Co vše používate proti virům.

Problematika virů a antivirů, zabezpečení PC - firewall, spyware, atd.
Vodny
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Co vše používate proti virům.

Příspěvek od Vodny »

Zdravim.

Zajímá mě co používate na ochranu svého PC. Jakou kombinaci software používáte?

Moje kombinace je ten firewall co je ve windows pak tu mám Avast a AD-Aware.

Co používáte vy?
PC pro zábavu:
CPU: Intel Core i5-750 Chlazení: Arctic Cooling Freezer Xtreme (rev. 2) MB: MSI P55-GD65 RAM: 2x2GB Kingston KHX1600C8D3K2/4GX GPU: ATi ASUS HD5850 1GB HDD: WD Caviar Green 1TB Ostatní zazřízení: DVD-RW od LG, čtečka většiny druhů paměťových karet Case: NZXT ZERO 2 Zdroj: Corsair HX750 Displej:HP LP2475w Reproduktory: Genius HT 5100

Pomocník při práci:
Hewlett-Packard 2730p (Tablet PC)
rebx
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od rebx »

Doteraz som bežal na Panda Platinum Internet Security 2006 (potom 2007) a doplnkovo Adaware + ccleaner. Teraz idem na AVAST + Ashampoo Firewall PRO + Adaware + ccleaner. Este ani jeden virus sa ku mne zo siete nedostal
MB: ASUS P5Q DELUXE| CPU: Intel Core 2 Duo 6300 (1,86 @ 2.80GHz, LGA775, 2MB cache) | CPU Chladič: AC Freezer 7 PRO | RAM: 4GB DDR2 KINGSTON 800MHz CL5 | VGA: Inno3D GeForce 7300GT 256MB DDR3 (500MHz/1400MHz) | VGA Chladič: Zalman VF700-AlCu | HDD: 2xSEAGATE 320GB (7200rpm, SATA2, 16MB) + 2xSamsung 750GB (7200rpm, SATA2, 32MB)| DVD-RW: PIONEER DVR-212/SATA | Zdroj: LC POWER GREEN 6550GP rev.2 550W | Skrinka: Thermaltake Mambo Black | Monitor: 19'' LCD Samsung SyncMaster 940B | strih: Dazzle Video Creator Retail
predaj PA/rapidshare,megaupload píšte SS, rýchlo a najlacnejšie v celej SR/ČR
jukob
Nováček
Nováček

Příspěvek od jukob »

tak ja mam firewall obsahujuci SP2 a Avast + Adaware...teda podobne vasim programom...
In love with trance
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

NOD32, Kerio, Spyware Doctor, Registy Mechanic :)
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
Vodny
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vodny »

myom píše:NOD32, Kerio, Spyware Doctor, Registy Mechanic :)
Vidím že používáš NOD jeden čas jsem ho taky používal ale několikrát mě zklamal jak jsi s ním spokojen? Já tedy nemám důvod měnit AVAST ale NOD jsem měl rád ale dělal problémy. Jinak Kerio super ale je to práce ze začátku. Spyware Doc taky nedělal dobrotu a Registr Mechanic neznám. Ale zajímá mě ten NOD
PC pro zábavu:
CPU: Intel Core i5-750 Chlazení: Arctic Cooling Freezer Xtreme (rev. 2) MB: MSI P55-GD65 RAM: 2x2GB Kingston KHX1600C8D3K2/4GX GPU: ATi ASUS HD5850 1GB HDD: WD Caviar Green 1TB Ostatní zazřízení: DVD-RW od LG, čtečka většiny druhů paměťových karet Case: NZXT ZERO 2 Zdroj: Corsair HX750 Displej:HP LP2475w Reproduktory: Genius HT 5100

Pomocník při práci:
Hewlett-Packard 2730p (Tablet PC)
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Antivir + Firewall = AVG 7.5
Antispam i v reálném čase = Spy Sweeper
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Další programy:
Ad-Aware SE Professional + Ad-Watch SE Professional, Spybot - Search & Destroy, SpywareBlaster, Spyware Terminator a AvastCleaner

//EDIT: U všech programů mám všechny dostupné aktualizace včetně záplat na WinXP. Pravidelně ještě provádím on-line sken 8) 8)
Naposledy upravil(a) kotas dne ned 17. pro 2006, 20:12, celkem upraveno 2 x.
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

Vodny píše:Vidím že používáš NOD jeden čas jsem ho taky používal ale několikrát mě zklamal jak jsi s ním spokojen? Já tedy nemám důvod měnit AVAST ale NOD jsem měl rád ale dělal problémy. Jinak Kerio super ale je to práce ze začátku. Spyware Doc taky nedělal dobrotu a Registr Mechanic neznám. Ale zajímá mě ten NOD
no tohle nema tady cenu rozebirat, ale NOD je proste kvalita ja ho mam jen kvuli tomu, ze malo zatezuje system a je rychly, jinak me obcas (jako kazdy antivir) nasere. avast jsem pouzival asi 2 roky, takze s nim mam taky velke zkusenosti a je to taky dobry antivir, ale zatezuje zbytecne system, kdyz antivir neni uplne nejdulezitejsi ochrana v pc... Registry Mechanic je cisteni registru, ale dokaze smazat i nejake viry a trojany, ktere delji bordel v registrech. :)
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
Garnet000
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Garnet000 »

