Flegy píše:to case: nemuzu si pomoct, ale vypada to jako kdybys mel behavku a misto na zachod si si zasel na "case" . vec nazoru, ale hi-tech lookin modu je uz malo. ted vsici delate nejaky orezly bednicky... ja se ptam proc?
neim ale me to pride ze na takovehle skrini neni tolik videt ze neco skur*** a gdyz to uz sku*** tag muzes rict ze je to naschval a ze to tam patri
Ten rez je opravdu hodne nepovedeny. Vyedl jsi nekdy zkorodovany vetrak? Nejvice se rez objevuje na hranach a barva drzi uprostred. U tebe to je naopak.
Provedeni rzy je opravdu velmi nepovedene.
cau. vypada to dobre (jsem priznivcem HL a ne malym nicmene uz mi jednou neco podobneho prislo mailem. absolutne husta case v podobe ,,rzi,, dokonale promakla.vcetne klavesnice,mysi,monitoru...no a tento mod se zatim temer na 100% podoba.jen to nemuzu ted najit,ale nemyslim to spatne, doufam,ze se tato kejsna dodela do konce.jsem moc zvedav (take bych rad takovou ))
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji