Gigabyte GF 7600 GT chyby ve zobrazovani

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
cristos
Nováček
Nováček

Gigabyte GF 7600 GT chyby ve zobrazovani

Příspěvek od cristos »

Ahoj jeste jeden problemek mam

pri hrani her se mi obcas rozstreluji textury a kdyz pouziju HDR tak mi po chvilce zcerna obraz a tim to konci. Nevite nekdo cim by to mohlo byt ?

Dekuju vsem
Dell D630
Muj milacek P4 531 3GHz, 1,5GB Ram , GF 7600GS /GS, nejaky HDD , SyncMaster 204B
cristos
Nováček
Nováček

Příspěvek od cristos »

Sry jeste jsem zapomel napsat ze karta neni OC ovladace jsem zkousel jak original,nejnovejsi omega , nejnovejsi whql od Nvidie,

nejhorsi to bylo s omega kde se artefakty objevovaly pres cely obraz
Dell D630
Muj milacek P4 531 3GHz, 1,5GB Ram , GF 7600GS /GS, nejaky HDD , SyncMaster 204B
papuanec
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od papuanec »

Ja sem resil pdobny problem s 6600GT , po par minutach hrani se mi zacal blbe vykreslovat obrat a skakali my tam nesmylsne barvy.
Po patrani jsem prisel na to ,ze i kdyz se na pohled vetrak tocil, tak se tocil pomaleji , nez mel a nestihal chladit, tak se teplota na GPu splhala nekde ke 120, ani me nenapadlo se kouknout na teplotu, kdyz pred tydnem byla v pohode.
Nakonec stacilo jenom promazat osku ventilatorku a zase to chladilo normane a grafarna jela jak mela
cristos
Nováček
Nováček

Příspěvek od cristos »

Ok myslel jsem si ze to je teplotou ... dneska si jdu pro novy chladic tak se to doufam zlepsi
Dell D630
cristos
Nováček
Nováček

Příspěvek od cristos »

Takze Nasadil jsem Zalmana VF700-CU , nahral drivery ale artefakty porad nezmzely ba co vic podle me je jich jeste o neco vice ... teplota GPU je nekde okolo 40°C v klidu a v zatezi 45°C nevite co mam delat dale ....nasel jsem i novy bios na tuto kartu primo u vyrobce nicmene me funguje jejich program ....
Dell D630
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“