DarkStar One

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Twister
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Twister »

@JXP. jj na to je landing computer zacinas na vzdalenosti 1u a postupnym zlepsovanim (kupovanim novych) se prodluzuje vzdalenost. Ja uz mam na vzdalenos 5u a samozrejme za zbrane a stity a ..... na 5 te urovni.
No, driv me tu ten autopilot taky chybel ale jak vylepsis landing computer tak ti uz moc chybet nebude, uz se tesim jak ho vylepsim a vzdalenost se posune k 9u pak vyletim z hyper okna a rovnou sup na trade center. 8)

@Wuuduu. jj kdyz clovek precte manual je jak kdyby uz predem vedel jake bude sex... onicem :lol: .Nejlepsi je zkoumat a prichazet na to sam

@Sentenced: "side mission" jj velicedulezite bez nich by se neaktualizovaly vsechny pozice planet v dane " galaxii " zezacatku sem mel taky trosku problemy,sem tam nejaka SMRT, jak sem se naucil trosku nakupovat tak je to vpoho..

a schvalne kolik z vas vi ze de presmerovat energii z generatoru bud do stitu nebo do zbrani? (samo ze ti co necetli manual) 8-)
p.s. co sem to zjistil tak sem jaksi prestal umirat.... :oops:
Jedine co me stve ze me nejak nejde prevadet stava ze prednich stitu na zadni a naopak.. :?
Intel Pentium Dual-Core E2180 BOX@3000GHz ,chladic procesoru Scythe SCNJ-1100P Ninja Plus Rev. B,DDR2 ram 2x 1024MB A-DATA + 2x 2048MB A-DATA, Gigabyte P35-DS3R (rev. 2.1),2x Western Digital Caviar SE16 3.5" 320GB WD3200AAKS, ATI HD 4850,
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Výbornýýý :)

Prosedel jsem u toho půl vejkendu a jsem fakt nadšenej, i když se to dost opakuje, baví me to čím dal víc. Dobrý je, že je na pozadí i příbeh a to lítání ze systemu do systemu ma nejakej smysl.

Ty nový rasy jsou super dabovaný, občas i slušně hlásí...

Je to fakt jak RPG ve vesmíru, začínal jsem s raketkou ktera mela jedej lejzřík a ted tam mam asi 5 zbraní a nektery piráty posílam do pekel 4ma vystrelama :) Dobrý je i to, že se mení grafický efekty výbuchů a zbraní, lodě jsou taky jiny, takze je porad na co koukat.

Na takovouhle vesmírnu hru jsem fakt čekal nekolik let, pro me je to lepší jak Freelancer.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Zawa
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zawa »

Ani nevíte, jak mi dlouho dalo, než sem zjistil, jak skenovat kontejner či loď. Teď sem uvíz u třech vraků a nedalo mi to spát. škoda, že to nejde nastavit pod klavesu :( Až v Raptor galaxi :oops:
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Zawa píše:Ani nevíte, jak mi dlouho dalo, než sem zjistil, jak skenovat kontejner či loď. Teď sem uvíz u třech vraků a nedalo mi to spát. škoda, že to nejde nastavit pod klavesu :( Až v Raptor galaxi :oops:
Jo, taky mi chvili trvalo nez jsem si tech šipek vlevo dole všimnul :) Občas dostaneš v misi nejaky udelatko, kterym mas neco udelat a to se pak používa normalne "use" klavesou, po splneny misi zas zmizí.

Me ted trochu vadí, ze mam na mape asi 3 planety, ke kterym se nemůžu vůbec dostat, jsem asi ve 3/4 hry. Bud se to otevre časem (což se mi nezda, pač ta hra človeka zpatky do objevenych systemu moc nevrací) nebo jsem nekde prehlídl nejakou side mission... :( Bohužel lítat ted od planety k planete a koukat jen do stanice jestli tam neni side mission me moc nebaví, škoda ze to nejde zjistit vysílačkou, drobná chybka, co zdržuje.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

D00M
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D00M »

tak už ji mám taky. včera jsem dokonce kvůli ní oprášil knipl :-)
grafika hezká, zatím jsem se moc daleko nedostal... ale vypadá to moc pěkně. akorát mám nas*áno v rukách a ještě neumím moc dobře manévrovat s joyem... holt to bude chtít praxi.

čím hru ovládáte? myší nebo joystickem?
Twister
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Twister »

No ovladam to jedine mysi.... 8-) nejake genius za 200 trosku vylepsene
Intel Pentium Dual-Core E2180 BOX@3000GHz ,chladic procesoru Scythe SCNJ-1100P Ninja Plus Rev. B,DDR2 ram 2x 1024MB A-DATA + 2x 2048MB A-DATA, Gigabyte P35-DS3R (rev. 2.1),2x Western Digital Caviar SE16 3.5" 320GB WD3200AAKS, ATI HD 4850,
sharker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sharker »