ANTIVIR: nod32 + avast home (mám s touto kombináciou veľmi dobré skúsenosti, čo nezastaví avast zastaví nod a naopak. Mám to na 3PC a notebooku a zatiaľ veľká spokojenosť.)
FIREWALL: Zone Alarm (poižívam ho len pár mesiacov, ale tiež veľká spokojenosť)
ANTISPYWARE: Spyware Terminator (občas keď inštalujem nové veci napr. pri NWN2 ma nasral s toľkým dotazovaním na spúšťané procesy, že som ho vypol, ale inak je to celkom slušný program)
CPU:E6600@2.8GHz (8x350)1,184V@Thermalright SI-128@SCYTHE_1200rpm MB:GA-P965-DQ6 F9 RAM:2x1GB Corsair DOMINATOR DDR800 CL4; 2x1GB A-DATA Vitesta EE DDR800 CL4 GPU:BFG 8800GTX HDD:2xWD RAPTOR 74GB ; Seagate 7200.10 250GB ; WD SE16 750GB Power:Enermax Infinity 720W Case:ApplusCase X-Blade DVD:Samsung SH-183A Mouse:MX518 Gaming Grade LCD:SAMSUNG SM 940BF FAN: IN: 2x12cm SCYTHE 800rpm OUT: 1x12cm AC Arctic Fan 12L Audio:SB X-FI Extreme Music
uraf
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od uraf »

Ja u sebe mam AVG 7.5, Ad-Aware SE Personal, Firewall, Spyware Terminator. Zatím to celkem ujde :-D
Dvě věci jsou nekonečné, vesmír a lidská blbost, ale tím vesmírem si nejsem tak jist.:D A.Enstein
Ntb: Asus EEE 1201n
KlaSniC
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od KlaSniC »

nod32,spyware terminator adware,kerio
Oneeye_IO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oneeye_IO »

Takže já jsem si dnes konečně pořídil firewall :oops: :D . Zatím mám:
Avast + Comodo firewall + Ad-aware SE, toť vše.
PC: AMD Athlon II X4 640 :: Gelid Tranquillo :: Gigabyte GA-870A-UD3 rev. 2.1 :: Kingston DDR3 4GB :: Powercolor HD5750 SCS3 :: ESI Maya 44 :: Chieftec APS-500S :: Antec Three Hundred :: W7 x64
Lenovo X61: 1,8GHz :: 2GB
Miranda IM | Opera | Gimp | Inkscape | WWFSMD? I want to believe
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

proti virům nepoužívám nic.

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

NOD32+McAfee FW+Antispyware.Absolutni pohodicka.+SP2 a vetsinou vsechny updaty.
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

Comodo + NOD32 + Ad-aware + CCleaner + Spybot - Search & Destroy
zatail no problem 8)
[CZ]Airwolf[OC]
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od [CZ]Airwolf[OC] »

Mozek
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

[CZ]Airwolf[OC] píše:Mozek
o tom jsem neco slysel... jake verze??? :?
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

NOD + Jetico Personal Firewall + mozek
.
pas!k
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pas!k »

xp firewall + nod32
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

V kanclu: Placená verze KIS6 (AV +FW)
Doma: freewary -> AVS (AV) a FW: buď Comodo nebo Jetico 1.01.61 (jak se mně chce - samozřejmě, že běží pouze jen jeden z nich...)
hlupak
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hlupak »

Shit píše:V kanclu: Placená verze KIS6 (AV +FW)
koukam ze jsem jediny s kolegou kdo pouziva KIS6("plna,placena verze :oops: "Naprosto vymakany,dokonaly antivir-webprotector.proste fakt je "best podle me"pouzivam ho uz cca 15mesicu a naprosta spokojenost. Rychli updaty.
Firewall- Jedine Zonealarm(taktez "placena plan verze :oops: :roll: "
taktez 15mesicu ale az nedavno sjme zjistil ze v nem jde zapnout tzv."Game mode" coz je uplne skvela vec. v reale-zabira celkem dost pameti a ten Vsync taktez,coz se pri hre BF2 obcas projevi. Po zapnuti game modu, se toto vse vypne ale vy to stale muzete ovlivnit klavesovymi skratkami na Allow a deny.
Dost nastaveni.
KIS6+ZOne ALARM.
jeste mam do poctu Search & destroy+ adware pro.
Odpovědět

Zpět na „Viry, antiviry a bezpečnost“