Problé s grafickou kartou

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
kiLer
Nováček
Nováček

Problé s grafickou kartou

Příspěvek od kiLer »

Potřeboval bych poradit. Mám grafickou kartu Sapphire Radeon 9600XT a mám problémy s některými hrami(Sacred, NFS Most Wanted, Titan Quest). Hry běží plynule ale je problém v zobrazování, někdy to jde ale bez problému(netýká se Titan Quest, to blbne neustále). Nevím jak bych to měl vysvětlit, některé oblasti jsou "rozmazané" nebo "puntíkované" nebo takněco, nebo se nezobrazují texty. Uvítám každou radu, děkuji.
L@nce!
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od L@nce! »

jj ten problém jse měl taky u mě to vyřešily drivery,co se týče nfs carbon tak jsem musel snížit detaily :) tahle grafárna má poslední dobou problémy s podporou her....
Master-blaster PC : Asus EEE 1005HA CPU: Intel Atom N280 1,66GHz RAM: 1GB DDR2 HDD: 250GB 5400ot/min GPU: GMA 950
kiLer
Nováček
Nováček

Příspěvek od kiLer »

Problém se zobrazováním vyřešen. Pomohli Omega drivery, ale Titan Quest padá, což dělal i předtím, ale běží plynule. To bude ale asi problém s podporou protože kamarádovi to dělá taky a jinýmu kamarádovi to běží bez problému.
L@nce!
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od L@nce! »

jj já mám problem skoro ze vším nevyplatí se mít tuhle grafiku dneska už je to děda :)
Master-blaster PC : Asus EEE 1005HA CPU: Intel Atom N280 1,66GHz RAM: 1GB DDR2 HDD: 250GB 5400ot/min GPU: GMA 950
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“