EHEIM rachta

Chlazení PC pomocí vody - vodní systémy, bloky, hadice, nádoby, kompresory, atd.

Moderátor: morke

Odpovědět
Ninjaman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

EHEIM rachta

Příspěvek od Ninjaman »

Zdravim, mam EHEIM 1048 uz delsi dobu. Nedavno zacalo postupne rachtat. Nejhorsi to je kdyz vypnu PC a po nejake chvili opet zapnu. Po case se trochu uklidni, ale stale je to des. Ted jsem ho mel rozebrane a znova jsem zafixovaval vrtulku pomoci bile instalaterske pasky..ani se nehne. To drnceni mi ale stejnak prijde jako kdyz ta vrtulka driv zafixovana nebyla. Takove to drnceni jako kdyz okruh klade cerpadlu moc velky odpor. Prutok samo nepoznam jestli je o krapet mensi, ale chlazeni funguje stale v pohode. bohuzel jestli stoupla teplota ted nemohu posoudit, ale kazdopadne by narust byl minimalni.

Nestalo se nekomu s eheimem neco podobneho? Nevim jestli uz odchazi a nemam si radeji koupit cerpadlo nove....tohle uz ma par let odslouzeno.

dik
Intel Core i5-3570K, Gelid Tranquillo, MSI Z77-G43, 2x4GB Kingston HyperX, Sapphire R9 380 4GB, Crucial M4 128GB, 2x400GB Samsung, 1x1TB Samsung, 2x2TB Seagate, DVD-RW Sony, CoolerMaster Silent Pro M600, HP LP2275w. Thermaltake Armor.
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

ojetý "ložisko"
s tim nic neuděláš krom koupě komplet nový vrtulky za cca 290,- z http://www.akarazoo.cz/
Ninjaman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ninjaman »

..no to si me ale potesil :-D Uz sem se desil kde ted seberu na novy. Akorat na tom odkazu jsem nic nenasel. Juknu jeste jinde.

kazdopadne diky moc
Intel Core i5-3570K, Gelid Tranquillo, MSI Z77-G43, 2x4GB Kingston HyperX, Sapphire R9 380 4GB, Crucial M4 128GB, 2x400GB Samsung, 1x1TB Samsung, 2x2TB Seagate, DVD-RW Sony, CoolerMaster Silent Pro M600, HP LP2275w. Thermaltake Armor.
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

musíš jim poslat mail, na stránkách to myslim nemaj...
Ninjaman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ninjaman »

...pred chvili jsem si vyzvedl novy rotor do eheima na poste a uz je v cerpadle. Kdyz sem porovnaval ten stary a ten novy, tak se mi nechtelo verit, ze to pomuze, ale ono JO!! Zase je cerpadlo tichounke jak ma byt :-D

takze jeste jednou diky za dobrou radu :)
Odpovědět

Zpět na „Voda“