Vodní chlazení - diskuze
- Hanz.ini
- Nováček
-
čerpadlo
Prosím nekamenujte mě, začínám si taky stavet vodní chlazení .........
čerpadlo už nákou dobu taky vybírám, včera jsem byl v Hornabachu v Hradci Kralovéa měli tam nakou slevu na Idra sicce nova 400-1300 l/h za 350kc ja jsem si vzal zrovna 3 kdyby nakej vypověděl službu, jeden jsem už zkoušel v umyvadle a chodil tiše, ještě tam náký měly, omlouvám se ale měl jsem hroznou radost za dobrý kup , prodavač mi říkal, že od tohohle výrobce ruší sortiment
čerpadlo už nákou dobu taky vybírám, včera jsem byl v Hornabachu v Hradci Kralovéa měli tam nakou slevu na Idra sicce nova 400-1300 l/h za 350kc ja jsem si vzal zrovna 3 kdyby nakej vypověděl službu, jeden jsem už zkoušel v umyvadle a chodil tiše, ještě tam náký měly, omlouvám se ale měl jsem hroznou radost za dobrý kup , prodavač mi říkal, že od tohohle výrobce ruší sortiment
- wector
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
Horší, vývoj už pokročil, ten blok už je dneska na první pohled překonanej. Možná by Galaxi mohl zkusit taky někoho "okopčit"kupca píše:jako vnitrni zpracovani me zdesilo, ale za ty prachy..., jak je na tom blok od Galaxiho, je lepsi nebo horsi? Jeste me zajima jestli nekdo nemamte od galaxiho blok na HDD?Jája píše:Já sem svůj V2 blok taky před namontováním rozdělával, a vypadal stejně jako na fotkách od myoma. Tenhleten "vývoj" viscoolu nechápu.
BTW vyrábí ještě? Docela by se mi šiknul blok na chipset, ten jeho za 400 je ideál ( pokud je to teda tenhle, u tohohle si říkám, jestli to není hliník ).
Naposledy upravil(a) wector dne sob 9. pro 2006, 18:27, celkem upraveno 2 x.
- kupca
- Začátečník
pokud jeste vyrabi tak ten blok vypada takto:wector píše:kupca píše:
http://www.galaxi.cz/obr/fit/nb.jpg
jestli vyrabi, snad jeste jo, pac by odneho chtel vzit hdd chladic
- Highlander
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- DrasticBass
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
mel by tu nekdo informaci jake vubec mam pouzit srubky abych pridelal k (Alphacool NexXxoS HC 360-LE) vetrone??
Nevim co je na tom tak tezkeho pribalit 12 srubku
PC1: |MB|Gigabyte EX38-DS5 |CPU| E8400 3600MHz |RAM| 2x1GB Geil 800MHz cl4 |GPU| nVidia™ MSi 7900GTO@GTX |Sound| Creative Sound Blaster Audigy 4 |HDD| Samsung SATA II 80GB //WD SATA II 250GB |PSU| Enermax Liberty 400W |CASE| Thermaltake Swing |Cooling| Zalman CNPS9500 LED//Zalman VF900-Cu |LCD| Philips 190B6 |OS| Win XP
PC2: |MB| Soltek SL-85DR3-CL |CPU| Celeron 2Ghz@2,4GHz Northwood |RAM| 767MB No name 333MHz |GPU| Sapphire ATI Radeon 9600XT 256MB DDR |HDD| WD ATA 40GB//Seagate ATA 80GB |PSU|Fortron 300W |Cooling| Nexus PHT-3600 SkiveTek//Zalman ZM80C-HP |OS| Win XP
PC2: |MB| Soltek SL-85DR3-CL |CPU| Celeron 2Ghz@2,4GHz Northwood |RAM| 767MB No name 333MHz |GPU| Sapphire ATI Radeon 9600XT 256MB DDR |HDD| WD ATA 40GB//Seagate ATA 80GB |PSU|Fortron 300W |Cooling| Nexus PHT-3600 SkiveTek//Zalman ZM80C-HP |OS| Win XP
- kupca
- Začátečník
- DrasticBass
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Tak sem skusil tan nacpat M3 sroubek a nic!! Tak se podivam na to dukladne a ejhle !! Nejem ze si budu muset kupit 12 M3 sroubku ale taky M3 zavitniky. Jelikoz nejaky mamlas tam zapomel udelat zavitykupca píše:Ja za nevim co je na tom tezkeho si kupit 12 M3 sroubku? I kdyz by je nezabilo tech 12 sroubku pribalit....DrasticBass píše:mel by tu nekdo informaci jake vubec mam pouzit srubky abych pridelal k (Alphacool NexXxoS HC 360-LE) vetrone??
\\edit: to myom: sem ten plech meril a ma 1mm.
Naposledy upravil(a) DrasticBass dne ned 10. pro 2006, 19:35, celkem upraveno 1 x.
