ASUS A6T-AMD Turion™ 64 X2
Moderátor: Don
- asysman
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- nex_Darklord
- Nováček

-
Me rekli v servisu kam jsem zasel, ze by to mohlo jit vycistit. Cely PC funguje jak ma, akorat nektere klavesy nereaguji, takze tomu i docela verim.asysman píše:Vylil jsem si do klávesnice bílé víno....stav: nefunkční klávesnice + touchpad...telefonická diagnóza ze SILU = zasažená základní deska. Oprava = cca 15 tisíc. Paráda a to ho mám dva měsíce
Mliko jsem nevylil ja, ale spolubydlici, takze plati on. Ale spis by me mracelo, ze bych pri vymene cehokoli v SILu mel notebook mesic pryc, mozna vic - neni to zarucni oprava, tak nevim jestli je nejakej zavaznej termin...
- marczus
- Nováček

-
- asysman
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
nex_Darklord píše:Me rekli v servisu kam jsem zasel, ze by to mohlo jit vycistit. Cely PC funguje jak ma, akorat nektere klavesy nereaguji, takze tomu i docela verim.asysman píše:Vylil jsem si do klávesnice bílé víno....stav: nefunkční klávesnice + touchpad...telefonická diagnóza ze SILU = zasažená základní deska. Oprava = cca 15 tisíc. Paráda a to ho mám dva měsíce
Mliko jsem nevylil ja, ale spolubydlici, takze plati on. Ale spis by me mracelo, ze bych pri vymene cehokoli v SILu mel notebook mesic pryc, mozna vic - neni to zarucni oprava, tak nevim jestli je nejakej zavaznej termin...
Termín je nezávazný..pač jak říkáš je to mimozárušní oprava. taky i některé klávesy fungují, ale pokud prej nejde touchpad tak je zasařená deska. Nejhorší je, že jen za odvoz notebooku si účtují 45 euro...což je dost přehnané. Koupil jsem si externí klávesnici a smířil se s tím, že mám stolní notebook...co už na světě jsou horší věci. Někdy mám chuť to sám rozebrat a mrknout tomu na zoubek, ale tak bych ztratil záruku. Otázka je jestli je ta záruka ještě k něčemu když jsem do něj vylil víno. Jakoukoliv poruchu by mohli svést právě na tohle.
- Albi
- Středně pokročilý

To ti mohu rici velice presne. Respektive jsi to uz rekl sam. Cokoliv co by jsi chrtel reklamovat (i povoleny sroubky) tak ti servis svede na vilite vino, takze jsi o zaruku vlastne uz prisel a tim ze to zkusim sam opravit si snad muzes jedine pomoci...asysman píše:Někdy mám chuť to sám rozebrat a mrknout tomu na zoubek, ale tak bych ztratil záruku. Otázka je jestli je ta záruka ještě k něčemu když jsem do něj vylil víno. Jakoukoliv poruchu by mohli svést právě na tohle.
CPU: AMD Phenom X3 8750 BE (s. AM2+) 2.4GHz@2.8GHz - CoolerMaster Hyper 212; MB: Gigabyte GA-MA790X-UD4 - AMD 790X; RAM: 4x 1024MB DDR2 800MHz PC6400 A-DATA; VGA: GigaByte HD4870 (GV-R487-1GH-B) 1GB, PCI-E; HDD: 2x Seagate Barracuda ES ST3750640NS - 750GB SATA II; Seagate Barracuda 7200.10 ST3250820AS - 250GB SATA II; Western Digital Caviar RE WD1600YS - 160GB SATA II Mechanika: LG GSA-GH20NS10 DVD-R/+R, DualLayer; Case: Chieftec Smart Series, SH-01B-B-B-400, černá ; Zdroj: Chieftec GPS-400AA-101A 400W; Monitor: Samsung SyncMaster 223BW - LCD 22";
- mirďa 2
- Začátečník

