Firefox 2.0 - panely
- TomCZ
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Firefox 2.0 - panely
Ahoj, ugradoval jsem z FF (tuším) 1.5.6 na FF 2.0, ale přestaly mi fungovat panely. Jakmile chci otevřít odkaz v novém panelu, tak se nic neděje. Pokud se má automaticky otevřít v novém panelu (jako nové okno), tak se taky nic neděje, jen probliknou hodiny a nic. Odkaz musím otevřít jedině jako nové okno. Netušíte, co se mohlo rozhodit ?
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
odinstaluj rozsireni ktere se staralo v ff1.5 o panely.
edit: preklep
edit: preklep
Naposledy upravil(a) Coololooser dne pát 8. pro 2006, 16:08, celkem upraveno 1 x.
0118 999 881 999 119 7253
- TomCZ
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Které to bylo, TabBrouser Pref. ? Už si to bohužel nepamatuji. Nefunguje ani tlačítko Nový panel a teď jsem ještě zjistil, že mi to v nastavení hází tuto chybu: http://www.rctomik.cz/ostatni/FF20chyba.jpg
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
ano , nejspise toto.TomCZ píše:Které to bylo, TabBrouser Pref. ? Už si to bohužel nepamatuji. Nefunguje ani tlačítko Nový panel a teď jsem ještě zjistil, že mi to v nastavení hází tuto chybu: http://www.rctomik.cz/ostatni/FF20chyba.jpg
0118 999 881 999 119 7253
- TomCZ
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- TomCZ
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- MusMusMus
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
pokud tohle rozsireni chces, tak si nainstaluj z jeho domovske stranky verzi ciste anglickou (bez lokalizaci). protoze prave nekde v lokalizaich je chyba ktera tohle chovani zpusobujeTomCZ píše:Vyřešeno, naopak to chtělo zakázat/odstranit z rozšířění Tabbrowser Pref. 1.3.1.1. Panely už fungují a chybová hláška se už také neobjevuje.
- TomCZ
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele: