Alcohol120% ver. Daeomon Tools

Nero, Clone CD a další programy k vypalování a diagnostice.
Odpovědět
Vizi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vizi »

cau chtel bych se zeptat dou nainstalovat do PC oba programy ,tak aby se nehadali vim ze spolu nejak nesnasi .

dik
CPU i5-8600K@4,8Ghz + Fractal Design Celsius S24 MB ASROCK Z370 Extreme4 RAM G.Skill 32GB 3200 Mhz VGA MSI GeForce RTX 2080 Ti Duke 11G zdroj Corsair HX1000 SSD Samsung 970 PRO 512GB M.2, NVMe + MX500 1TB HDD Samsung 3TB Audio Xonar Phoebus Case Corsair 500R Carbide Projektor Optoma hd141x + Jamo 5.1 surround
jessie.james
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jessie.james »

kdo ti rikal, ze se spolu nesnasi? ja mam oba programy v PC, pouzivam je uz hodne dlouho a nezaznamenal jsem jediny problem. muzes byt bez obav.
jerzy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jerzy »

Taky jsem je měl jednou dobou v Pc oba a taky bez jediného zádrhelu.
Mám doma Suzku :-)
Vizi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vizi »

jessie.james píše:kdo ti rikal, ze se spolu nesnasi? ja mam oba programy v PC, pouzivam je uz hodne dlouho a nezaznamenal jsem jediny problem. muzes byt bez obav.

no ja sem je mel tez ale po nainstalovani DT na Alcohol me to uplne zrusilo virtual mechaniky tak ze nesli vubec odelat a musel sem smazat zaznam v registru .

no a ted by se mi celkem sikl a potrebuji predejit tomu co se stalo minule :/
CPU i5-8600K@4,8Ghz + Fractal Design Celsius S24 MB ASROCK Z370 Extreme4 RAM G.Skill 32GB 3200 Mhz VGA MSI GeForce RTX 2080 Ti Duke 11G zdroj Corsair HX1000 SSD Samsung 970 PRO 512GB M.2, NVMe + MX500 1TB HDD Samsung 3TB Audio Xonar Phoebus Case Corsair 500R Carbide Projektor Optoma hd141x + Jamo 5.1 surround
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

skutecne nemaji zadny problem. mi taky jedou oba v pc a zadny problem.
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
Vizi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vizi »

myom píše:skutecne nemaji zadny problem. mi taky jedou oba v pc a zadny problem.
a jak si to prosimte instaloval mas virtualky s alcoholu nebo s DT ?
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

Visi píše:a jak si to prosimte instaloval mas virtualky s alcoholu nebo s DT ?
uplne normalne. mam virtualky s obema programy tj. DT i alcohol. nevim co ti tam nejede. lepe popis ten problem, jestli ti to hazi nejake hlasky, nebo to nejde ani nainstalovat. :)
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Nemáte až tak pravdu. Některé verze se spolu nesnesly a myslím, že se to probíralo i někde v této sekci.
Bathory
Odpovědět

Zpět na „Vypalovací software“