-
No,možná to bude špatný vtip,ale co ho zkusit odkrýt,blombovaný není,vyčistit klávesnici a vnitřekco jde,a dát ho na reklamaci až v únoru do Asusu,když se mění servisní středisko,jaké že víno?Prostě začal blbnout,do února vyvětráAlbi píše:To ti mohu rici velice presne. Respektive jsi to uz rekl sam. Cokoliv co by jsi chrtel reklamovat (i povoleny sroubky) tak ti servis svede na vilite vino, takze jsi o zaruku vlastne uz prisel a tim ze to zkusim sam opravit si snad muzes jedine pomoci...asysman píše:Někdy mám chuť to sám rozebrat a mrknout tomu na zoubek, ale tak bych ztratil záruku. Otázka je jestli je ta záruka ještě k něčemu když jsem do něj vylil víno. Jakoukoliv poruchu by mohli svést právě na tohle.
ASUS A6T-AP017 15.4WXGA, TurionIITL52, nV7600, 1024DDRII, 120HDD, DVDSupM
- paciczka
- Nováček

-
Re: Instalace XP 64 bit
Sin@le píše:Má cenu instalovat XP 64 bit, bude to nějak rychlejší nebo alespoň svižnější oproti normálním 32 bit???
Daj se na všechno sehnat drivery???
díky za info
tak ja jsem 64 bit nainstaloval vcera a nasel jsem ovladace temer na vse, chybi mi zatim wifina, ctecka karet, kamera, ale nejvic me stve ze jsem nesehnal ovladac na ACPI ATK0100
kdybyste nekdo vedel jak to vyresit ozvete se
zatim to chodi v pohode, zkusim ty ovladace jeste poresit, jestli ale nesezenu to ACPI tak se vratim na 32bit
Asus A6T - Turion X2 TL52, GeForce Go7600, 2GB RAM, Seagate 120GB/5.2
- Tofo
- Začátečník

-
Me prodejce (www.asus.as) tvrdi, ze servis rady A6T jiz provadi ASUS Czech a to i presto, ze je vsude psan opak.mirďa 2 píše:... dát ho na reklamaci až v únoru do Asusu,když se mění servisní středisko,jaké že víno?Prostě začal blbnout,do února vyvětrá
PC 1:
CPU: Intel Core 2 Duo E6750 w/Arctic Coolig Freezer7, MB: Gigabyte P35 DS-4, RAM: 2GB DIMM DDR2 800 Patriot CL4, VGA: MSI 8800GTS 320MB OC, DVD: Samsung S203B, HDD: 2x Seagate 250GB SATAII NCQ 7200.10 (RAID0) Zdroj: Fortron Epsilon 600W, Case: CoolerMaster Centurin 534 Light, Zvuk: Creative X-Fi XtremeGamer, LCD: Samsung 931BW 19"
PC 2:
CPU: AMD Sempron 64 2800+@3400+ w/Arctic Coolig Freezer64 Pro, MB: Gigabyte K8N-S, RAM: 2GB DIMM DDR 400 CL2,5, VGA: MSI X1950 Pro 256MB, DVD: Lite-On SOHW-1693S, HDD: Western Digital 250GB SATA2 Zdroj: Fortron 400W, Case: Eurocase :-! , CRT: Hyundai ImageQuest F790D
CPU: Intel Core 2 Duo E6750 w/Arctic Coolig Freezer7, MB: Gigabyte P35 DS-4, RAM: 2GB DIMM DDR2 800 Patriot CL4, VGA: MSI 8800GTS 320MB OC, DVD: Samsung S203B, HDD: 2x Seagate 250GB SATAII NCQ 7200.10 (RAID0) Zdroj: Fortron Epsilon 600W, Case: CoolerMaster Centurin 534 Light, Zvuk: Creative X-Fi XtremeGamer, LCD: Samsung 931BW 19"
PC 2:
CPU: AMD Sempron 64 2800+@3400+ w/Arctic Coolig Freezer64 Pro, MB: Gigabyte K8N-S, RAM: 2GB DIMM DDR 400 CL2,5, VGA: MSI X1950 Pro 256MB, DVD: Lite-On SOHW-1693S, HDD: Western Digital 250GB SATA2 Zdroj: Fortron 400W, Case: Eurocase :-! , CRT: Hyundai ImageQuest F790D
- mirďa 2
- Začátečník

