Joystick Gembird JSK-420 - problém

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
Acory
Nováček
Nováček

Joystick Gembird JSK-420 - problém

Příspěvek od Acory »

Zdaravím, koupil sem si tenhle joystick Gembird JSK-420 a mám takový pocti že nefunguje jak má.... po zkalibrování atd... odkakakuje od Xové a Zové osy .... a má velkou senzitivitu... i když je na minimum. dále při nastavení minimální i maximální citlivosti je pořád využitá asi jen 1/3 délky dráhy ovladače-jinými slovy:
když chci třeba stoupat tak výškové kormidlo vykloním do maxima už během 1/3možného pohybu páky joysticku - zbytek volného pohybu už nevyvolá žádný efekt.
Ovládání letadla je pak velice hrubý a nedají se dělat jemné úpravy letu.
Máte někdo stejný problém?

koupil sem jej v uterý. mám jej reklamovat nebo zajít vymenit a co mám říct ? co když řeknou že to není vada ale funkce ?! :-(

jeste muzu hodit screen kde je to odskoceni od Zové osy ... to same je i u Xové... proste hybu s pakou a misto postupneho posouvání to skočí do toho bodu kde to je na screenu

http://img516.imageshack.us/img516/4205/joyvr9.jpg
mungo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od mungo »

Ak to skace a robi podobne hluposti aj po nakalibrovani, tak by som to ozaj skusil reklamovat. Skakanie a nevyuzitie celej drahy pohybu sa IMO len tazko da oznacit za "inovativnu konstrukciu".

Poznamka (asi uz neskora): Neviem co lietas, ale mimo nejakych strielaciek je to absolutne nevhodny joystick. Vyzera to ako nejaky zmluvny vyrobca, co na zakladnu od Saiteku montuje modifikovane paky od Logitechu a vnutri je neznama elektronika a mozno jeho vlastny software. Tu by som na nejaku dlhsiu zivotnost nevsadil.
Ak je to mozne, pri prvej prilezitosti by som sa ho zbavil a porozhliadol sa po nejakom Saiteku.
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“