel fx6021-e je sou uz dlouho vyprodany
potom cs21 ale s tema se to ma jagbysmet (opravte me, jestli vite, kde to koupit)
takze ted se rozhoduju jestli si vybrat FX4021 nebo VS4221 nebo VS4121 (papirove vyhravaji fx4021, ale kdybych mel vybirat jen podle cisel, nepsal bych na tohle forum:) anebo si radeji zajet do nemec pro sympaticky vykon 11OW od cs21. Jake sou vase zkusenosti? Dik
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Re: 2.1 do 3000,-

pontifex_maximus píše:Zdarek,
mam podobnej problem jako clovek, ktery tohle forum otviral, s tim ale, ze mam o litr vic. Z toho, co jsem si (tady i jinde) precetl, soudim, ze Altec Lansing je nejlepsi volba pro bedny k pc na hudbu a filmy.
Nejprve jsem shanel fx6021-e je sou uz dlouho vyprodany
potom cs21 ale s tema se to ma jagbysmet (opravte me, jestli vite, kde to koupit)
takze ted se rozhoduju jestli si vybrat FX4021 nebo VS4221 nebo VS4121 (papirove vyhravaji fx4021, ale kdybych mel vybirat jen podle cisel, nepsal bych na tohle forum:) anebo si radeji zajet do nemec pro sympaticky vykon 11OW od cs21. Jake sou vase zkusenosti? Dik
No s Altec Lansing to začíná vypadat bídně,BGS Levi dokonce zcela vyřadilo tuto kvalitní americkou značku z nabídky.Jediný obchod,kde jsou k sehnání (včetně CS21) je tak Pixmania.Pokud bys chtěl ušetřit,tak se mi zdají třeba ty VS4221 docela good-hlavně to dálkové ovládání.Na CS21 ale zvukově mít nebudou.
CS21 jsou tady:
http://www.pixmania.cz/cz/cz/54028/art/ ... -cs21.html
Kdybys pořádně četl fórum,tak to víš.

/aha,teď se dívám,že jsou dočasně nedostupné.
gamb!t
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od gamb!t »

Co řikáte na repro od Philips SPA9300? Máte s nimy nějaké zkušenosti?
http://www.eternity.cz/produkt/spa9300-21-speaker/
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

gamb!t píše:Co řikáte na repro od Philips SPA9300? Máte s nimy nějaké zkušenosti?
http://www.eternity.cz/produkt/spa9300-21-speaker/
Ty satelity jsou dost podobné, co se týče repráčků k mým satelitům u Alteců. Jinak jsem předtím měl 2.1 sestavu Phillips asi za 1k a hrála hodně slušně. Byla určitě lepší, než Creative, které se v té době prodávali - bylo to ještě před řadou P.
NorbiWRC
Nováček
Nováček

Příspěvek od NorbiWRC »

ja som si akurat kupil pred par dnami Logitech Z4e, a celkom dobre su, pocitujem len slabsie stredy, inac celkom pekny zvuk maju a aj subik staci na filmy hry a na hudbu.
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“