-
Do konce ledna Sill,měl jsem ho tam taky ať nekecají. Od února Asus Hrabová.,viz: http://www.sil.cz/ ,takže to asi platí,když je to psáno.Tofo píše:Me prodejce (www.asus.as) tvrdi, ze servis rady A6T jiz provadi ASUS Czech a to i presto, ze je vsude psan opak.mirďa 2 píše:... dát ho na reklamaci až v únoru do Asusu,když se mění servisní středisko,jaké že víno?Prostě začal blbnout,do února vyvětrá
ASUS A6T-AP017 15.4WXGA, TurionIITL52, nV7600, 1024DDRII, 120HDD, DVDSupM
- asysman
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Můj původní plán byl, že ho tam pošlu na klasický servis, zaplatím opravu a pak mi bude záruka platit dál, ale mám pocit po tom co mi po telefonu řekli, že jiná možnost než nová základní deska asi nebude a 15 tisíc za to platit nehodlám. Máte někdo zkušenosti s rozebráním notebooku? Asi se na to vrhnu, ale mám strach abych to dal do kupy, teď funguje normálně s externí klávesnicí a myší a byl bych nerad, kdybych ho nějakým rozebráním zničil úplně. Jinak se mi do něj vylilo bílé víno...takzvané čůčo (za 22 kč litr
), takže samej cukr, je to pěkně zalepený. mezerník už skoro nejde stisknout. Budu rád když někdo poradíte s tím rozebráním. Zespod je plno šroubků a krytů. Normálních PC jsem měl rozkuchaných hromadu, ale notas ještě nikdy. Díky
- Budulman
- Začátečník

-
Vážený zákazníku,
V současném období dochází postupně k přesunu záručních oprav notebooků a PDA zařízení značky ASUS ze společnosti SIL Eastern Europe a.s. do společnosti ASUS Czech, s.r.o.
Na základě vyhodnocení momentální volné kapacity obou servisních středisek bylo shledáno, že k rychlejšímu vyřízení Vaší reklamace dojde v ASUS Czech s.r.o.
S Vaší reklamací prosím kontaktujte přímo společnost ASUS Czech na telefonních číslech +420 596 766 901 - 902, 903, 904 nebo e-mailových adresách:
jan_siekiera@asus.com.tw
martin_sojka@asus.com.tw
ladislav_szabo@asus.com.tw
bedrich_kana@asus.com.tw
když mi po první reklamaci přišel tak byl v ještě horším stavu, tak jsem chtěl objednat novou reklamaci a toto jsem dostal odpovědí, zavolal jsem, že je notebook od jejich zásahu ještě horší a tak jsem ho poslal ihned zpět ale nějak se s tím zase serou.
V současném období dochází postupně k přesunu záručních oprav notebooků a PDA zařízení značky ASUS ze společnosti SIL Eastern Europe a.s. do společnosti ASUS Czech, s.r.o.
Na základě vyhodnocení momentální volné kapacity obou servisních středisek bylo shledáno, že k rychlejšímu vyřízení Vaší reklamace dojde v ASUS Czech s.r.o.
S Vaší reklamací prosím kontaktujte přímo společnost ASUS Czech na telefonních číslech +420 596 766 901 - 902, 903, 904 nebo e-mailových adresách:
jan_siekiera@asus.com.tw
martin_sojka@asus.com.tw
ladislav_szabo@asus.com.tw
bedrich_kana@asus.com.tw
když mi po první reklamaci přišel tak byl v ještě horším stavu, tak jsem chtěl objednat novou reklamaci a toto jsem dostal odpovědí, zavolal jsem, že je notebook od jejich zásahu ještě horší a tak jsem ho poslal ihned zpět ale nějak se s tím zase serou.
- nex_Darklord
- Nováček