ja su fakt asi uplne blby no nefim si spomenut jak sa skenuju satelity asteroidy a lode .. zistil som ze to mam furt nainstalovane .. po mesiaci som sa k tomu vratil a zistiol som ze mi to uz nejako vyfucalo ... v nastaveni ovladania to neije tam som to hladal ako prve :sad:
*Zeny ,vino, auta, zpev to je moje :-D
Pc1: * C2D E6600 @ 3600~1.35v & 3900~1.5v ~ WaterCooled * D-Tek FuZion & Eheim1048 & 2x Swiftech MCR320-QP * Asus P5K Deluxe * CORSAIR DOMINATOR CM2X2048-8500C5D * Samsung F3 1TB * 7K250 120GB * T7K250 250GB * HIS X1900XTX IceQ3 Turbo ~ WaterCooled * Asus DRW-2014L1T * Logitech Z-5500 Digital & X-Fi XtremeMusic * HP LP2475w * ASUS TVFM-7135 * Thermaltake Armor & Corsair HX520W *
WorkStation1: * iMac 7.1 * Intel C2D T7300 * 3GB DDR2 1066 * 22" iMAC 1680 x 1050 * ATI Radeon HD2600 256 * WD 3200 AAJS * OPTIARC AD-5630A *
WorkStation2: * C2D E8400 * Asus P5E3-WS-Pro * 4x1GB DDR2 1066 * nV Quadro FX 570 * WDC WD2500AAJS * HL-DT-ST GSA-H58N * FSP 400-60HLN *
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

sharker píše:ja su fakt asi uplne blby no nefim si spomenut jak sa skenuju satelity asteroidy a lode .. zistil som ze to mam furt nainstalovane .. po mesiaci som sa k tomu vratil a zistiol som ze mi to uz nejako vyfucalo ... v nastaveni ovladania to neije tam som to hladal ako prve :sad:
vyber si jako cil ten objekt , pak mezernik a ikonka v levo dole (takove jakoby sipecky)
0118 999 881 999 119 7253
Zawa
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zawa »

Sentenced píše:Jo, taky mi chvili trvalo nez jsem si tech šipek vlevo dole všimnul :) Občas dostaneš v misi nejaky udelatko, kterym mas neco udelat a to se pak používa normalne "use" klavesou, po splneny misi zas zmizí.

Me ted trochu vadí, ze mam na mape asi 3 planety, ke kterym se nemůžu vůbec dostat, jsem asi ve 3/4 hry. Bud se to otevre časem (což se mi nezda, pač ta hra človeka zpatky do objevenych systemu moc nevrací) nebo jsem nekde prehlídl nejakou side mission... :( Bohužel lítat ted od planety k planete a koukat jen do stanice jestli tam neni side mission me moc nebaví, škoda ze to nejde zjistit vysílačkou, drobná chybka, co zdržuje.
Jo souhlas, ty mise si musel nekde přehlidnout. Ja mam 81 artefaktu a neotevřela se mi zatim jen jedna soustava, "Permakin", v snad nejmenším systemu v Raptor galaxii. A těch malo soustav, asi 10, sem oblítal a přesto nic! Tak trochu mě to štve, vypadá to neesteticky :-D .
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

2Zawa:
Po dokončení hry jsem taky chtel otevrit vsechny planety, jedna mi tam taky primo veprostred furt vadila jako otazník :) Lítal jsem v tom systemu od planety k planete, na kazdy jem jen vlitl na zakladnu a zkouknul side missions :)
Nakonec stačilo priletet do jednoho blízkýho systemu a "new navigation data" .. hmm :)

D00M
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D00M »

paříte to eště někdo nebo už jste to projeli? mě po delší době přestal bavit titan quest, tak jsem znova rozjel tohle... zatím jsem ještě hodně na začátku.

ale dík za tip se zeleným kosočtvercem označujícím soustavu s artefaktem...
mrtvola: A64 x2 3800+ (Toledo E6) | Arctic Cooling Freezer 64 Pro | Asus A8R-MVP (xPress 1600) | 4x 1GB Kingston DDR-400 | Leadtek GF 8600 GT | Accelero S1 | LG GSA 4163B (pude z domu)
živola: i5 2400 | box | Gigabyte GA-P67-DS3-B3 | 2x Kingston 4GB 1600 | Gigabyte HD 6770 | SpinPoint 250 GB SATA + 500 GB SATA + 1TB SATA + 1,5 TB SATA | Samsung SH222 AB | Samsung T220 | Genius 5050 + 2x 16W repro | Win Seven RTM

Doom bloguje, poslouchá muziku, chová bílého Supa a silničku.
nathanien
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nathanien »

DoomHammer píše:paříte to eště někdo nebo už jste to projeli? mě po delší době přestal bavit titan quest, tak jsem znova rozjel tohle... zatím jsem ještě hodně na začátku.

