Gothic III

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

To neni mozny aby se to sekalo na takovy sestave.Nemas na pozadi spusteny milion picovin?
Zamek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zamek »

HEAD píše:To neni mozny aby se to sekalo na takovy sestave.Nemas na pozadi spusteny milion picovin?
O nicem nevim, pro zajimavost tenhle PC je otce a je jen na net, ja mam sestavu viz. popis, ktera neni pripojena na net a windows (XP MCE 2005) jsem tam nahodil ciste pred 7 dny a na to jsem to hned zkusil, bez programu, kodeku atd. na uplne cisty win s ovladacema na grafiku a zvuk. nic vic.
Husty co.Vim ze tuhle vetu nerad ctes, ale prislo mi i male skore v 3DM 06 a to 9400 b., ale to bude CPU a neboj vim ze 3DM nehrajem a je to veta uplne mimo misu, tak sorry.

Co navrhujes????

PS: Jediny me napadlo jestli by nepomohl nejakej ten hotfix na X2, ale at tam mam nainstalovany nebo nemam AMD driver/dual core optimizer tak je to stejny, ale ten od MS nebo od koho to bylo jsem tam nikdy nedaval.
CPU: Ryzen 9 5900X H2O MB: ASUS ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO+ EK Monoblock RAM: G.Skill 2x16GB DDR4 3200@3600MHz 16-16-16-34, TridentZ VGA: Asus RTX 4080 Strix 16GB H2O , SSD: Samsung 990 Pro 1TB, Samsung 970 Pro 512GB, Samsung 870 EVO 2TB CASE: Lian Li PC-O11 Dynamic XL ROG + EK-Quantum Reflection PC-O11D XL D5 PWM D-RGB - Plexi Zdroj: Corsair RM750X Monitor/TV: 32" ASUS ROG Swift PG329Q, LG OLED B9 55" OS: Windows 11
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

HEAD píše:To neni mozny aby se to sekalo na takovy sestave.Nemas na pozadi spusteny milion picovin?
Jak vidíš, tak je to možný :) ..Tahle hra je, po stránce optimalizace, totálně zprasená :wink: ...a ani člověk, který má slušný DC proc, 2GB paměti a nejvýkonnější grafiku na trhu, si nemůže být při koupi G3 jistej, jestli mu pojede v pohodě...kde to potom jsme? :(
Zamek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zamek »

JJ Rajče, ani radsi nemluvim, jinak budu pěnit. :evil:
CPU: Ryzen 9 5900X H2O MB: ASUS ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO+ EK Monoblock RAM: G.Skill 2x16GB DDR4 3200@3600MHz 16-16-16-34, TridentZ VGA: Asus RTX 4080 Strix 16GB H2O , SSD: Samsung 990 Pro 1TB, Samsung 970 Pro 512GB, Samsung 870 EVO 2TB CASE: Lian Li PC-O11 Dynamic XL ROG + EK-Quantum Reflection PC-O11D XL D5 PWM D-RGB - Plexi Zdroj: Corsair RM750X Monitor/TV: 32" ASUS ROG Swift PG329Q, LG OLED B9 55" OS: Windows 11
TimTaylor
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

aplikace patchu mirne pomohla

Příspěvek od TimTaylor »

tak mi to nedalo, hru jsme opatchoval na v1.08 a mirne se mi zvedl framerate (oproti 1.00), taky uz to nenacita tak casto jako predtim (nekolika vterinove zaseky pri hrani hry). Rovnez mi vyrazne pomohlo vypnuti antiviru (Nod32) pred spustenim hry, ve vysledku se to da uz celkem hrat (+ nastaveni stinu ve hre na minimum). Vypada to celkem slusne, ale Oblivion beha ve vyssim rozliseni s 8AA mnohem plynuleji. Autori hry pekne odflakli optimalizaci, tedy pokud tam nejaka byla... ale i tak je G3 navykovy..
CPU: Core i7 4790K@4,5GHz + chladič Cooler Master Hyper 212EVO, 24GB RAM (DDRIII Kingston HyperX Beast Series), deska GIGABYTE Z97-D3H, grafika Nvidia GeForce ASUS 2070S, SSD Samsung 970 EVO 1TB + 4TB WD 7200 ot, zvukovka Sound Blaster Z, myš Logitech G903 + klávesnice Logitech G910, repráky 2+1 Logitech Z-537, sluchátka Logitech G230, case ZALMAN Z11 Plus + zdroj Seasonic Focus 650W modular,
monitor ASUS ROG SWIFT PG279Q 144Hz, systém Win 10 Pro,
the_macik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od the_macik »

kdy vyjde dalsi patch?mel vyjit uz tak pred tejdnem a stale nic...
Deska: Asus P5N-E SLI, CPU: C2D E6750, chladi Zalman CNPS9700 , Ram: OCZ 4096MB DDR II 800MHz ) 5-5-5-18 , Grafika : ASUS 8800GTS 320MB , zdroj Seasonic 500W, LCD : Samsung syncmaster 226BW 22" , Mys : Logitech G7 ,Zvuk : M-audio revolution 5.1, Repro : Logitech Z-5500 ;)
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

podle mě nám ho nadělí na Vánoce...jenom tipuju,jinak by už snad vyšel
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

tak patch 1.12 vysel. tak uvidime jak to bude fungovat. hlavne doufam ze opravi ty silene zvuky ktere delal ohnivy mec diky cemu jsem to prestal hrat a ted to zacnu od zacatku a budu hezky s orkama
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

to že to upravuje zvuky je sice hezký,ale mohli by udělat nějaký víc "debugovací" patch :? 4. patch a bugů pořád tuny..ale jinak hra je to přenádherná :) :)
Shack
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Shack »

Nechcem vam kazit radost z hry ale konecne som mal moznost to vidiet v pohybe a bol som sklamany ako aj z jednotky aj dvojky. Vobec ma to nebavilo a to som sa teda snazil par hodin . Bohuzial na Oblivion to nema ani zdaleka. Ani graficky ani hratelnost. Voda je tam otrasna. Niekomu sa to mozno paci a to vam neberiem ale ja len hovorim moj nazor na hru.