-
oprava
tak jsem se vratil do civilizace a k reseni problemu.
Me touchpad funguje (stejne jako cely ntb - s externi klavesnici), takze deska by mela byt OK.
Puvodne jsem myslel (bylo mi receno), ze staci klavesnici vycistit. Ale ted mi v servisu rekli, ze je to mezi tema 2 blanama v klavesnici (nevim, neznam, nerozebiral jsem), a je treba potreba vymenit klavesnice - cca 1500 a navic 30 dnu dodaci doba.
Takze za 500 zalohu ji mam objednanou a ntb zatim doma s externi klavesnici.
Jinak pro cisteni klavesnice se pry nemusi ten ntb rozebirat - staci ji prej nejak vyndat ci co... Ale nevim, zatim ale vypadali, ze dovnitr vubec nelezli... Ale z nejhorsiho by ti to mohlo pomoci
Jinak - neni blombovany, kdyz na to pujdes opatrne, tak se IMO nemuze nic stat... (min. do chvile, nez neco budes chtit "silou" povolit).
Me touchpad funguje (stejne jako cely ntb - s externi klavesnici), takze deska by mela byt OK.
Puvodne jsem myslel (bylo mi receno), ze staci klavesnici vycistit. Ale ted mi v servisu rekli, ze je to mezi tema 2 blanama v klavesnici (nevim, neznam, nerozebiral jsem), a je treba potreba vymenit klavesnice - cca 1500 a navic 30 dnu dodaci doba.
Takze za 500 zalohu ji mam objednanou a ntb zatim doma s externi klavesnici.
Jinak pro cisteni klavesnice se pry nemusi ten ntb rozebirat - staci ji prej nejak vyndat ci co... Ale nevim, zatim ale vypadali, ze dovnitr vubec nelezli... Ale z nejhorsiho by ti to mohlo pomoci
Jinak - neni blombovany, kdyz na to pujdes opatrne, tak se IMO nemuze nic stat... (min. do chvile, nez neco budes chtit "silou" povolit).
- Budulman
- Začátečník

-
- Tubarog
- Začátečník

-
- Budulman
- Začátečník

-
Jo tak hovno to at jdou opravdu do pr...e, mechanika je nová a stále to nepálí CD, stále to píše " nemohu provést fixation" nebo "kalibrační oblast je plná" tak to teda nechápu DVD to pálí v pohodě NERO 6.Tubarog píše:Gratuluju k uspesne vymene, verim ze ti konecne bude slapat jako nam spokojenym vlastnikumBudulman píše:tak dnes jsem dostal zpět po druhé reklamaci NB, nová deska, nová mechanika, nové CPU, tak nevím na poprvé nic jen taková šudlačka a na podruhé takové práce, hmm, zatím jede
edit/ tak už je to v pohodě dal jsem tam CD které jsem vypaloval na te staré a ono se dále tváří jako prázdné, po vložení nového CD je vše v pořádku,
- asysman
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Tubarog
- Začátečník

-
tak disk vydelas asi nejlehceji ze vsech soucasti. staci zespodu odmontovat kryci plech a opatrne vytahnout disk i s prihradkou. je to hrackaasysman píše:Nevíte někdo jak tento notas rozebrat?? Vsechny sroubky mam vysroubovane i display aoddelany, ale porad tam neco drzi, mam pocit ze je to HDD, ale nevim jak ho vytahnout. Poradte nekdo pls, potrebuji ho odkrytovat abych se dostal ke klavesnici. Diky
- asysman
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
nevím jak jej odmontovat, je tam nějaká šňůrka, která vede pod disk, ale žádné šroubky tam nejsou, akorát ty hvězdičkové šroubky na rozích harddisku, ale ty jsou k rozmontování samotného diskuTubarog píše:tak disk vydelas asi nejlehceji ze vsech soucasti. staci zespodu odmontovat kryci plech a opatrne vytahnout disk i s prihradkou. je to hrackaasysman píše:Nevíte někdo jak tento notas rozebrat?? Vsechny sroubky mam vysroubovane i display aoddelany, ale porad tam neco drzi, mam pocit ze je to HDD, ale nevim jak ho vytahnout. Poradte nekdo pls, potrebuji ho odkrytovat abych se dostal ke klavesnici. Diky
- T-y-g-r-i-k
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
dostupnost
Dobrej, tak teprve teď jsem si všimnul, že se A6T již neprodává? Nevíte důvod?
- asysman
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: dostupnost
To se myslím vědělo už dávno, že výroba končí...zkrátka nastupuje nový model, ale teď nevím jakejT-y-g-r-i-k píše:Dobrej, tak teprve teď jsem si všimnul, že se A6T již neprodává? Nevíte důvod?