PC1: |MB|Gigabyte EX38-DS5 |CPU| E8400 3600MHz |RAM| 2x1GB Geil 800MHz cl4 |GPU| nVidia™ MSi 7900GTO@GTX |Sound| Creative Sound Blaster Audigy 4 |HDD| Samsung SATA II 80GB //WD SATA II 250GB |PSU| Enermax Liberty 400W |CASE| Thermaltake Swing |Cooling| Zalman CNPS9500 LED//Zalman VF900-Cu |LCD| Philips 190B6 |OS| Win XP
- myom
- Středně pokročilý
ty chces delat do 0,5mm plechu zavit???DrasticBass píše:Jelikoz nejaky mamlas tam zapomel udelat zavity
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
- myom
- Středně pokročilý
tam mi dneska odesly obe rychlospojky. obe prestaly tesnit. na toz ze to jsou kovove rychlospojky s cenou pres 600kc za kus, tak me to pekne nasralo. takze je posilam k certu, zadne vymenovani. timto tenhle typ rychlospojek NIKOMU NEDOPORUCUJU!!!!
a ptam se jestli nekdo nenarazil na nejaky eshop s rychlospojkama?? na gumexu jsem nic nenasel, ale vim ze tu nekdo pred tim linky daval..
mimochodem opet se klanim honzanun-ovi za jeho praci v casemod. a jeho pristup k zakaznikovi
a ptam se jestli nekdo nenarazil na nejaky eshop s rychlospojkama?? na gumexu jsem nic nenasel, ale vim ze tu nekdo pred tim linky daval..
mimochodem opet se klanim honzanun-ovi za jeho praci v casemod. a jeho pristup k zakaznikovi
- Vivec
- Středně pokročilý
- myom
- Středně pokročilý
njn
tam jsem se dival, ale maji tam jenom rychlospojky se zavitem tj. ne pro nasouvani hadic. pokud to tam ale nekde vidis, tak mi pls posli primy link. uvazuje ze se na to uplne vyseru a udelam vetsi diru do case a protahnu tim cele cerpadlo...
edit Gr8 Vivec: to raptor, smazáno OT, bazar je jinde!
- Bartek
- Začátečník
Čau chtěl bych se zeptat:
Stačilo by čerpadlo Eheim 1048 nebo Laing DDC?
Na
CPU: Alphacool NexXxos XP
GPU:Viscool WATERBLOCK GPU
Chipset: Viscool WATERBLOCK CHIPSET
Radiator:Alphacool Radiator NexXxoS Pro III
Stačilo by čerpadlo Eheim 1048 nebo Laing DDC?
Na
CPU: Alphacool NexXxos XP
Chipset: Viscool WATERBLOCK CHIPSET
CPU: C2D E6300 1800@2800+AC Frezzer MB: GIGABYTE P965 DS-4 RAM: Geily 2x512MB@NonOC GK: ATi Radeon X1900XT 512MB+AC S1
- Vivec
- Středně pokročilý
- Bartek
- Začátečník
Ono tady každy piše že má Alphacool NexXxos XP velký odpor. Tak se ptám. Pro mě je duležitý výkon. Laing mám menší pruměr hadiček ne?Gr8 Vivec píše:bude stačit obojí, jen s laingem budeš mít menší teploty ale je hlučnější
záleží na tvejch prioritách
CPU: C2D E6300 1800@2800+AC Frezzer MB: GIGABYTE P965 DS-4 RAM: Geily 2x512MB@NonOC GK: ATi Radeon X1900XT 512MB+AC S1
- Vivec
- Středně pokročilý
- korvinus
- Začátečník
-
cau, vybral sem tohle chlazeni:
CPU: Viscool WATERBLOCK CPU V2
Cerpadlo:Eheim 1048-790+rele
co sem tu vycetl mela by to byt dobra kombinace. akorat nevim co tam mam vzit za hadice a fitinky,vim ze je to asi blbost , ale ja se v tom nejak stracim , tak napiste co mam vzit aby to pasovalo. dik
co sem tu vycetl mela by to byt dobra kombinace. akorat nevim co tam mam vzit za hadice a fitinky,vim ze je to asi blbost , ale ja se v tom nejak stracim , tak napiste co mam vzit aby to pasovalo. dik
- killer4fun
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
dotaz
uff, tak sem pečlivě pročet všech těch 31 stránkem.
Chtěl bych se zeptat, zdali by se zde nenašla nějaká hodná duše, která by byla ochotná udělat mi výrobní výkres bloku pro s775 - myslím někoho, kdo se jako vyzná, jelikož hodlám zneužít toho, že pracuju v jedné nejmenované strojařské firmě a mam možnost a chuť si blok zkusit vyrobit.
předem děkanec
Chtěl bych se zeptat, zdali by se zde nenašla nějaká hodná duše, která by byla ochotná udělat mi výrobní výkres bloku pro s775 - myslím někoho, kdo se jako vyzná, jelikož hodlám zneužít toho, že pracuju v jedné nejmenované strojařské firmě a mam možnost a chuť si blok zkusit vyrobit.
předem děkanec
- Bartek
- Začátečník
Budeš potřebovat:korvinus píše:cau, vybral sem tohle chlazeni:
Kód: Vybrat vše
http://www.casemodding.cz/index.php?pg=detail&co=1658&kat=211
http://www.casemodding.cz/index.php?pg=detail&co=1403&kat=211
http://www.casemodding.cz/index.php?pg=detail&co=1834&kat=211
http://casemodding.cz/index.php?pg=detail&co=1116&kat=202
- Jája
- Čestný člen
Pokud chceš hadice 10/14, tak objednej z viscoolu rovnou bloky s většíma fitinkama, standartně je totiž dodávají pro hadice 8/10.
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650