Vcelku som sa na to tesil a tak ma to sklamalo ze az. Uz aby mi dosiel datadisk na Oblivion az si trocha dusu poliecim :-)
XBOX360
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

Shack píše:.....
jaky ty mas nazor na gothic, ja mam na oblivion :twisted: . oblivion krom samozrejme grafiky neprinasi serii ABSOLUTNE nic noveho - stejne skilly, povolani, veci. Gothic schopnosti hrdiny dale rozsiruje a je to proste pokracovani jak ma byt vcetne komplicu z predchozich dilu coz oblivion neni. je to morrowind, daggerfal, arena v hezcim kabate. kdo hral vsechny predchozi dily tomu oblivion fakt moc zazitek neprinese jelikoz i pribeh je nuda a stale stejnej - ve vsech dilech hlavni hrdina je na zacatku ve vezeni (ci vezenske lodi pro rejpaly) opravdu originalni. pro nekoho kdo predchozi dily nehral muze byt oblivion super to nepopiram jelikoz svoje kvality pro tyto lidi ma. takze di si opevovat oblivion a nas tu nech debatovat o gothicu jelikoz to neustale zasi.... threadu o tom ze oblivion je super a gothic nuda je docela vopruz
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

už jste někdo zkoušel ten novej patch? nějaký viditelný změny?
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

docela viditelně vylepšuje AI....aspoň něco :)jo a pak ještě toho NPC vydržej víc-konečně lovec chňapavců neumře při střetu s prvnim :D

a slyšitelné změny-lepší zvuk u fire swordu...a pak asi další zvuky
Shack
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Shack »

wallot píše:....
No ja som sa vyjadroval objektivne ako som to videl a za tym si stojim. Mas pravdu ze Oblivion tie chyby ma ale GOTHIC 3 ich ma urcite viac.
Ja nie som zaujaty ani k jednej z hier. Gothic 3 ma ale lepsi inventar ,tym myslim prehladnejsi.Grafika nie je zla ale ta voda to fakt posrali. Nechcem aby to vyznelo ze na Gothic nadavam ale proste sa mi nepaci a nechytil ma.
A to ako sa predtym vyspevovalo ze Gothic prekona graficky Oblivion tak to sa moc nesplnilo a to ma sere najviac hlavne od nemcov ktori su na take veci machri. No co mozno Gothic 4:-))
XBOX360
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

k patchu 112:zatial najlepsi patch co vysiel,opravuje spoustu chyb ako zneuzivanie inventara,lietanie( :lol: ),zmensilo to poskodenie utoku vlkov co som zastrehol,pomocnici sa nezasekavaju o teren a nechodia naobkolo,su schopnejsi v boji o dost dokonca zabiju aj vlkov a minecrawlera(predtim by nezabil ani scavengera :D ),vylepsuje tie zvuky a este par drobnosti

a k Gothicu 3:da sa zapnut AA???niekto hovori ze hej a aj na par screenoch s om ho videl

este edit:no nevim jak voda vam ukazuje ale mne jede paradne pixel 3a full a je ako ziva!!ne jak ta plastelina gumova z oblivionu
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

jo,AA můžeš zapnout v ovladačích GK :)
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

stale teda ale posledni patch nerese memory leaky. po case to sezere pres giga a pul pameti a spadne

ale jinak hraju znovu s orkama a pohoda, puvodne jsem hral proti nim ale pocase me zacali vsude nenavidet :) rebelove a nomadi nikoho nezajimaj kdyz je vrazdim :D
radekhulan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radekhulan »

Rajče píše:
Jak vidíš, tak je to možný :) ..Tahle hra je, po stránce optimalizace, totálně zprasená :wink: ...a ani člověk, který má slušný DC proc, 2GB paměti a nejvýkonnější grafiku na trhu, si nemůže být při koupi G3 jistej, jestli mu pojede v pohodě...kde to potom jsme? :(
Na C2D E6600 se to neseká.. Problém bude v AMD, ani ne tak ve výkonu, i X2 4800+ je vcelku solidní CPU, ale v nekompatibilitě. Prostě to chce Intel..

Jinak na 8800GTX se FSAA 8x dá v pohodě zapnout v ovladačích, a hra běží v 1920x1200 na 40-80FPS vše na max, včetně postprocessing (bloom).

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

memory leaky jsem docela omezil snizenim herni cache na polovinu.

konecne jsem se dohrabal na xardasovi se vsemi artefakty a bude se rozhodovat jaky konec chci videt :). dost dobre si nedokazu predstavit pokud budu s xardasem vrazdeni krale Rhobara a Zubena
Nerboard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nerboard »

ChrastyII píše:jo,AA můžeš zapnout v ovladačích GK :)
jo jenze hra to nejak nechce zobrat
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“