ale dík za tip se zeleným kosočtvercem označujícím soustavu s artefaktem...
Ahoj vsem,

uvazuju o koupi tehle hry, ale trosku se bojim hardwareovych naroku - abych si nekoupil origos, kterou si nakonec zahraju az za par let:-) Bohuzel mam relativne slabe zelezo v a nejblizsi dobe upgradovat nebudu. Takze mam Athlon XP2500+, 1 GB Ram a AGP Ati X800XL. Myslite, ze bych si na tomhle compu tu hru aspon v normal detailech zahral?
P.S. Co si o to myslis ty DoomHammere - vidim, ze mas relativne podobnou konfiguraci.
Phenom II X3 720, Asus M4A785TD-V EVO, 4 GB RAM Patriot DDR3 1600 MHz CL7 Viper, Enermax Revolution 950W, Gigabyte HD 5850, SB X-Fi Fatal1ty, Case Antec P182 Limited edition, Monitor Dell UltraSharp 2209WA.
D00M
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D00M »

nevím v jakém poměru sil jsou k sobě tvá a má grafika, v čipech ATI se nevyznám, nicméně mě DSO jede bez problémů na 1024x768 s medium detaily... jediné sekání zaznamenávám v době, kdy moje loď opouští hangár na stanici. jinak ani v soubojích, ani v asteroidech nezaznamenávám trhání. a to mám půlku paměti. neboj se a DSO si kup.
mrtvola: A64 x2 3800+ (Toledo E6) | Arctic Cooling Freezer 64 Pro | Asus A8R-MVP (xPress 1600) | 4x 1GB Kingston DDR-400 | Leadtek GF 8600 GT | Accelero S1 | LG GSA 4163B (pude z domu)
živola: i5 2400 | box | Gigabyte GA-P67-DS3-B3 | 2x Kingston 4GB 1600 | Gigabyte HD 6770 | SpinPoint 250 GB SATA + 500 GB SATA + 1TB SATA + 1,5 TB SATA | Samsung SH222 AB | Samsung T220 | Genius 5050 + 2x 16W repro | Win Seven RTM

D00M
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D00M »

blbej dotaz:
už ve druhém clusteru se mi stalo, že mi zůstala jedna planeta s otazníkem.
lítám jako trouba po jednotlivých planetách, přistávám na stanicích a hledám nějakou side mission, která by mi odemkla ten zaotazníkovaný systém. a nic nenacházím.

jaké podmínky je potřeba splnit k odemčení takovéhle planety? je možné, že musím něco splnit v jiném clusteru nebo je každý cluster záležitost sama pro sebe?

wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

DoomHammer píše:blbej dotaz:
už ve druhém clusteru se mi stalo, že mi zůstala jedna planeta s otazníkem.
lítám jako trouba po jednotlivých planetách, přistávám na stanicích a hledám nějakou side mission, která by mi odemkla ten zaotazníkovaný systém. a nic nenacházím.

jaké podmínky je potřeba splnit k odemčení takovéhle planety? je možné, že musím něco splnit v jiném clusteru nebo je každý cluster záležitost sama pro sebe?
pokud si v systemu navstivil vsechny planety tak je mozne ze se otaznik odemkne az pozdeji po splneni storyline mise. doporucuji oficialni fora a zadat tam jmeno systemu a hned budes vedet na cem jsi
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

nebo muzu vrele doporucit anglickou mapu vsech clusteru ...

Darkstar One Universe (Map)

jinak predpokladam, ze se zaseknes pravdepodobne jeste u netredicnich misi:
  1. Bronis Arms Factory
  2. Flak Defense 1
  3. Flak Defense 2
No a posledni rada. Permakin system v clusteru Raptor Delta se ti otevre az nakonec, kdyz budes delat posledni pribehovou misi ;).

S timto by jsi nemel nikde zustat viset ;).

Jinak veskete rady najdes primo na oficialnim DarkStar One foru.
---
D00M
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od D00M »

bronisovu fabriku - mimochodem parádní akce, tu jsem si užil - i flak defense 1 mám už za sebou. rozhodně díky za mapu. doma mrknu na ty fóra

mch, jedna z těch dvou planet je opravdu Permakin. ale ted si vzpomínám, že to asi bude ta samá, co o ní psal i Sent...

marek16
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od marek16 »

Mam s touhle hrou 2 problemy:
1)Když prepnu na mapu vesmiru tak se tam ty ikonky systemu hrozne "trepou" proste nevydrzi na miste a skoro se do nich neda trefit.
2)Zatim jsem sice na zacatku ale je normalni, ze pokud se ZA me dostane nakej nepritel tak ja uz ho proste nemuzu dostat do zamerace a tim padem ani zabit? :twisted: furt si tam jen poletuje za mnou a moje lod ma manevrovaci schopnosti na urovni prezranyho hrocha.... :evil:
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

2marek16: Ono prave na začatku je to mirne horší, pac ta lod je opravdu celkem neohrabaná a pomalá, postupne si ji vylepšíš. V kazdym pripade i kdyz je za tebou, tak po "zabrždení" (jestli se tak tomu u vesmirny poletuchy da rikat) a otočení ho musíš zamířit...

Postupne to bude jen lepší, pokud budes lod vylepšovat timhle smerem - pokud z ni udelas tezkotonazni pašovací monstrum, tak moc ne :)

marek16
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od marek16 »

Nj,jenze ja se s jednim piratem honil 15 minut(bez prehaneni) a ten sr*c byl porad za mnou tak sem tu hru radsi hned vypnul protoze tohle se fakt neda. Zastavoval jsem,otacel se,ale nic nepomohlo, proste sem ho nemoh dostat pred sebe...
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“